Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכמולוגים כולם ...

אתם כ"כ ישראלים באופי שלכם, שזה לא יאומן .

אם מנצחים, אנחנו הכי טובים בעולם, שמפסידים, עושים טקסי השכבה, יאללה מספיק.

תראו לי עוד נבחרת ששיחקה 8 משחקי חוץ ועלתה.

אז תפסיקו להתלונן כבר ובמקום לקחת כל דבר קשה, לחפש אשמים ולהוציא להורג תתחילו עם הסובלנות והסבלנות .

אני לא מרוצה מאיך שהנבחרת נראתה, אבל ראבאק, מכאן ועד לעשות אותם סמרטוטים הדרך ארוכה.

יש כמה שחקנים טובים בנבחרת, שבראשם ברקוביץ' כמובן , אבל מה לעשות ואנחנו לא בדרג העליון של אירופה, כל עלייה שלנו לטורניר כלשהו תהיה בגדר הפתעה עולמית .

יאללה, למונדיאל 2006 !

:roll:

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חכמולוגים כולם ...

אתם כ"כ ישראלים באופי שלכם, שזה לא יאומן .

אם מנצחים, אנחנו הכי טובים בעולם, שמפסידים, עושים טקסי השכבה, יאללה מספיק.

תראו לי עוד נבחרת ששיחקה 8 משחקי חוץ ועלתה.

:roll:

אז נאשים את משחקי החוץ?

איפה התיאוריות על זה שאנחנו יהודים וכל העולם אנטישמי ודופקים אותנו כי אנחנו שחורים?

וברצינות - הנבחרת נראתה כאילו לא אכפת היה לאף אחד. לא ממש נראה כאילו מישהו רצה לעלות לאליפות אירופה - אז ניחא.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

שלומי אני לא מאשים אף אחד על זה שלא עלינו

לא הגלל התירוצים של משחקי חוץ אלא בגלל שאני חושב שאנחנו לא בין ה16 הכי טובות באירופה

מה שקצת מציק זה שהדור המוכשר הזה לא הצליח לעשות את ההפתעה הקטנה ולעלות אפילו

פעם אחת לטורניר גדול

ומה שאני כן מתלונן עליו זה הצורה (או יותר נכון חוסר הצורה) שהנבחרת שיחקה בלי מלחמה

בקושי רצו והכי גרוע בלי שיטה

ולפני מונדיאל 2006 יש את האירוע הכי גדול בכדורגל האירופאי (הכי גדול בשבילי)

הפועל רמת VS לבסקי סופיה משחק הבית יערך בדונסקא-סרטדה שבסלובקיה

ו

דונסקא סטרדה אני בא

עוד אהיה בשלב הבא

האורדנים עכשיו באים

לז**ן ת'בולגרים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

זה לא תרוצים , זה עובדה .

את סלובניה בבית סביר להניח שאנחנו מנצחים ואתה יודע מה, לצרפת בבית בכלל לא בטוח שאנחנו מפסידים , להזכירכם, אפילו במשחק ה"ביתי" שלנו שם לא היינו ממש רחוקים מלהוציא נקודות,שלא לדבר על מלטה בבית .

אם היינו מגיעים למשחק עם סלובניה אחרי נצחון , היה להם הרבה יותר קשה עם הגב לקיר.

זה בשילוב של פתיחה מאוחרת של הליגה (בזיון הרבה יותר גדול) שווה לפחות 4 נקודות לנו וקצת פחות לסלובנים .

אז נכון, זה נשמע כמו תירוץ, אבל המרחק בכדורגל בין הצלחה מסחררת לבזיון (לפחות אצל האוהדים הישראלים) הוא קטן מאוד, בשילוב של כל הפרמטרים האלה, הוא אפילו קטן יותר.

אני אומר את זה בוודאות, אם היינו משחקים בבית , היינו עולים לפליי אוף.

פורסם

שלומי בלי להעליב אתה זה שמדבר כמו אוהד הכדורגל הישראלי הממוצע

ומתעסק במה היה קורה אם לא היינו.... ואם כן היינו....

את המשפט האחרון שכתבת אתה לא יכול לומר בוודאות כי אתה לא יכול לדעת מה היה קורה

אם היינו מארחים בבית

אני מסכים איתך שזה פגע בנבחרת (ותאמין לי שאני יודע איך זה שאי אפשר לשחק במגרש הביתי)

ואני מסכים איתך שדחיית הליגה פגעה מאוד במשחקים נגד מלטה וסלובניה

ויכול להיות שאם היינו משחקים בבית ואם הליגה הייתה נפתחת בזמן היינו עולים

אבל מה שמפריע לי זה שהשחקנים לא נלחמו מספיק ולא הייתה שיטה תאמין לי שאם היה משחק

שהשחקנים נלחמים והנבחרת נראית כמו קבוצת כדורגל ולא כמו אוסף של כוכבים ששמו אותם

על המגרש בלי קשר לכל מערך הגיוני והם גם לא מזיזים את התחת ובכל זאת לא היה הולך ולא היינו עולים

אני הראשון שהייתי אומר כל הכבוד אבל לא היה לנו מזל או כל הכבוד אבל כנראה שאנחנו לא מספיק טובים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

את סלובניה בבית סביר להניח שאנחנו מנצחים ואתה יודע מה, לצרפת בבית בכלל לא בטוח שאנחנו מפסידים , להזכירכם, אפילו במשחק ה"ביתי" שלנו שם לא היינו ממש רחוקים מלהוציא נקודות,שלא לדבר על מלטה בבית .

אם היינו מגיעים למשחק עם סלובניה אחרי נצחון , היה להם הרבה יותר קשה עם הגב לקיר.

זה בשילוב של פתיחה מאוחרת של הליגה (בזיון הרבה יותר גדול) שווה לפחות 4 נקודות לנו וקצת פחות לסלובנים .

אז נכון, זה נשמע כמו תירוץ, אבל המרחק בכדורגל בין הצלחה מסחררת לבזיון (לפחות אצל האוהדים הישראלים) הוא קטן מאוד, בשילוב של כל הפרמטרים האלה, הוא אפילו קטן יותר.

לא מסכים איתך בכלל.

בכל הפעמים ששיחקתי בחוץ, לא יכול להגיד ששיקחתי פחות טוב מבבית. לדעתי אין שופ קשר למיקום המגרש לבין יכולת המשחק. ואני שיחקתי הרבה. 11 עונות כפול 30+ משחקים ותוסיף משחקי גביע וטורנירים ואתה יכול להגיע בקלות ל400+.

כשאין כח ואין ראש לשחק ואין אכפתיות ומשחקים בשביל סתם אז לא יעזור גם אם נשחק בשכונת התקווה את כל אליפות אירופה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לא מסכים איתך בכלל.

בכל הפעמים ששיחקתי בחוץ, לא יכול להגיד ששיקחתי פחות טוב מבבית. לדעתי אין שופ קשר למיקום המגרש לבין יכולת המשחק. ואני שיחקתי הרבה. 11 עונות כפול 30+ משחקים ותוסיף משחקי גביע וטורנירים ואתה יכול להגיע בקלות ל400+.

כשאין כח ואין ראש לשחק ואין אכפתיות ומשחקים בשביל סתם אז לא יעזור גם אם נשחק בשכונת התקווה את כל אליפות אירופה.

ראלימן

אין שום הבדל בין משחק בית למשחק חוץ ?

אין שום הבדל בין לשחק מול קהל אוהד של 40000 איש לבין לשחק מול יציעים ריקים ?

אין שום הבדל בין לשחק במגרש ששיחקת בו מאות פעמים לבין לשחק במגרש שרק התאמנת עליו ?

יש קבוצות שהיכולת שלהם שונה מקצה לקצה בין בית לחוץ , בוא ניקח אחת לדוגמא, סתם אחת רנדומלית, נבחרת ישראל.

בקמפיינים האחרונים ברוב משחקי החוץ (מלבד אלה באיי פארו ואזארבג'ן) הפסדנו, לעומת זאת, בבית המוקדם כמעט ולא הפסדנו בבית ואני מדבר על נבחרות כמו ספרד, צרפת, בולגריה אוסטריה ועוד.

אז איך לעזאזאל אתה אומר שאין הבדל ?

איך ?

אולי באליפות העולם בשח מט זה לא רלוונטי, אבל בכדורגל, זה ה-מ-ו-ן .

פורסם

ראלימן אתה טועה גם אני שיחקתי (אומנם הפסקתי בגיל 16 בגלל פציעה) כמה עונות ותאמין

לי שיש הבדל

בכל הרמות יש הבדל מקבוצות ילדים בעיקר בזכות היתרון המוראלי והיכרות עם המגרש דרך

ליגות נמוכות ששם גם קובעת קצת האווירה ועד נבחרות ששם יש את הקהל שעוזר

שלומי עם כל הכבוד ל40 אלף צופים באיצטדיון רמת גן זה עדיין נשאר סתמי האיצטדיון הזה הוא

אחד הגרועים מבחינת הקהל והאווירה אבל עדיין הנבחרת הוציאה בו תוצאות הרבה יותר טובות מבחוץ

והוא בהחלט יכול להיות סיבה לאי העלייה ליורו אבל הוא לא הסיבה היחידה וזה מה שמרגיז

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

שלומי ודרור - שיחקתי בכל הרמות. ברמת ליגה ישראלית, ברמת גביע המדינה, ברמת טורנירי ידידות בחו"ל וברמת נבחרת ישראל.

שיחקתי 11 עונות, זכיתי באליפות 5 פעמים ובגביע המדינה 3 פעמים. דאבל היה אחד.

אני חותם לך שלומי שאין שום הבדל בין חוץ לבית. הדבר האחרון שמענין שחקן ברמה מקצועית זה כמות הקהל. שחקן ברמה מקצועית מנתק את עצמו ונמצא בריכוז מוחלט במשחק. ואני עוד שיחקתי בתפקיד הכי מלחיץ - שוער.

הדבר היחיד שמשפיע על רמת שחקן (בעיקרון של יום בסל יום אסל), הוא הריכוז והמוכנות שלו להשקיע במשחק. אם שחקן אם לא נותן מעצמו 100% - רואים את זה סופר בבירור. וזה מה שהיה לרוב הנבחרת במשחק נגד מלטה. לא שאננות, לא משחק חוץ, לא כושר לא טוב אלא פשוט חוסר אכפתיות והשקעה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
שלומי ודרור - שיחקתי בכל הרמות. ברמת ליגה ישראלית, ברמת גביע המדינה, ברמת טורנירי ידידות בחו"ל וברמת נבחרת ישראל.

אני חותם לך שלומי שאין שום הבדל בין חוץ לבית. הדבר האחרון שמענין שחקן ברמה מקצועית זה כמות הקהל. שחקן ברמה מקצועית מנתק את עצמו ונמצא בריכוז מוחלט במשחק. ואני עוד שיחקתי בתפקיד הכי מלחיץ - שוער.

הדבר היחיד שמשפיע על רמת שחקן (בעיקרון של יום בסל יום אסל), הוא הריכוז והמוכנות שלו להשקיע במשחק. אם שחקן אם לא נותן מעצמו 100% - רואים את זה סופר בבירור. וזה מה שהיה לרוב הנבחרת במשחק נגד מלטה. לא שאננות, לא משחק חוץ, לא כושר לא טוב אלא פשוט חוסר אכפתיות והשקעה.

ראלימן

תשמע, לא יודע אם סיפרו לך , לא מדובר על FIFA 2000 במחשב ...

פורסם

ראלימן

לא יודע אם סיפרו לך - אבל לדבר בלי שום ניסיון זה לא משהו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן

ראלימן

תראה מה זה, נסיון לפעמים לא תורם כלום ...

בוא נראה,

המונדיאל הראשון נערך ב 1930 באורגואיי , הזוכה, אורגואיי

ב 34 המונדיאל נערך ב איטליה, הזוכה , איטליה

ב 50 בברזיל, ברזיל הגיע לגמר

ב 58 שוב בברזיל, ברזיל זוכה

ב62 בצ'ילה (נבחרת בינונית מאוד ) מסיימת שלישית

ב 66 המונדיאל התארח באנגליה, האלופה היתה ... אנגליה .

ב 74 המונדיאל היה בגרמניה, האלופה היתה ... גרמניה

ב78 בארגנטינה, האלופה היתה ....

ב 82 באיטליה האלופה היתה ...

ב90 באיטליה, איטליה מסיימים 3

ב98 בצרפת, נחש מי לקח

ב2002 בקוריאה ויפן , קוריאה הגיעו לחצי גמר (שזה אולי ההוכחה הכי טובה לטענות שלי .

אבל מה לעובדות הפשוטות האלה לעומת הנסיון האדיר שלך, כנראה שעליך זה לא משפיע.

על שחקנים פשוטים כמו מארדונה, פלה, זידאן ופאולו רוסי זה משפיע יותר.

פורסם

ראלימן

ראלימן

תראה מה זה, נסיון לפעמים לא תורם כלום ...

בוא נראה,

המונדיאל הראשון נערך ב 1930 באורגואיי , הזוכה, אורגואיי

ב 34 המונדיאל נערך ב איטליה, הזוכה , איטליה

ב 50 בברזיל, ברזיל הגיע לגמר

ב 58 שוב בברזיל, ברזיל זוכה

ב62 בצ'ילה (נבחרת בינונית מאוד ) מסיימת שלישית

ב 66 המונדיאל התארח באנגליה, האלופה היתה ... אנגליה .

ב 74 המונדיאל היה בגרמניה, האלופה היתה ... גרמניה

ב78 בארגנטינה, האלופה היתה ....

ב 82 באיטליה האלופה היתה ...

ב90 באיטליה, איטליה מסיימים 3

ב98 בצרפת, נחש מי לקח

ב2002 בקוריאה ויפן , קוריאה הגיעו לחצי גמר (שזה אולי ההוכחה הכי טובה לטענות שלי .

אבל מה לעובדות הפשוטות האלה לעומת הנסיון האדיר שלך, כנראה שעליך זה לא משפיע.

על שחקנים פשוטים כמו מארדונה, פלה, זידאן ופאולו רוסי זה משפיע יותר.

נראה לי שהבהרת טוב את טענותיך ... :idea:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לא שיכנעת אותי. מה לעשות.

למה?

גם אם ההבדל הזה קיים - הוא זניח. הוא זנחי לגמרי לעומת דברים כמו -

התכוננות לפני משחק.

איך ששחקן קם בבוקר.

איך ששחקן מתחמם לפני משחק.

שיחת מאמן לפני המשחק.

כושר נתון שבו מצוי השחקן.

אופי במשחק וחשיבותות.

כל אלה משפיעים פי כמה וכמה יותר מאשר קהל ומגרש ביתי.

ולגבי המונדיאלים - זה ענין של ביתיות אבל במובן אחר. כאשר קבוצה מתכוננת לפני מונדיאל ביתי כל ההתכוננות שלה שונה לגמרי מאשר קבוצה שלא מארחת.

חוצמזה - השוות מונדיאלים למשחק מוקדמות בין ישראל למלטה? אתה מבין שיש פה קצת הבדל בחשיבות המשחק לא?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
חוצמזה - השוות מונדיאלים למשחק מוקדמות בין ישראל למלטה? אתה מבין שיש פה קצת הבדל בחשיבות המשחק לא?

עד עכשיו לא התערבתי בזה. אצלי בשכונה ויכוחים על כדורגל נגמרים בדקירות.

אבל המשפט הזה בהחלט הדליק אותי.

זו בדיוק הבעיה.

שחקני נבחרת ישראל צריכים להתייחס לכל משחק בינ"ל כאל מונדיאל. לתת את הנשמה. להלחם בשביל הדגל.

אז אמנם אנחנו נמצאים כרגע בתקופת חילופי דורות בנבחרת, אבל בכל זאת - ההצגה הזאת פשוט הסריחה מזלזול. ודווקא בגלל שאנחנו כן מכירים ומעריכים את היכולות של השחקנים.

• תוכן חדש...