Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גועל נפש.

לפי התמונות נהג המערבל עצר,אך לא ניגש לעזור,אך נהג הגרר המשיך כאילו כלום לא קרה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא יודע אם זאת סתם קלישאה או שיש בזה אמת, אבל זה הגיוני ואפשרי זה בטוח.

כבר לא מעט פעמים שמעתי סיפורים על כך שלפעמים מנסים לעזור ולהגיש עזרה ובסוף נדפקים ונתבעים.וואו , אז זה תירוץ להשאיר אדם לגסוס לפניך ולא לעזור לו ? לא לעצור ולטלפן להצלה ? לחסום את הכביש , שלא יעלו עליו אחרים בטעות ?

ושלא נדבר על להיות עד לתאונה, שזה יכול לגרור אותך לבתי משפט מספר פעמים ולתת עדויות והרבה זמן שהולך לאיבוד.

אולי זאת סתם קטנוניות אבל מה שבטוח,ממש אסון כבד . אם מדובר על פחחות אולי אתה צודק אבל על תאונה עים פצועים?!!!!

שורה תחתונה, הישראלי המצוי חרא.

"לעצור ולעזור!".

עמרי.

אני מקווה שלא תנסה ל"הבין" דברים כאלו , כי הנסיון למצוא בזה נקודת זכות יגרום לכך שזה יהפך לנורמה , דבר כזה צריך לזעזע , וצריך לדעת שאנשים האלו הם בגדר של חיות רצחניות וסוציופטים מושלמים. זו דעתי לפחות . ואם זה היה מישהו שאני מכיר אני הייתי מוחק אותו לחלוטין.

יהי זכרו ברוך , ונקווה שמשפחתו לא תדע יותר צער

בברכה יהודה

פורסם
אם דרסה אותו המשאית הזו אני לא רואה איך מישהו יכל לעזור לו, הוא בטח נהרג במקום. אני משער שנהגים אחרים שעברו קרוב אליו הבחינו בזה והעדיפו לחסוך מעצמם את המראה המזוויע.

האם גם אתה עברת שם וחסכת מעצמך את הטירחה שבעזרה ואת המראה של אדם גוסס על הכביש?

זה לא קשור אם אפשר לעזור לו או לא - זה קשור לכבוד האדם ולטיפת האנושיות שנשארה לנו במדינה.

בריאות לכולם!

פורסם

לצערי, אני יכול להאמין שיהיו כמה אנשים שצפו חדשות והתלהבו מכך שרואים אותם ורכבם בטמבלויזיה.

יותר גרוע שרואים אנשים נגשים לרוכב ואנשים לא עוצרים ומסכנים את אלה שניגשים.

תגידו לי שזה שונה ממה שהתרחש בטדי בסוף המשחק

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

יש לי כמה דברים להגיד על כך:

א - אם מישהו היה מנסה להגיש עזרה במצב הצומת הנוכחי, סביר להניח שהיה נדרס על ידי איזה טמבל אחר.

ב - אם מישהו היה עוצר בצד על מנת להגיש עזרה, סביר להניח שהיו גונבים לו את הרכב.

ג - אין לי נסיון על אופנוע וזה באמת מקרה מאוד מצער, אבל זאת נראית לי כמעט כמו התאבדות להכנס עם טוסטוס בין 2 משאיות. אפילו עם הרכב שלי אני מאוד חושש לעשות דבר כזה.

ד - אדם שאינו רופא עם ערכת אינטובציה בשלוף, או לפחות חובש עם A.W, קשה להאמין שהיה מצליח לעשות משהו, ברור שהרוכב איבד את ההכרה עקב פגיעת ראש. מקסימום אדם ממוצע היה מזיז אותו מהכביש (ובכך גורם אולי לפגיעה בעמוד השידרה הצווארי של הפצוע).

ה - אני מסכים בהחלט שלא לעצור ולהמשיך כאילו לא קרה כלום זה די ברברי, אבל במקרה הספציפי הזה, אני בהחלט מסוגל להבין למה האדם ממוצע לא טרח להגיש עזרה. אני בטוח שחובש (כמוני למשל) או רופא היו עוצרים מיד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כאשר ראיתי את הסרט ביינט, מילאה אותי תחושת גועל מלווה במה שניתר לתאר רק כייאוש.

כאשר ראיתי את התמונות של זירת התאונה, בהן רואים את מערבל הבטון שעומד ליד הקטנוע, הבנתי שעבדו עלי.

אותם נהגים שראו את אותו שוכב על הכביש ראו גם את המערבל, שעצר לידו.

בהנחה שאין להם הכשרה רפואית, הם לא יכולים לסייע - רק להזיק. התגובה הרצויה היא המשכת הנסיעה על מנת שלא לעכב את התנועה ואת הגעת הסיוע הרפואי.

השאלה האמיתית היא האם מישהו טרח להזעיק אמבולנס באופן מיידי; אני משוכנע שהתשובה היא כן.

פורסם

מקרה שקרה לי: כנ"ל עם אופנוען, נסעתי עם אימי ברכב ומולי התנגשות חזיתית וקשה עם אופנוע 500 סמ"ק ישר קפצתי באמצע הצומת לעזרה, שאר המכוניות במקום לבוא ולעזור בעודי מתקשר לאמבולנס כולם באים אליי בטענות למה אני לא מוזיז את הרכב ומאפשר מעבר של אנשים לפניה ימינה.

לכו תבינו את אותם אנשים.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

זה לא חדש לאף אחד.

לפני 3 שנים עשיתי תאונה עם הקטנוע באיילון. לא נרחיב יותר מדיי, אבל מה שקרה הוא שעפתי מהאופנוע, התגלגלתי מרחק מכובד מאוד.

הקטנוע המשיך להתהפך ולעשות סלטות באמצע הכביש, ונעצר על השוליים.

אני הייתי קצת בשוק, אבל עדיין ראיתי מכוניות עוברות לידי ולא מאטות אפילו. אחת כמעט דרסה אותי אפילו.

למזלי לא קרה לי כלום איכשהו חוץ משפשופים. 2 רוכבים עצרו לבדוק לשלומי. אחד עזר לי עם האופנוע.

כל הזמן הזה, עד שהגיע הרוכב הראשון - בערך 3 דקות אני על הכביש בשוליים הקטנוע חצי בשוליים חצי על הכביש זרוק, ואף אחד לא עוצר.

עוד מקרה שקרה לחבר שלי

עמד עם האופניים מאחורי מסחרית ומאחוריו עוד רכב. בזמן שהוא דיבר עם אחד מהולכי רגל שיסביר לו איך להגיע לאנשהו, המסחרית התחילה לעשות רוורס. המסחרית התחילה לפגוע בו ולהמשיך רוורס בזמן שהנהג לא רואה ולא מרגיש כלום. חוץ מלדפוק על הדלת הוא לא יכל לעשות כלום. עכשיו לפי מה שהוא אומר וההולך רגל שדיבר איתו אומר, אף אחד לא ניגש לנהג המסחרית לחלון להגיד לו לעצור, ולא רק זה, לטענת ההולך רגע היו ממול שני אנשים שהצביעו עליו וצחקו!

זוועות לא חסר, לא יודע מה הייתי עושה במצב כזה, אבל בטוח שהייתי לפחות עוצר במקום ומתקשר ל101 ישר.

פורסם
גועל נפש.

לפי התמונות נהג המערבל עצר,אך לא ניגש לעזור,אך נהג הגרר המשיך כאילו כלום לא קרה.

נהג המערבל עצר וניסה לראות מה קרה.

כשאתה נוסע במשאית ששוקלת כמה עשרות טונות אתה לא כלכך מרגיש שפגעת במשהו קטן כמו אופנוע.

הנהג בכל זאת הרגיש פגיעה כלשהי. הוא עצר. הסתכל לראות מה קרה והיה הראשון שניגש לבןאדם על הכביש.

שים לב בסרטון כי לא האופנוענים שנעצרו על האי-תנועה היו אלו שניגשו, אלה בחור מאמצע הכביש. הבחור הזה הוא נהג המשאית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
האם גם אתה עברת שם וחסכת מעצמך את הטירחה שבעזרה ואת המראה של אדם גוסס על הכביש?

זה לא קשור אם אפשר לעזור לו או לא - זה קשור לכבוד האדם ולטיפת האנושיות שנשארה לנו במדינה.

לא אמרתי לחסוך את הטרחה אלא לחסוך את הזוועה, לא קל לראות אדם עם ראש מרוסק ואני מאמין שזה מה שקרה לו כי סך הכל יש גבול למה שהקסדה יכולה לשאת. אני גם מאמין שהנהגים שעברו שם ראו את זה.

ולא, לא עברתי שם.

פורסם

אני לא רוצה להתייחס לעיניין האנשים שנסעו לידו כאילו לא קרה כלום, הדעה שלי זהה לשלכם, פשוט בושה לאיזה מצב הגענו.

אני רוצה רגע להתייחס לתאונה עצמה ולרוכב האופנע, סלחו לי כולם, אבל הוא אידיוט מושלם.

נכון, הבן אדם נהרג ואלו מילים נוראית לומר על אדם שעבר מן העולם, אבל להיכנס בין שני משאיות ככה? איפה שיקול דעת? איפה האחריות האישית?

לצערי אני נתקל במקרים כאלו המון בכביש, רוכבי אופנועים שרוצים לנצל את יתרון האופנוע שלהם ועוברים בקושי בין מכוניות, גם בזמן נסיעה.

מספיק טיפה תזוזה שלי, אפילו בנתיב שלי (הרי שהנתיב רחב מהרכב), הוא רק יגע לי בקצה הפגוש והוא מרוח על הרצפה פצוע קשה אם לא מת.

ומי יצא אשם בכל זה? אני, שנסעתי כחוק, שמרתי מרחק מרכב אחר ונסעתי להנאתי עד שהגיע אפונוען שהחליט לעבור ביני לבין המכונית שלידי רק כי הוא יכול.

תעשו טובה אופנוענים, תשמרו על עצמכם ותנהגו כפי שאתם צריכים לנהוג ולא איך שאתם "יכולים" לנהוג.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...