Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

החלפתי פחמים במנוע שבחלון החשמלי (דלת הנהג),

אך עקב טעות אידיוטית שיחררתי את החוט שרץ מלמעלה למטה ומסתובב בגלגל שמתחבר למנוע,

החוט מרים את החלון בסיבובי המנוע.

עקרונית נראה פשוט, אך כשאני מגלגל אותו חזרה נשאר לי 2 ס"מ נוספים, לא מספיק לסיבוב חדש, ואם נשאר ככה

כשאני סוגר הכול ומפעיל את החלון החוט משתחרר ומתבלגן, אני משוכנע שיש טקטיקה או חישוב נקודתי,

אשמח לעזרה,

תודה.

פורסם

לא יודע מה לגביך, אבל תיקנתי כול כך הרבה חלקים בחיים שלי, שהמשפט שלך כנראה נוגע לגביך

בכול זאת תודה על התגובה שלך,

יש מישהו עם קצת יותר נסיון?

פורסם

כוון אפשרי:

בדוק איך מורכב החוט בחלון של הדלת השניה - ופעל באותו אופן.

אופציה אחרת - המשך לפרק ולהרכיב כמה פעמים, אולי יש שם טריק פשוט [בדרך כלל יש] שלא שמת אליו לב.

אופציה שלישית תהיה לחפש בפורומים שמתמחים ברכב שלך במידה ויש כאלה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אופציה רביעית (בהמשך להודעת קודמי) תעלה צילומים מפורטים וננסה לעזור לך ככול יכולתנו.

בהצלחה ושבת שלום

פורסם

הנסיך, ודורקי הרבה תודה על נסיון העזרה, לבסוף פירקתי את כול המנגנון והזכוכית, ובחוץ, על האספלט מצאתי את הפתרון!

העסק הורכב ועובד מצוין ואדון סיאט 29 חסכתי 1600 ש"ח על חלק חדש, או 900 על תיקון!!!!!!!!!!!!!!!

לכול מי שמעוניין בעזרה באשר למנגנונים של חלונות חשמל אשמח לעזור, הרעיון בהרכבה הוא בעיקר בדרך,

תפנו אלי אשמח לעזור....

תודה.

• תוכן חדש...