Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראלי ארגנטינה החל הלילה או מוקדם בבוקר, בגלל הבדלי השעות ביננו זה קצת מבולגן.

הקטע הראשון של הראלי הינו סופר-ספיישל שנערך באיצטדיון הכדורגל של ריבר-פלייט בבואנוס איירס ומשם כולם עוברים מרחק של כ-400 ק"מ בכדי להגיע לאזור הראלי עצמו.

הדעות בקרב כולם היו חלוקות באם זה טוב או לא , בכל מקרה זה קרה.

בתוך האיצטדיון היה זה הירבונן שעשה את הזמן הטוב ביותר , שני סיים מרקוס גרונהולם ושלישי דני סורדו עם הסיטרואן.

סבסטיאן לואב רק במקום החמישי בזמן זהה לסולברג שניצב רביעי.

זוהי הפעם ה-27 שנערך ראלי ארגנטינה והשנה הוא כולל 22 קטעים מיוחדים , כולם על עפר , כ-347 ק"מ תחרותיים.

בשנה שעברה ניצח כאן סבסטיאן לואב , לפני פטר סולברג וג'יג'י גאלי .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כל הקטעים של היום בוטלו בראלי ארגנטינה וזאת בגלל שחלק מהמתחרים העבירו את מכוניותיהם במטוסים מבואנוס-איירס לקורדובה לא הצליחו לנחות בגלל מזג אויר גרוע ונאלצו לשוב חזרה.

נכון לעכשיו , הראלי ימשך מחר או למעשה יתחיל רק מה-LEG השני.

דובי

פורסם

מצחיק , אני כרגע רואה את הסיקור ביורוספורט וכל מה שהספיקו לעשות זה 2 סופר-ספיישל ב-2 איצטדיוני כדורגל , מה שגורם לי למחשבה ...

אם מותר להביא "מופע, BIG FOOT לאיצטדיון ר"ג , מדוע לא לארגן שם "ארוע" ראלי מקומי ...?

דברו עם לוזון , הוא כבר יקמבן משהו...

דובי

פורסם

כמה שאתה צודק!

זה גם מה שאמרתי על "מופע" האופנועים ביד אליהו.

כלים בלי רישוי, בלי תקנות ובלי זיו... מוח.

עושים ביטוח לאירוע ראווה - סוגרים שטח תפעולי באיצטדיון, מחצבה או משהו אחר - וזהו!

אין בעיות ביטוח, אין בעיות משטרה, אין בעיות חוק ובטח אין צורך בתקנות!!!

חבל שאין מי שמרים ספרינטים בשטחים סגורים - זה כבר היה מריץ את כל ענף הראלי...

אולי מישהו בעמותה יתחיל לחשוב לכיוון הזה במקום סטייג'ים של 14 ק"מ.

קובי, מה קורה - לא תריץ משהו בכיוון?

אלון.

פורסם

וכאשר סוף סוף הראלי חזר לרוץ כמו ראלי אמיתי גם בעל הבית האמיתי הופיע , לואב מוביל ב-15 שניות על גרונהולם לאחר שעשה את הזמן המהיר ביותר בכל השלבים עד עתה.

פטר סולברג מייצג את סובארו במקום השלישי אחרי שכבר איים על מיקומו של גרונהולם וכעת התרחק ממנו כדי 10 שניות.

דובי

diapo_147.jpg

פורסם

19.2 שניות , זה ההפרש שקיים בלוח התוצאות של ראלי ארגנטינה בין אלוף העולם הצרפתי שמוביל בתחרות לבין מרקוס גרונהולם במקום השני.

הירבונן ממקום שלישי כרגע עם פודיום בטוח וזאת לאחר שסולברג עם הסובארו פרשו בעקבות תקלות במנוע (בישראל ,בשנות ה-80 סובארו היו שם לאמינות...) .

אבל שימו לב מי הנהג שממוקם רביעי כרגע - לאטבלה או איך שכותבים את זה בעיברית.

הנהג הצעיר של פורד מוכיח כי זו לא היתה טעות לתת לו השנה את ההגה של הפוקוס לצידו של הנינג סולברג ומראה נהיגה עקבית וטובה. ישנן שמועות חזקות מצידו של מלקולם ווילסון כי לאטבלה יהיה זה שיחליף את גרונהולם שהביע לא אחת את רצונו לפרוש בתום העונה. לואב מייאש אותו...

ליום השלישי הוסיפו עוד קטע שלא היה בתוכנית המקורית וזה בכדי להגיע למרחק המינימלי הנדרש לקיים ראלי WRC, לאחר כל ביטולי הקטעים ביום הראשון.

דובי

diapo_211.jpg

פורסם
כלים בלי רישוי, בלי תקנות ובלי זיו... מוח.

עושים ביטוח לאירוע ראווה - סוגרים שטח תפעולי באיצטדיון, מחצבה או משהו אחר - וזהו!

אין בעיות ביטוח, אין בעיות משטרה, אין בעיות חוק ובטח אין צורך בתקנות!!!

אלון.

כמה ק"מ אפשר להכיל בתוך איצטדיון, והאם המסלול יהיה רק אובלי/אליפטי בדומה לנאסקאר?

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

בגדולים שבאיצטדיונים, כמו אלו בארגנטינה, המסלול הוא לרוב כ-2-2.5 ק"מ. לא חייבים רק מסלול אובאלי, אפשר לבצע מגוון מסלולים גם עם קפיצות וגשרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
19.2ליום השלישי הוסיפו עוד קטע שלא היה בתוכנית המקורית וזה בכדי להגיע למרחק המינימלי הנדרש לקיים ראלי WRC, לאחר כל ביטולי הקטעים ביום הראשון.

איך זה מתבצע טכנית? הרי לא יספיקו להכין NOTES לקטע חדש בכזו התרעה קצרה (או שאני טועה בהערכת יכולת נהגי המשנה)? או שמדובר בחזרה על אותו קטע פעם שניה, או בכיוון הפוך או משהו כזה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בגדולים שבאיצטדיונים, כמו אלו בארגנטינה, המסלול הוא לרוב כ-2-2.5 ק"מ. לא חייבים רק מסלול אובאלי, אפשר לבצע מגוון מסלולים גם עם קפיצות וגשרים.

רוני

רוני, לדעתי אלון היה ציני בדבריו...

אבל יכול להיות שאני טועה (נדיר מאוד, אבל יכול לקרות :-D )

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
לסלי אתה טועה בערך כמו אלו שאומרים שמרוצים זה לעבריינים בלבד!

אופס...

מוזר מאוד, אני הולך לחקור את העניין הזה לעומק, שאני אטעה? :oops:

(ולמה קראתי לו אלון, אין לי מושג, טוב נו...יום עבודה ארוך אולי, סוג של תירוץ)

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

דרך אגב

הרגע סיימתי לראות את היום השני של הראלי (מוקלט כמובן)

בסטייג' 11 (?) כששאלו את לואב מה הוא אומר על האוטו הוא ענה שהאוטו סבבה אבל הנהג לא ממש, כי הוא עשה טעויות (הרכב נכבה לו בסיבוב אחד) - כמובן שהוא ניצח את הסטייג' הזה!

בסטייג' הבא הוא מאוד חשש לתקוף את מעברי המים כי הוא לא ידע איך ה-C4 תתנהג, אז הוא היה עדין (בניגוד למיתחרים שלו שתקפו ללא רחמים) - כמובן שהוא ניצח גם את הסטייג' הזה!

אם הוא לא אגדה חיה, מי כן?

לסלי

פורסם

לסלי - סתם לשם השוואה, בשטח המירוץ של תל עדשים היה אפשר לעשות משהו דומה (על גודל שטח דומה ראיתי זאת בתוככי העיר פרת' - אוסטרליה, ראה תמונה מצורפת).

למעשה - זה המקום לעשות זאת עם טריבונה מלאכותית מוכנה לכך.

1A.jpg

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...