Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

תפסיקו להתעסק בדברים טפלים.

בזמן שישנתם הצרפתי , באדישות האופיינית לו, ניצח בראלי ארגנטינה , מאזן מושלם בראלי עפר השנה בינתיים ומי יודע עד מתי זה ימשך .

מתגעגעים לשומאכר ?

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

האמת שכן (מתגעגע לשומאכר)

לואב כמו שומאכר הוא כשרון ענק שיודע גם לעבוד קשה ולמצות אותו.

הסברים פשטניים של אי אילו פרשנים שזה בגלל המכונית לא משכנעים (אותי)

איני חושב שהסיטרואן כל כך עולה על האחרות.

מאידך שרואים אותו נוהג בצורה כל כך מדויקת וחסרת הטעויות (טוב, רק כמעט כי הוא בכל זאת לא רובוט) - מבינים כמה הוא גדול

פורסם

שלום לכולם, יובלי זה שלואב נהג מעולה אין מה להוסיף, אבל בין זה ובין אמינות של מכונית!!! המכוניות שלואב נהג בהן בשלוש שנים האחרות לא התקלקלו בכלל, ולכן כשיש לנהג אוטו שכזה, הבטחון שלו גבוהה,והוא לא חושש להתרכז רק בנהיגה. במידה והיו ללואב בעיות עם המכוניות שלו, הסיפור שלו היה קצת אחר,רק קצת.

בהצלחה והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם
לסלי - סתם לשם השוואה, בשטח המירוץ של תל עדשים היה אפשר לעשות משהו דומה (על גודל שטח דומה ראיתי זאת בתוככי העיר פרת' - אוסטרליה, ראה תמונה מצורפת).

למעשה - זה המקום לעשות זאת עם טריבונה מלאכותית מוכנה לכך.

אלון

אין לי ספק לגבי האפשרות להקמת מסלול כזה...

אבל משום מה חשבתי שההודעה היתה צינית ואת האמת דמיינתי שאתה זה שכתב אותה (אין לי מושג למה, אולי כי אלון חליווה כתב משהו לפני זה)

מדובר באי הבנה קטנה ועייפות גדולה :-D

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
...המכוניות שלואב נהג בהן בשלוש שנים האחרות לא התקלקלו בכלל, ולכן כשיש לנהג אוטו שכזה, הבטחון שלו גבוהה,והוא לא חושש להתרכז רק בנהיגה. במידה והיו ללואב בעיות עם המכוניות שלו, הסיפור שלו היה קצת אחר,רק קצת.

זלמן נשאלת השאלה..

האם אופי הנהיגה של לואב , אולי הוא זה שגורם למכונית להתאמץ פחות וכך גם להישאר אמינה יותר ?

כן, אני יודע שזה נשמע כמו הביצה והתרנגולת אבל בכל זאת כאשר רואים את לואב נוהג - IN CAR או צילומים מבחוץ , רואים שהוא עובד פחות קשה ליד ההגה וגם הסיטרואן, בגלל סגנון הנהיגה של לואב מחליקה פחות , פחות ספקטקולאירת ו]חות דברים וירטואוזים.

בקיצור , אני חושב שזה מורכב מהשילוב .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
שלום לכולם, יובלי זה שלואב נהג מעולה אין מה להוסיף, אבל בין זה ובין אמינות של מכונית!!! המכוניות שלואב נהג בהן בשלוש שנים האחרות לא התקלקלו בכלל, ולכן כשיש לנהג אוטו שכזה, הבטחון שלו גבוהה,והוא לא חושש להתרכז רק בנהיגה. במידה והיו ללואב בעיות עם המכוניות שלו, הסיפור שלו היה קצת אחר,רק קצת.

זלמן !!!!!!!!!!

אני מבין את התסכול שלך כשפעם אחר פעם מצפים למהפך וזה לא מגיע !

מה לא ברור ? יש לך או לאחרים ספק לגבי עליונותו של לאוב ?

מה הוא עוד צריך להוכיח כדי שתוכל להשלים עם המציאות הקשה ? אתה רוצה שיחליף את שמו לסולברג? או לחילופין את מוצאו לפיני ??

הלוואי שהיו מתחלפים במכוניות כדי לפתור לך את דילמה......

דובי

כמנהל הפורום הגיע זמן שתקרא אותו לסדר או לחילופין תוציא לו צהוב כהה !!!!!!!!!!!!!!!

זלמן ! קח את זה בקלות, בסך הכל נהג מבריק !

בידידות

מישל

פורסם

אני חשבתי ואני עדיין חושב שאופי הנהיגה ה"רגוע" והמדוייק של לואב הוא זה ששומר על הרכב שלם.

חוסר הדרמות - זריקות זנב מוגזמות למשל, שמאמצות כל רכיב ברכב ובמיוחד סוחט את המנוע כדי ליישר את הרכב

מחוץ לסיבוב... זה רק דבר אחד קטן שלואב עושה פחות ע"מ לקבל נהיגה נקייה יותר וחכמה יותר.

אם תשימו לב, בכל מירוץ שסולברג או לחילופין נהגים אחרים שממש מתאמצים להשיג איזה מקום גבוה

בסופו של דבר הם טועים או גורמים לנזק ברכב, בדר"כ במנוע כמו במירוץ הזה (סולברג).

וכל זה מבלי להתייחס לעובדה שאני לא מסוגל להאמין שקיים רכב צרפתי כל כך אמין:-D

נ.ב

מה ההשוואה פה לשומאכר???

ראיתם אותו פעם מפגין חוסר ספורטיביות חוץ מזה שהוא לא שמאיר לאחרים הזדמנות?

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

• תוכן חדש...