Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בירושלים ויש לי טסט בחודש הבא, החלטתי לבחון את מצב הגומיות של הציריות וההגה.

בבדיקה מצאתי שהגומיה של מסרק ההגה (זו שבצורת שרוול אקורדיון) בצד ימין קרועה.

הלכתי לקנות את הגומיה ולהפתעתי אף חנות לחלקי חילוף בירושלים לא מחזיקה גומיה מתאימה במידות ובצורה (לגומיה יש גם פיית גומי שמתחברת לצינור מתכת).

נאלצתי ללכת לחברה (לובינסקי) ולתדהמתי הם מבקשים 300 ש"ח + מע"מ עבור הגומיה שדומות לה (למכוניות אחרות) נמכרות בחנויות לחלקי חילוף ב 20-30 ש"ח!!!.

הלכתי למוסך מורשה אחר של סיטרואן והתברר לי שגם הם קונים את הגומיה מהחברה ובמחיר דומה.

האם נגזר עלי לשלם 300 ש"ח עבור הגומיה הזו או שיש מקומות שניתן להשיג בהם גומית הגה חליפית ל C5 במחיר הגיוני.

פורסם

אל תישבר.ערוך עוד קצת חיפוש.תנסה אצל אלה שמשפצים הגאים וכו'.אין מצב שאין חלק כזה לא מקורי.זאת סתם גרמושקה.

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

• תוכן חדש...