Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל הוא ש-2 מיליון הלקוחות האלו לא קנו אותה עם 4 כריות אוויר וללא ESP.

אפשר לחשוב שעוצרים אותך מלקנות קורולה, בסך הכל מנסים לייעץ לך כדי לעזור לך לא כדי לעשות לך רע. בכל זאת תמיד ימליצו לך פה לעשוות נסיעת מבחן ולא משנה איזה רכב זה כך שכדאי שתזמין נסיעה כזו (נראה לי שגם שאתה מחוייב לנסיעה כזו בגלל שטופס ההזמנה דורש ממך לחתום שנהגת ברכב).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההבדל הוא ש-2 מיליון הלקוחות האלו לא קנו אותה עם 4 כריות אוויר וללא ESP.

אפשר לחשוב שעוצרים אותך מלקנות קורולה, בסך הכל מנסים לייעץ לך כדי לעזור לך לא כדי לעשות לך רע. בכל זאת תמיד ימליצו לך פה לעשוות נסיעת מבחן ולא משנה איזה רכב זה כך שכדאי שתזמין נסיעה כזו (נראה לי שגם שאתה מחוייב לנסיעה כזו בגלל שטופס ההזמנה דורש ממך לחתום שנהגת ברכב).

אין אף אחד שמונע ממני לעשות דבר - לא פה בפורום ולא במקום אחר.

בכל אופן לגבי טופס ההזמנה- מישהוא עבד עליך- קראתי אותו בעיון רב ביום ראשון ואין שום אזכור לשטות הזאת שמישהוא המציא אותה. את יכול להזמין את הרכב, לשלם 2000 ש" מקדמה- שתוחזר אליך במלואה, במידה ותחליט לבטלה- בלי שום קשר עם עשית נסיעת מבחן או לא עשית.

אין ספק שהזמנתי נסיעת מבחן ליום 4 במאי - יום ההשקה הרשמי, כפי שמסרו לי בסוכנות, אך אני כבר די מגובש אלא אם יהיו הפתעות חריגות שאני לא מאמין שיהיו.

הגיר הרובוטי-ידני-אוטומטי לא מפחיד אותי אלא להיפך -( נסעתי בסיביק 5 דלתות החדשה ומאד נהנתי) אני רציתי גיר ידני ,

ובשום אופן לא רציתי לקנות מכונית בגיר אוטומט רציף כפי שרובכם נוסעים.

פורסם
טוב, אז כנראה נגמרו ההתלבטויות.

אם:

"According to company figures, Toyota sold 2.348 million vehicles in the first three months of 2007

אז למה לחשוש ?

כנראה שאלך מחר להזמין את הקורולה החדשה. אני ועוד 2.348 מיליון קוני טויוטה בשנת 2007- כנראה שאנו לא טועים.

מעניין כמה מתוכם הם ישראליים שדווקא אוהבים "מאזדה 3" ו"פורד פוקוס" שהם באמת מכוניות מעולות,

ובעבר אהבו מאד מאד "סובארו ליאונה" ( ספרו בזמנו שישראל קנתה 70% מהיצור העולמי של הדגם הזה)

ואח"כ אהבו מאד מאד מאד את ה "סופרלאנסר".

אתה בדיוק המתכון שאליו מכונים טויטה כאשר הם מייצרים את המכוניות שלהם. רק אתה מוכן להצהיר על כוונת רכישת מכונית ללא שאפילו נסעת עליה מטר אחד. על זה בדיוק הם בונים, מכונית שלא אמורה לנהוג אותה, אלא סתם לנסוע בה, לא משנה אם אתה הנהג, הנוסע או המזוודה שבתא מטען. כלי שאמור לשרת מנק' א לנק' ב ואם היא עושה זאת, כנראה, שללא בעיות מיוחדות, הרי זה משובח ועוד אם התדמית החיובית, בכלל הלקוחות הפוטנציאלים מאושרים.

מפרט בטיחותי, סוג מע' מתלים (ישנה ולא עדכנית, טוב ששאלת), מע' היגוי כול אלו לא מעניינים בכלל.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
אתה בדיוק המתכון שאליו מכונים טויטה כאשר הם מייצרים את המכוניות שלהם. רק אתה מוכן להצהיר על כוונת רכישת מכונית ללא שאפילו נסעת עליה מטר אחד. על זה בדיוק הם בונים, מכונית שלא אמורה לנהוג אותה, אלא סתם לנסוע בה, לא משנה אם אתה הנהג, הנוסע או המזוודה שבתא מטען. כלי שאמור לשרת מנק' א לנק' ב ואם היא עושה זאת, כנראה, שללא בעיות מיוחדות, הרי זה משובח ועוד אם התדמית החיובית, בכלל הלקוחות הפוטנציאלים מאושרים.

מפרט בטיחותי, סוג מע' מתלים (ישנה ולא עדכנית, טוב ששאלת), מע' היגוי כול אלו לא מעניינים בכלל.

אהבתי את הקטע של " המזוודה בתא המטען", אני מזמין אותך להתנסות במצב הזה בקורולה "אוריס" החדשה שכנראה אקנה אותה. סתם לנסוע לא היה לי בשום מכונית במשך 40 שנה שיש לי מכוניות. לא הלנציה ולא הניסן שיש לי היום.

אף פעם לא קניתי סוברו ליאונה ולא שום מכונית שדומה לה ,אפילו אם היא בשנתון 2007,

"חווית הנסיעה", ידידי הצעיר - איננה מושג שהמציאו בעשור האחרון -- אנו מכירים אותו כבר 50 שנה.

שיהיה לך שבוע טוב.

פורסם

אף אחד פה לא אומר שתיבות רובוטיות הן בעייתיות, בסך הכל מציינים שהתיבה הרובוטית הספציפית של טויוטה לא מוצלחת וזה עוד פעם לא מנסיעה בקורולה אלא מנהיגה ביאריס. בנוסף, אבזור הבטיחות מבזה יחסית למתחרות ואפילו עוד יותר יחסית למכונית שנבחנה במבחני הריסוק.

כל מה שמנסים להגיד לך זה לא אל תקנה קורולה אלא אל תקנה חתול בשק. תבדוק את שאר המתחרים לפני שאתה מזמין ואם באמת הקורולה הכי תתאים לך אז תקנה אותה, ההחלטה הסופית היא ממש לא עניינו.

פורסם
אף אחד פה לא אומר שתיבות רובוטיות הן בעייתיות, בסך הכל מציינים שהתיבה הרובוטית הספציפית של טויוטה לא מוצלחת וזה עוד פעם לא מנסיעה בקורולה אלא מנהיגה ביאריס. בנוסף, אבזור הבטיחות מבזה יחסית למתחרות ואפילו עוד יותר יחסית למכונית שנבחנה במבחני הריסוק.

כל מה שמנסים להגיד לך זה לא אל תקנה קורולה אלא אל תקנה חתול בשק. תבדוק את שאר המתחרים לפני שאתה מזמין ואם באמת הקורולה הכי תתאים לך אז תקנה אותה, ההחלטה הסופית היא ממש לא עניינו.

אבל לשאר המתחרות אין את הסמל T מקדימה, אז איך הם יכולות להתאים?

פורסם

מדוע החלטת שהגיר רובוטי של היאריס, כמכונית קלה וקטנה עם מנוע בינוני למדי, דומה לגיר הרובוטי בקורולה החדשה- עשית נסיעת מבחן בקורולה החדשה שעדיין לא נמצאת בשום סוכנות בארץ ?

לפני שאתה מוסיף אמירה לא רצינית כמו "שהתיבה הרובוטית הספציפית של טויוטה לא מוצלחת ",

האם קראת מבחני דרך שעשו לה באנגליה-שם היא משווקת כבר מחודש פברואר וישנה שם התלהבות אפילו שאם שרופים על גיר ידני רגיל, וגם ביתר מדינות אירופה עוד לפני שהגיעה לישראל.

האם לדעתך המקצועית, וקודמיך שהגיבו פה מתוך הסתמכות על התנהגות הבינונית של הקורולה דור תשיעי - זאת שנגמרה בשנת 2007 וביחוד זאת שנמכרה לחברות הליסינג,

שרכב עם מנוע חדש המפתח 124 כ"ס ( זה שנמצא עכשיו בקורולה החדשה) יתנהג כמו העגלה הידועה "פורד פוקוס החדשה" ואפילו מכונית "המרוץ" מאזדה 3 1600 האוטומטית שאתם כל כך אוהבים אותה.

נסעת פעם בחיים שלך בגיר ידני ברכב שמפתח 124 כ"ס ?

ועכשיו העברת ההילוכים איננה מעוכבת יותר ע"י זמן הלחיצה על קלאץ ושחרורו אלא בתגובה מידית של שניה אחת - כמו שקיים גם בהונדה סיביק 5 דלתות שאף אחד לא קוטל אותה פה.- בה עשיתי נסיעת מבחן לפני שבוע - תאמין לי כל הפוקוסים והמאזדות שהיו לפני ומצדדי נעלמו לי תוך דקה במראה האחורית.

איך אדם - כמו מיסיה ROEY B - יכול להגיד על רכב מיצרן כל שהוא, שבכלל הוא לא בדק אותו ולא ראה אותו, ושיש לו מנוע שמפתח 124 כ"ס - כרכב שאין בו חווית נהיגה ונסיעה אלא הוא מין סתם פחון שעולה סתם 140000 ש"ח , עם גלגלים 205/55/16 , עם מערכת מתלים מיוחדים, ככלי תחבורה שמביא אותך מנקודה לנקודה.

פשוט אמירות סתמיות, לא מבוססות על שום דבר - רק נחמד להגיד אותם - כי פשוט הרוב אומר ככה.

אך זה באמת לא משנה לי - ושוב המיליונים שקנו רק ברבעון אחדבעולם הם הטיפשים . נו שיהיה.

פורסם

אדם "כמו מסיה ROEY B" טוען שצריך לבדוק ואז להחליט כי רק שיושבים ברכב ונוהגים בו מבינים מהו באמת, לא פסלתי את הרכב פשוט הדגמים הקודמים של הייצרן מס' 1 בעולם גורמים לי להאמין שלא יהיה שוני מהדגם החדש. ממתי כ"ס או אפילו תאוצה, הם מדד להנאה מנהיגה? מה הקשר? אגב, למרות המעבר לגיר הרובטי והמנוע שמספק יותר כ"ס הרי שנתוני התאוצה של הקורולה החדשה, גרועים יותר מהדגם הקודם. מה מיוחד כל כך במע' המתלים של הקורולה, אשמח אם תעדכן אותי. למיטב ידיעתי, אין מע' מתלים נפרדים, אין לה מע' עצמות עצה (כמו שתוכל למצוא במאזדה ולכן אני מניח שהיא לא תתקרב, כמו שהדגם הקודם לא התקרב ליכולת הדינאמיות של המאזדה 3 ששם בעצם בודקים אם זה מהנה או לא מהנה לנהיגה). העובדות היחידות שניתן לדעת לפני הגעת הרכב לארץ, שב-140K אתה מקבל מכונית עם מפרט בטיחותי נמוך, ללא מע' עזר שניתן למצוא גם במכוניות שעולות 20K פחות, רמת איבזור יחסית נמוכה ואת אחת המכוניות בעלות הבסיס גלגלים הקטנים בקטגוריה.

אגב, ההשואה לפורד פוקוס הצחיקה אותי מאוד, מדובר על אחד המכוניות המהנות לנהיגה בקטגוריה למרות שהיא איטית כמו צב, מכוניות מהנה כמו שכמעט מעולם לא היה לטויטה, אני באמת לא מצליח להבין איך לא שמת לב לזה בעת נסיעתך בפוקוס או שההגדרות שלך להנאה מהנהיגה הם שונות משלי או של רוב חובבי הנהיגה. בנוסף לכך סתם להשוואה, במחיר של 140K אתה רוכש פוקוס 2.0:-חזקה יותר, בטוחה הרבה יותר, מהנה לנהיגה יותר, הרבה אבל הרבה יותר מפוארת ובנוסף הגיר האוטומטי שלה רגיל.

נק' אחרונה, יש לי מספר כתבות מירחונים מברטיניה (AUTOCAR, CAR) והתיחסות לדגם החדש היא די, איך לומר, צוננת. אשמח (בשיא הרצינות) אם תוכל להפנות אותי לאותן כתבות שטענת את הטענות שלך. אם תרצה אני אנסה לשלוח לך או להעתיק חלקים מהכתבות שלי.

פורסם

בתור בן למשפחה שהקורולה נקנתה בפעם השנייה ,אני רוצה להסביר את ההיגיון בקניית טויוטה:

אנחנו ואמרתי את זה בעבר ,בתור חובבי רכב מחפשים תמיד את ההנאה בנהיגה.זה הפרט שחשוב לחובב רכב יותר מכל.

לא משנה עכשיו מה האלמנט שגורם לנו את ההנאה מהנהיגה .לאחד זה התאוצה,לאחד זה הסיבובים,לאחד זה הנסיעה ב''גרוטאה'' שהוא בנה במו ידיו,לאחד זה שכולם מסתכלים עליו,לאחד זה עלייה על המסלול ושיפור מאיית השנייה וכן הלאה.

לאדם הממוצע,זה שלא מנקה את האוטו,שומר על האוטו ואפילו לא אוהב כל כך את האוטו,טויוטה קורולה מספקת מענה משובח ביותר.

זה לא מעניין כל כך איזו מערכת מתלים יש ברכב,ואותו לא מעניין בדיוק איזו תיבת הילוכים יש ברכב ,ואפילו תתפלאו לשמוע לא מעניין אותו האם ההגה מתקשר או לא.

חשוב לאדם הממוצע (שרובו הגדול של העולם הוא כזה):

1)שהרכב ייראה סביר +

2)שהרכב ישרת את האדם ולא להיפך על הצד האמין ביותר

3)שהרכב יבוא מבית עם שם טוב

4)אוטומט,1600,מזגן,ואם אפשר גם בצבע אפור.

בשביל האדם הממוצע זה מספיק,וטויוטה בצורה מכובדת ביותר עונה על כל הקריטריונים.

האנשים שיותר מבינים מחפשים גם נושאים יותר עמוקים כגון בטיחות,מבחני ריסוק,אחריות ,וכו'.

בשורה התחתונה,אני מבין למה טויוטה בכלל וקורולה בפרט הפכו לסיפור הצלחה,הם פשוט יודעים לשים וי על מה שהציבור הרחב מחפש,בזה הם משקעים את כל המשאבים .הם לא מתעסקים בפרט(חובב הרכב)אלא בכלל.ועובדה,הם מנצחים!

פורסם

אז זהו שהוקורולה לא עודמת בדרישות הנ"ל.

1) הרכב נראה פשוט זוועתי. חוסר יצירתיות משווע. במיוחד הקורולות החדשות, זה פשוט זוועת עולם. ראית דשבורד של קורולה? חסר מעוף ודימיון, הכל שחור, ממש כמו בפיאט אונו משנת 90. וגם בפיאט אונו הוא מעוצב עם יותר מעוף.

2) יש עוד הרבה רכבים שהם אמינים.

3) מה ז"א מבית טוב? ומה פיאט זה לא בית טוב? או פיג'ו זה לא בית טוב? למה כי לטויוטה יש פנטאהוז ולסיטרואן יש יש רק דירת 3 חדר?

4) ומה פיג'ו 307, או C4, או מגאן, או גולף, או אסטרה, או פוקוס, או ויש עוד הרבה או הם לא 1600 אוטומט?

בקיצור כל הטענות הנ"ל לא רלוונטיות. עם ישראל קונה קורולה כי השכן קנה והשכן שלו קנה, והשכן של השכן קנה, ממש כמו סובארו DL, ממש כמו מיצובישי "ספור" לאנסר, וממש כמו מאזדה לאנטיכס. תופעת העדר במלוא הדרה.

ROOONEEYY

פורסם
אז זהו שהוקורולה לא עודמת בדרישות הנ"ל.

1) הרכב נראה פשוט זוועתי. חוסר יצירתיות משווע. במיוחד הקורולות החדשות, זה פשוט זוועת עולם. ראית דשבורד של קורולה? חסר מעוף ודימיון, הכל שחור, ממש כמו בפיאט אונו משנת 90. וגם בפיאט אונו הוא מעוצב עם יותר מעוף.

2) יש עוד הרבה רכבים שהם אמינים.

3) מה ז"א מבית טוב? ומה פיאט זה לא בית טוב? או פיג'ו זה לא בית טוב? למה כי לטויוטה יש פנטאהוז ולסיטרואן יש יש רק דירת 3 חדר?

4) ומה פיג'ו 307, או C4, או מגאן, או גולף, או אסטרה, או פוקוס, או ויש עוד הרבה או הם לא 1600 אוטומט?

בקיצור כל הטענות הנ"ל לא רלוונטיות. עם ישראל קונה קורולה כי השכן קנה והשכן שלו קנה, והשכן של השכן קנה, ממש כמו סובארו DL, ממש כמו מיצובישי "ספור" לאנסר, וממש כמו מאזדה לאנטיכס. תופעת העדר במלוא הדרה.

אתה צודק - ממש זוועה

פורסם

טויוטה = בינוניות , וזה מה שהציבור בארץ ובעולם מחפש.

רכב ללא יומרות , שיהיה אמין ושישמור על הערך (לפחות בארץ)..

הבטיחות לא חשובה, הניהוג אינו מעניין, התנהגות ונימוסי הכביש לא מענינים.

צריך להבין זאת ולהפסיק להתנצח עם רוכשי הטויוטה.

עבור אילו רכב צריך להיות שימושי כמו מקרר, ואמין כמוהו, זוהי תפיסה שחובבי רכב ונהיגה מעולם לא יוכלו להבין, בדיוק כמו שרוכשי טויוטה לא יבינו מעולם מה היא הנאה מנהיגה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מדוע החלטת שהגיר רובוטי של היאריס, כמכונית קלה וקטנה עם מנוע בינוני למדי, דומה לגיר הרובוטי בקורולה החדשה- עשית נסיעת מבחן בקורולה החדשה שעדיין לא נמצאת בשום סוכנות בארץ ?

לפני שאתה מוסיף אמירה לא רצינית כמו "שהתיבה הרובוטית הספציפית של טויוטה לא מוצלחת ",

האם קראת מבחני דרך שעשו לה באנגליה-שם היא משווקת כבר מחודש פברואר וישנה שם התלהבות אפילו שאם שרופים על גיר ידני רגיל, וגם ביתר מדינות אירופה עוד לפני שהגיעה לישראל.

האם לדעתך המקצועית, וקודמיך שהגיבו פה מתוך הסתמכות על התנהגות הבינונית של הקורולה דור תשיעי - זאת שנגמרה בשנת 2007 וביחוד זאת שנמכרה לחברות הליסינג,

שרכב עם מנוע חדש המפתח 124 כ"ס ( זה שנמצא עכשיו בקורולה החדשה) יתנהג כמו העגלה הידועה "פורד פוקוס החדשה" ואפילו מכונית "המרוץ" מאזדה 3 1600 האוטומטית שאתם כל כך אוהבים אותה.

ועכשיו העברת ההילוכים איננה מעוכבת יותר ע"י זמן הלחיצה על קלאץ ושחרורו אלא בתגובה מידית של שניה אחת - כמו שקיים גם בהונדה סיביק 5 דלתות שאף אחד לא קוטל אותה פה.- בה עשיתי נסיעת מבחן לפני שבוע - תאמין לי כל הפוקוסים והמאזדות שהיו לפני ומצדדי נעלמו לי תוך דקה במראה האחורית.

איך אדם - כמו מיסיה ROEY B - יכול להגיד על רכב מיצרן כל שהוא, שבכלל הוא לא בדק אותו ולא ראה אותו, ושיש לו מנוע שמפתח 124 כ"ס - כרכב שאין בו חווית נהיגה ונסיעה אלא הוא מין סתם פחון שעולה סתם 140000 ש"ח , עם גלגלים 205/55/16 , עם מערכת מתלים מיוחדים, ככלי תחבורה שמביא אותך מנקודה לנקודה.

פשוט אמירות סתמיות, לא מבוססות על שום דבר - רק נחמד להגיד אותם - כי פשוט הרוב אומר ככה.

אך זה באמת לא משנה לי - ושוב המיליונים שקנו רק ברבעון אחדבעולם הם הטיפשים . נו שיהיה.

http://www.carmagazine.co.uk/search.php?action=search&q=toyota&field=First+Drives

מציע לך לקרוא את הכתבה הנ"ל , וגם את ההתרשמות של הכתב המתחיל של הירחון.

סה"כ מדובר על רכב לא יותר מממוצע , וגם 124 כ"ס לא הופכים אותו לחווית נהיגה.

הגיע הזמן להיכנס לפרופורציות, ולהבין שבטויוטה אין הפתעות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
חברים, הקורולה ניצחה.

למרות מתקפת הנגד המאוחרת של ג'נרל מוטורס, למרות שעד 1992 היא העדיפה את הערבים על פנינו ולמרות טור השנאה של

sronis: מהיום טויוטה היא יצרנית המכוניות הגדולה בעולם (מבחינת מכירות).

אני לא מאמין! למרות הטור שלי היא מנצחת? לא יכול להיות :wink::-D

הגיר הרובוטי-ידני-אוטומטי לא מפחיד אותי אלא להיפך -( נסעתי בסיביק 5 דלתות החדשה ומאד נהנתי) אני רציתי גיר ידני ,

ובשום אופן לא רציתי לקנות מכונית בגיר אוטומט רציף כפי שרובכם נוסעים.

הוא לא צריך להפחיד אותך, אבל אם היית נוסע על היאריס היית מבין מדוע הוא גרוע (ואם לא הבנת - אשריך). בנוסף, נחמד מאוד שהדגשת את המשפט השני שלך, כך לא יהיה ספק שאליו אני מתכוון כשאני אומר שכתבת שטות גמורה. רוב עם ישראל (ורוב העולם) עדיין לא נוהג על תיבה אוטומטית רציפה, אלא על גיר אוטומטי רגיל. לא שזה אומר שום דבר על התיבה הרציפה, שכרגע לפחות היא טובה בכל גלגול שלה שנתקלתי בו, מהתיבה הרובוטית של טויוטה.

מדוע החלטנו ככה? אולי כי אין לטויוטה שום סיבה ליצור שתי תיבות רובוטיות שונות עבור שתי מכוניות שלהן? זה לא הגיוני שישתמשו באותה תיבה? (מה גם שיש לה אותו השם - מולטימוד).

האמת - לא קראתי מבחני דרכים מאנגליה, אבל אני עדיין עומד מאחורי המילים הללו (למרות שלא אני אמרתי אותם במקור). ובכל זאת אשמח ללינקים למבחנים כדי לקרוא ולהשכיל. ד"א, מי שכותב אמירות לא רציניות בינתיים זה אתה.

ד"א, באנגליה (ובכלל באירופה) עדיין אוהבים ורגילים לגיר ידני. עבורם המעבר לרובוטי הוא הרבה יותר קל מהמעבר שלנו, עקב העובדה שתפעול הרובוטי (ידנית) דומה מאוד לתפעול תיבה ידנית מלאה. הם גם מתים על זה שהתיבה הרובוטית חסכונית וזולה כמו הידנית הרגילה, אז לא פלא שיאהבו אותה.

המשפט הראשון שלך ממש נאמר בהתרסה. מי ישמע, גיר ידני ברכב שמפתח 124 כוחות סוס אדירים! אכן, מטוס על קולי. תן לי לחדש לך, גם עם היאריס דור קודם של אמא שלי כל הפוקוס והמאזדות נעלמים לי תוך שניה במראה האחורית -הם פשוט נוסעים כל כך לאט שמספיקה חצי דוושה בשביל לעקוף אותם. ולא, זה לא בגלל שהמכוניות שלהם עגלות.

ועוד משהו - שנייה זה לא תגובה מיידית, זה המון זמן. העברת ההילוכים בתיבה רובוטית היא לא מהירה משמעותית מבתיבה ידנית, אבל היא כן מטלטלת יותר ופחות נעימה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...