Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז עכשיו הראלי נגמר ואפשר לספר משהו.

ב-30 לאפריל שזה לפני כשבועיים הגיעה לאוזניי שמועה שמתוכננת איזו תוכנית שמבחינתי האישית לפחות לא נראתה טוב, בראלי ירדן מבחינת כתיבת ה-NOTES של צוות הראלי של יובל מלמד ומה זה אומר ?

השמועה דיברה על כך שאהוד פוביצר למעשה מושכר על ידי יובל מלמד אך ורק בכדי להגיע לירדן ולעשות NOTES כדי שלצוות של יובל ומיקי תהיה אפשרות לבדוק כפול את ה-NOTES /

מכיוון שזה הריח לא טוב , הבירור הראשון שעשיתי היה עם פוביצר והוא אמר שהוא מתכוון להתחרות בירדן וכך גם פירסמתי בפורום פה .

השמועה המשיכה לרוץ בקרב מספר אנשים שסובבים את הראלי הישראלי וכולם אמרו שהם יודעים מזה וזה גם מקובל בקרב הרבה צוותים בראלי המזרח-תיכוני.

מכיוון שזו שמועה העדפתי לחכות עם הפירסום שלה ולראות מה קורה בזמן הראלי עצמו.

שמועה או שהיא נשללת או שהיא מאומתת.

לאחר כתיבת ה-NOTES הגיעה אליי הודעה רישמית מהדס, נציגת יחסי הציבור של סובארו כי הצוות של פוביצר "פרש" מהראלי מכיוון שלא הגיע הכסף מהספונסר...ואז כבר הסירחון גבר.

ניסיתי בשיחת טלפון לירדן לבדוק שוב מה קורה אך לצערי לא הצלחתי לקבל תשובות.

חשבתי להמתין עם פירסום ההודעה הזו עד להגעת הצוותים חזרה לארץ בכדי לאפשר להם תגובה לכך אבל האמת שזה ממש לא משנה .

כאשר קובי כהן שאל פה בפורום מדוע אני לא כותב על שאר הצוותים הישראליים והאם הם פרשו וצרף לכך סמיילי עם קריצה זה היה נראה כמו רמז עבה מאד והעדפתי להגיב בהודעה הבאה אך ורק במספר נקודות בסיום המשפט שמתאר את פרישתו של פוביצר, בכדי שהמבין יבין.

בסופו של יום כל אחד צריך להיות שלם ואמיתי עם מה שהוא עושה .

אני מאד אשמח באם יהיו פה תגובות רישמיות , גם של כל "שותפי" הסוד לכאורה שידעו ושתקו, וגם מצד אלו ששיתפו אותי בעניין, אני לא מתכוון להתחיל פה מלחמה או ויכוחים.

בסופו של יום כל אחד הולך לישון איך שהוא הציע את מיטתו.

לילה טוב

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דובי שלום לך, ושלום לכולם.

אני לא רואה משהו לא חוקי פה,במידה ומארגני התחרות מאפשרים זאת?. מצד שיני מירוצי הראלי ידועים כשמרוצים ידידותיים,שאין מלחמות בין הקבוצות,כל אחד וכשוריו,מה שכן במידה והספור נכון? לדעתי יובל היה צריך לפנות לדני, ולשאול אותו אם הוא מעוניין להיות שותף בהוצאת התשלום לאהוד פוביצר (שאני לא מכירו)ולקבל את סמוני הקטעים המהירים גם.ולא מעניין אותי כל המלחמות בארץ. כשקובצות מאותה הארץ יוצאות לתחריות,הם צריכות להיות גוף אחד וליצג את הארץ, ולעזור אחת לשניה. אשמח לקרוא תגובות של אחרים,ואולי גם מיובל או מיקי, וכמובן אהוד פוביצר.

כל טוב והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

מבלי להכנס ל"פוליטיקה" חזר צוות "מועדון מרוצי ישראל" שהוזמן ע"י המועדון הירדני לארץ הקודש עם קינאה "למה לא אצלנו?"

בשנה הבאה יתקיים סבב ה-WRC בחודש אפריל בירדן (מי שרוצה חדר יעשה זאת עכשיו אנחנו עם 10 חדרים מוזמנים) מדינה שמחליטה למנף את התיירות בארצה חייבת להשקיע ובגדול אם המלך אמר שעד 2010 עקבה תעבור את אילת במספר הזמנות החדרים זה קרוב מאד ולצורך כך גם ממנפים מרוץ ראלי ברמה של 5 כוכבים.

- המדינה מכינה מסלולים בעשרות מיליוני שקלים.

- תוספת חדרי מלון ברמה של 5 כוכבים במחיר של 3 כוכבים בישראל.

- לא עוזבים אותך לרגע שרות מעל הכל, אין עבודה בעיניים וגזלנים.

- קבלת מידע איך איפה מתי לנוחות הציבור.

התחושה של האם אני באמת נימצא בירדן עוד מדינה מזרח תיכנות או אני נמצא באירופה המהוקצעת ואני הרגשתי אירופה עם 35 מעלות חום בלילה וגשם זלעפות ביום (נחמד לא!).

יבואו אנשים יפי נפש ויומרו "מדינה שאין לה בריאות ממלכתית חובה, רמת השכלה טובה, תשיתיות אינה צריכה להשקיע בראלי בינלאומי" "זו גחמנות של מלך ונסיך חובבי ספורט מוטורי" טעות גדולה ההכנסות הצפויות למדינה בימים של אירועים בינלאומיים באם לידי ביטוי בהכנסה של מטבע זר למדינה והכנסות כוללת של כמה עשרות מיליונים טובים (מדובר על 70 מיליון דולר, כסף קטן במונחים ישראלים לא?!) כלומר זה תורם לאזרח הקטן כמו גם למדינה.

למה אנחנו לא יכולים ללמוד מבני דודנו? חבל!

לנושא הישראליות !

עוקץ לא עוקץ דבר אחד אני עם 60 שנותי יודע ! מי שרוצה משיג ועושה ולמה דברים אמורים!

ספורט מוטורי הוא יקר ואם יש כמה ספונסרים בואו ונשמר אותם.

מאחורי קבוצת יובל מלמד ומיקי יוחאי עומדת יפנאוטו יבואנית סוברו וכל הכבוד על התמיכה של החברה ברמה שרק יפנאוטו מסוגלת כי היא רואה בספורט מוטורי מוצר שמקדם את מכירות כלי רכב.

מאחורי דני לוי וחזי בצלאל עומד דני לוי "משוגע" (כמו רבים וטובים אחרים) ומספר נותני חסות נוספים, דני ירד מהמסלול ורכבו נפגע אבל המשיך לאחר קבל קנס להשתתף כ"סופר ראלי" ולסיים את המסלול כחלק מתהליך למידה לקראת המרוץ בשנה הבאה איך אמר לי דני "אני לומד, ורוצה לסיים" חשיבה ספורטיבית.

אהוד פוביצר "נאלץ לפרוש" נכון הבחור בא למרוץ בכדי להתחרות ונכון שכאשר יש לך רכב שכור אתה מתחייב במקרה של תאונת TL לשלם עבור הרכב אבל למה לפרוש? האם לא ניתן לנהוג בצורה מבוקרת "לא ללחוץ עד הסוף" אתה נחשב מהספורטאים היותר מחושבים למה לא וללמוד את המסלול לקראת השנה הבאה ולראות לנותן החסות "סיימתי, אני לא אלוף עולם אבל סיימתי" ובוא ניראה מה יקרה בשנה הבאה? למה לאבד את הכסף שכבר הושקע? הייתי על המסלול כן יש קטעים מסוכנים, ברמת הלחץ הקיים על המתחרים והעייפות המצטברת דברים יכולים לקרות לכן ניתן לנהוג קצת אחרת ועדין להשאר במרוץ, חבל חבל חבל, קח אחריות רד במהירות וחתום על הטופס בעצמך וצא ל"ראלי כייף".

כאב לצוות מועדון מרוצי ישראל לראות את אהוד פוביצר לאחר פרישתו.

על המסלולים

הממלכה האשמית החליטה שיהיה לה מסלולים כמו ב-WRC העמידה מאות משאיות וכלי הנדסה כבדים ישרה שפכה כמויות אדירות של כורכר הידקה שפכה מי מלח ופתאום קיבלנו מסלול של אליפות עולם אין יותר ההגדרה "מרוץ המזרח התיכון" אבנים בולדרים ומה לא מהיום מסלול של אליפות עולם, מצד שני המסלול עובר על מדרונות וצוקים שאם אתה לא יודע לקחת סיבוב אתה פשווט למטה אם הרכב יצא מהמסלול עדין "המלך" לא ניקה את כל המדבר אז אתה נימצא על בולדר ולכן המתחרים בנקודות מסויימות הורידו הילוך ולחצו פחות אבל עדין היה פער רציני בין המובילים למסיימים והדבר נותן ביטויו בתוצאות כפי שפורסם.

חדרי הבקרה

זה סיפור בפני עצמו.

מלבד חדרי המנהלה של מנהלי המרוץ יש חדר הבקרה של המסלול ואיך הנושא עובד!

לכל נהג ניתן מכשיר GPS לזיהוי מכשיר זה ניתן לחבר למספר מוקדים ברכב בכדי לקבל גם אינדיקציה על מצבו של הרכב.

חדר הבקרה מחולק לשניים:

- חלק קדמי בקרת מרוץ

- חלק אחורי סיוע

החלק הקדמי עוקב על המרוץ כאשר לפניו צג רחב שבו ניראה המרוץ על מפת האזור + תצ"א כאשר רכב יוצא לדרך חדר הבקרה רואה את מספר הרכב כל הזמן על הצג כל סטייה שעולה על 5 מטר משולי המסלול נירשמת כקנס זה בכל הקשור למתחרה.

בכל הנוגע לזמנים בהזנקה רואים את המתחרה על המסך כולל הזמן שלו וכן את זמן יציאתו לדרך שני הדברים מסונכנים אחד עם השני וכאשר המתחרה עובר קו קרן מסויים הכל מתלכד לאחד.

בסיום נעשה דבר דומה כל האותות נשלחים למערת הבקרה והתוצאות הן מידיות לא כולל קנסות ולכן יש מספר כלי רכב בדרך שמוסרים תוצאות במידי של כל קטע וקטע בסטייה של עד 15 דק'.

בחלק האחורי ה"סיוע" יושבים נציג המשטרה, נציג הצבא, נציג משרד התקשורת, מד"א כיבוי אש, אלו יושבים ולא עושים כלום הם נותנים לראלי להתנהל, רק ובמידה וצריך סיוע מכניסים כל אחד מהם לפעולה לפי הצורך.

התנהלות השטח

על המסלולים ישנם מתנדבים של מועדון המרשלים, הם נימצאים במקום כבר יום קודם ומכינים את תשתיות סימון המסלול או נקודות התצפית של הקהל שכוללים גידור הצבת המרשלים ופריסת תקשורת.

בכניסה וביציאה יש שוטרים או אנשי צבא ורכב מד"א וכיבוי אש. אלו עוצרים זרים שאין להם תגי זיהוי ומכוונים אותם לאזורי צפייה. התוצאה בזינוק ובגמר יש צלמים עיתונאים בעלי תגים ובקיצור "אפשר לעבוד" אף אחד לא חוצה גדר או מסלול כולל עיתונאים מבלי רשות המרשל.

על הדרכים הראשיות מוצב שילוט הכוונה שמכוון את הנהגים ואת הצופים לנקודות הצפייה, ניתן פרסום לכך בכלי התקשורת עד לרמה שבימי התחרות ישנו רדיו ראלי שנותן דיווח כל העת על המרוץ (איפה אנחנו).

ההתענינות של נשיא המועדון המוטורי הירדני הנסיך פייסל היא ברמה גבוהה ביותר הוא עצמו נימצא על מסוקו הצבאי ועוקב אחר התחרות מלמעלה כולל דיווח לחדר הבקרה על אירועים על המסלול, הוא יודע בעיות של נהגים לדוגמא הוא ניגש לדני לוי ושאל אותו על התאונה שהייתה לו איחל לו הצלחה בהמשך ונותן הרגשה טוב להמשך הדרך.

חלום פשוט חלום היה כייף אדיר וכמו שכתבתי כבר היום צריך להזמין מקומות לראלי בירדן 2008 WRC .

הפגישה עם הנהלת מועדון המרוצים הירדני נותנת לנו פתח של תקווה למרוץ ראלי אמיתי אצלם איך נשמע "אליפות ישראל בראלי" הנעשית בירדן (גדול, גם אנחנו יכולים לנהוג על מסלולי ה-WRC העתידיים) וזה קרוב מתמיד!

ברוך שליט - נשיא

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם
דובי שלום לך, ושלום לכולם.

אני לא רואה משהו לא חוקי פה,במידה ומארגני התחרות מאפשרים זאת?. מצד שיני מירוצי הראלי ידועים כשמרוצים ידידותיים,שאין מלחמות בין הקבוצות,כל אחד וכשוריו,מה שכן במידה והספור נכון? לדעתי יובל היה צריך לפנות לדני, ולשאול אותו אם הוא מעוניין להיות שותף בהוצאת התשלום לאהוד פוביצר (שאני לא מכירו)ולקבל את סמוני הקטעים המהירים גם.ולא מעניין אותי כל המלחמות בארץ. כשקובצות מאותה הארץ יוצאות לתחריות,הם צריכות להיות גוף אחד וליצג את הארץ, ולעזור אחת לשניה. אשמח לקרוא תגובות של אחרים,ואולי גם מיובל או מיקי, וכמובן אהוד פוביצר.

כל טוב והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

זלמן

אתה נאיבי ולא מעורבב בכל הפרטים...

דובי

פורסם
טוב אז עכשיו הראלי נגמר ואפשר לספר משהו.

ב-30 לאפריל שזה לפני כשבועיים הגיעה לאוזניי שמועה שמתוכננת "עקיצה" בראלי ירדן מבחינת כתיבת ה-NOTES של צוות הראלי של יובל מלמד ומה זה אומר ?

השמועה דיברה על כך שאהוד פוביצר למעשה מישכר על ידי יובל מלמד אך ורק בכדי להגיע לירדן ולעשות NOTES כדי שלצוות של יובל ומיקי תהיה אפשרות לבדוק כפול את ה-NOTES /

מכיוון שזה הריח לא טוב , הבירור הראשון שעשיתי היה עם פוביצר והוא אמר שהוא מתכוון להתחרות בירדן וכך גם פירסמתי בפורום פה .

השמועה המשיכה לרוץ בקרב מספר אנשים שסובבים את הראלי הישראלי וכולם אמרו שהם יודעים מזה וזה גם מקובל בקרב הרבה צוותים בראלי המזרח-תיכוני.

מכיוון שזו שמועה העדפתי לחכות עם הפירסום שלה ולראות מה קורה בזמן הראלי עצמו.

שמועה או שהיא נשללת או שהיא מאומתת.

לאחר כתיבת ה-NOTES הגיעה אליי הודעה רישמית מהדס, נציגת יחסי הציבור של סובארו כי הצוות של פוביצר "פרש" מהראלי מכיוון שלא הגיע הכסף מהספונסר...ואז כבר הסירחון גבר.

ניסיתי בשיחת טלפון לירדן לבדוק שוב מה קורה אך לצערי לא הצלחתי לקבל תשובות.

חשבתי להמתין עם פירסום ההודעה הזו עד להגעת הצוותים חזרה לארץ בכדי לאפשר להם תגובה לכך אבל האמת שזה ממש לא משנה .

כאשר קובי כהן שאל פה בפורום מדוע אני לא כותב על שאר הצוותים הישראליים והאם הם פרשו וצרף לכך סמיילי עם קריצה זה היה נראה כמו רמז עבה מאד והעדפתי להגיב בהודעה הבאה אך ורק במספר נקודות בסיום המשפט שמתאר את פרישתו של פוביצר, בכדי שהמבין יבין.

בסופו של יום כל אחד צריך להיות שלם ואמיתי עם מה שהוא עושה .

אני מאד אשמח באם יהיו פה תגובות רישמיות , גם של כל "שותפי" הסוד לכאורה שידעו ושתקו, וגם מצד אלו ששיתפו אותי בעניין, אני לא מתכוון להתחיל פה מלחמה או ויכוחים.

בסופו של יום כל אחד הולך לישון איך שהוא הציע את מיטתו.

לילה טוב

דובי

דובי ידידי

א.לא ידעתי שפוביצר היה אמור להשתתף עד שלא פרסמת את זה כאן

ב.הסמיילי היה בשאלה שלי כי היה נראה שאתה מסקר רק צוות אחד והיו עוד שניים

ג.לדעתי להשוות רישומי נוטס משניי אנשים שונים זו טעות

ד.אם הם עשו את זה שיהיה להם לבריאות,ברומא תהיה רומאי

ה.אני מקווה שלא היית עייף מדי שכתבת שורות אלו...בכל אופן אני מעריך את האטיקה המקצועית שלך

בברכה

קובי

פורסם

שלום לכולם

חזרנו בשעה טובה לאחר טקס הסיום עם הרגשה מעורבת

דבר ראשון ראינו מהר נבו את הארץ המובטחת כמו משה רבנו ואיננו יכולים להגיע אליה (ספורט מוטורי)

ראינו ארגון שלא מבייש מעצמה מוטורית וליבנו נחמץ,

המירוץ עצמו מירוץ לא קל עם הרבה קטעים "טריקיים", שגבו מחיר כבד ממני אע"פ שלא נהגתי על המגבלות ,חזי נווט חדש שזו לו הפעם הראשונה בחייו שהוא מנווט מכונית מירוץ.

בסטייג 3 אחרי 50 מטר ישורת, נוצר בקע בקרקע עקב ירידה לערוץ על גשרון בטון והמכונית הפכה לטיסן ששבר את הגשר והמריא חזרה למסלול.

6 שעות של המתנה במדבר בחום כבד עד שחולצנו ע"י הצוות הטכני הנהדר שלנו מישה,גלעד,אבי,אליק,עידן זהבי, בסיוע גל סער הגענו לסרוויס.

קיבלנו שעתיים להעמיד את הרכב חזרה , עמדנו בזמן , ולמחרת המשכנו בסופר ראלי עד לסיום.

(תמונות וסרטון ווידיאו אצל זאב הצלם ).[

אגב, הוויכוחים מי נאיבי או לא נאיבי מיותרים לחלוטין,פוביצר והנווט שלו לא התכוונו כלל להשתתף במירוץ ,מטרת נסיעתם והרשמתם לאירוע היתה רישום נוסף של רכב וירטואלי (שמעולם לא הגיע)וכתיבת "נוטס" נוסף עבור יובל מלמד ומיקי יוחאי.(דבר לא חוקי לפי כל הכללים הנהוגים בספורט הראלי.)איך זה התבצע בפועל? ממש לא רלוונטי.

פוביצר!!!

שיקרת במצח נחושה ,חבל!!(חבר וועד?)

מירוצי מכוניות

פורסם

חברה שלום,

במידה והאשמות נכונות? (ואתן הזדמנות לאהוד פוביציר לענות), לדעתי צריך לפטר אותו מהועד ומידית .במידה ולא תעשו זאת,הכנסתם את הספורט המוטורי שלנו לקרקס אחד גדול.אם ככה מחפשים תהילה????????????

דני החוק בראלי אומר, כשקבוצה נרשמת ומקבל מספר מתחרה, היא רשאית לעבור על המסלול ולסמן את השלבים המהירים, על הניר נראה לי שהכל נעשה חוקי? זה שהכל היה מתוכנן מראש????? בושההההההההההה

ושוב אני חוזר שלא יהיה לא מובן, אתן לאהוד מקום להסבר, ואולי גם ליובל ומיקי. ובמידה וכתבתי משהו לא לעניין? אתנצל.

כול טוב לכולם והמשכיו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

איזה ראלי חבל על הזמן.

איזה מסלולים.

איזה נופים.

איזה אנשים מדהימים.

מי שלא הגיע שיתפוס מקום לשנה הבאה!

בקשר לעינייני הפרטיים עם יובל מלמד לכו קיבינימט.

קיבלתי הזדמנות חד פעמית לאופציה להשתתף במרוץ שהו חלום עבורי וזאת בזכות כישורי בתחום ולא בחסד.

ויתרתי על אופציה זו בצער רב לאחר היום הראשון של רישום הדרך מתוך שיקולים שלי, ורק שלי. שמחתי לעזור לקבוצה (אף אחד לא שכר אותי ותאמינו לי אני צריך את הכסף!!!).

קבוצת סובארו ישראל מיקי ויובל אתם 10 והיה תענוג לפגוש הרבה מחולמי הראלי בצד השני של ים המלח ברוך וחבריו.

ברכות לשני הנווטים הטריים בתחום מיקי וצחי, הייתי בסרט הזה זה לא תמיד קל הרבה פרטים לזכור ומרשלים מבולבלים לא עושים חיים קלים.

דני היקר יש כאלו שמצליחים להגיע קרוב למטרה גם בלי להיות מפוצצים בכסף מתוך אמונה ויכלת אישי (כמו שמר סרוגו לימד אותי) במקרה הזה זה לא הספיק. עכשיו תהיה גבר ותתנצל על שקראת לי שקרן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים!!

פורסם

לא אתנצל!!!

אני קובע נחרצות

לא באת להשתתף, שיקרת לי בפנים ומרחת אותי בסיפור מצוץ מהאצבע

נרשמת לתחרות בתרגיל מסריח שלך ושל אלה ששלחו אותך ,נפלת קורבן? לא בטוח, הכל תוכנן מראש וכנראה שכולם ידעו ושתקו

מה שייך אגוזים? בדקת לי את חשבון הבנק? מי דיבר על כסף? אופציה להשתתף? בדיחה גרועה ,עזרה לקבוצה? דבר מבורך

בניגוד לחוקים? אפילו בסרוויס לא היית

כך לא מתנהג ספורטאי, לפחות לא מי שחושב עצמו לכזה

יפה שתיקה לחכמים!! בוא נעצור כאן פוביצר!

מירוצי מכוניות

פורסם

לטעמי נסחפתם וזו ממש לא היתה הכוונה שלי כאשר העליתי את הנושא .

בשיחה אישית עם יובל מלמד היום אחר הצהריים פתרנו את אי ההסכמה ביננו.

מבחינתי ואולי גם מבחינת אחרים בספורט המוטורי הישראלי יובל מלמד הוא נהג הראלי אולי מספר-1 שיש כיום בארץ ואין ספק שהמקצועי ביותר וזה שבונה את המכוניות הטובות ביותר .

השיעור , אזי שיעור, בית ספר שקיבלתי ממנו בראלי אמציה כאשר ישבתי לידו וניווטתי לו היה שווה הרבה יותר מכל אימון אחר.

בנוסף יובל , גם אם היה לו קשה להבין את זה מייצג משהו - בתור נהג ראלי, בתור ספורטאי ובתור אחד שמעורב חזק בכתיבת תקנות חוק הספורט המוטורי.

יובל מצידו הסביר שמטרתו ביציאה לירדן היתה צבירת ניסיון נוסף עם נווט ישראלי וברכות למיקי על טבילת האש המוצלחת .

בנוסף , על פי ההסבר של יובל , לא היתה שום כוונת זדון בעצם צרוף הצוות של אהוד פוביצר לראלי והוא באמת ובתמים התכוון שהם אמנם יסייעו ב-NOTES אבל במידה ויהיה בידם התקציב המתאים יוכלו גם להתחרות בראלי .

אני מצידי טענתי בפניי יובל כי עד כמה שזה ישמע לו מוזר הוא, ושוב מבחינתי, לא אדם פרטי אלא מייצג משהו, מייצג את הספורט המוטורי הישראלי ומייצג גם אותי, אותנו והוא חייב לחשוב על כל דבר מסביב .

מבחינתי העניין והויכוח עם יובל מלמד או עם כל מי שמעורב בצוות הזה נגמר בשיחה החברית ביננו , שנערכה כאמור היום אחה"צ .

אהוד

אף אחד לא מפקפק בכישורייך בתחום ומי שכן זו בעיה שלו , אבל ...וכמו שהסברתי ליובל , לא יעזור כלום , יש טעם נפגם בעניין ואני כאוהד שלכם וכאחד שמעורב בראלי בארץ הרגשתי לו טוב עם עצם הידיעה שמה שחששתי ממנו שבועיים קודם לכן הולך וקורה לי מול העיניים, או המחשב.

מבחינתי העניין סגור ואין לי שום צורך לטחון את זה יותר.

לא דני ולא זלמן , שניכם ספורטאים בתחום , אבל כל אחד וענייניו הוא .

כל אחד לוקח את הלקח שלו מהמקרה הזה וזה מספיק.

בשורה התחתונה - אם מישהו נפגע מהדברים שכתבתי אני מתנצל , כמו שהסברתי ליובל , כספורטאי שעוסק בתחום גם אני הרגשתי נפגע.

לילה טוב

דובי (שמקנא בכל אלו שהיו בירדן)

פורסם

לא הייתי בסרוויס כי לקחתי את הצלמים לצלם אותך, במשך יומיים אני רודף אחריך ואחרי יובל כדי שיהיה לעם ישראל מה לראות עשיתי יותר קילומטרים ממך ומיובל ביחד ואני כבר מתחיל להצטער על זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...