Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשייגמרו הזקנים שעוד לא למדו את השאלה "בשביל מה לי ? "-אותה לא שאלו בתקופה שישראל נצחה והיתה מכובדת בעולם - האחרון ייכבה את האור. שום היי טק (שגם בו אנחנו כבר לא מחזיקים בייתרונות כבעבר) לא יציל מהאויבים והאדישים - מבחוץ ומתוך. לשואל יש אזרחות נוספת ? מומלץ.

היי,

אין לי ולא תהיה לי אזרחות נוספת. את השירות הצבאי שלי הארכתי בשנתיים קבע אז אל תבלבלו לי על לתרום.

פשוט אם כבר לתרום למה למשטרה- שיעשו הם את העבודה שלהם....

דבר שני כל השוטרים הכי פחות "נחמדים" הם תמיד מנדבים מתלהבים שרק מחפשים לתת דוחות אז אנא ממכם כל היפי נפש להירגע כי המשטרה במדינה הזו מתחת לכל ביקורת ולכן אני תוהה מי מעוניין לקחת חלק בביזיון הזה שנקרא "משטרת ישראל" ועוד בחינם.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז יכול להיות שיש אנשים שדווקא מתנדבים בכוונה כדי לנסות ולתקן מבפנים.

זה שאתה לא רוצה להתנדב, לא עושה את כל המתנדבים לפרייארים.

פורסם

בעירי הצנועה, בסדנת שיפורים (פיראטית משהו), איביזה טורבו עם צ'קלקה וצופר משטרתי הותקנה עם אגזוז פתוח (רעש). זה היה די ביזארי ככה שהתעניינתי מקרוב - מדובר במתנדב. מה הוא עושה עם צופר כזה (שהתקנתו היא בניגוד לת"ת ברכב הפרטי שלו, והוא פרטי) אפשר רק לנחש. אני מניח שבמסגרת הסיורים ההתנדבותיים הצופר עובד, אבל אם הוא עושה בזה שימוש בזמנו הפרטי - אפשר רק לנחש.

בכל מקרה, ברור שמדובר בצורך הבלתי מוסבר של מתנדבים לתחושת הכוח (היכו אותם כשהיו קטנים?). עוד לא נתקלתי במתנדב שראוי לתואר "בא לשנות", רק "בא לתקוע דוחות". מרגיז עוד יותר מתנדבים שעוצרים ומוותרים לנהג בטיעון שהנה הם לא באו סתם לתקוע דוח אלא לעזור ולחנך, כשבעצם מה שהם עושים זה מרימים את האגו. לא רואה בזה תועלת, ושוב - לא מכיר מתנדבים שמדגדגים את רמתם של שוטרי תנועה מסויימים אותם אני מכיר והם דוגמא לאיך אכיפה צריכה להיות (וחבל שגם בעמם שלהם הם כה מעטים).

בסיכומו - ה"מופתעות" שלך מההתנהגות של אותו שוטר/מתנדב היא תופעה קיימת. פסולה אך קיימת, ות'אמת - לא מזיזה כי היא לא קשורה לשום דבר מועיל, ואם היא מזיקה - היא לא שונה מנהג רגיל שעובר באדומים גם כך.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם
בעירי הצנועה, בסדנת שיפורים (פיראטית משהו), איביזה טורבו עם צ'קלקה וצופר משטרתי הותקנה עם אגזוז פתוח (רעש). זה היה די ביזארי ככה שהתעניינתי מקרוב - מדובר במתנדב. מה הוא עושה עם צופר כזה (שהתקנתו היא בניגוד לת"ת ברכב הפרטי שלו, והוא פרטי) אפשר רק לנחש. אני מניח שבמסגרת הסיורים ההתנדבותיים הצופר עובד, אבל אם הוא עושה בזה שימוש בזמנו הפרטי - אפשר רק לנחש.

בכל מקרה, ברור שמדובר בצורך הבלתי מוסבר של מתנדבים לתחושת הכוח (היכו אותם כשהיו קטנים?). עוד לא נתקלתי במתנדב שראוי לתואר "בא לשנות", רק "בא לתקוע דוחות". מרגיז עוד יותר מתנדבים שעוצרים ומוותרים לנהג בטיעון שהנה הם לא באו סתם לתקוע דוח אלא לעזור ולחנך, כשבעצם מה שהם עושים זה מרימים את האגו. לא רואה בזה תועלת, ושוב - לא מכיר מתנדבים שמדגדגים את רמתם של שוטרי תנועה מסויימים אותם אני מכיר והם דוגמא לאיך אכיפה צריכה להיות (וחבל שגם בעמם שלהם הם כה מעטים).

בסיכומו - ה"מופתעות" שלך מההתנהגות של אותו שוטר/מתנדב היא תופעה קיימת. פסולה אך קיימת, ות'אמת - לא מזיזה כי היא לא קשורה לשום דבר מועיל, ואם היא מזיקה - היא לא שונה מנהג רגיל שעובר באדומים גם כך.

אותה גברת רק בשינוי אדרת- מעטים מהמתנדבים עושים זאת מתוך תחושת שליחות, השאר רק מפצים על משהו שחסר להם בחיים.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...