Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי אמור לקבל מהעבודה רכב חדש מליסינג.

האופציות הן: ניסן אלמרה 1.8, טויוטה קורולה, הונדה סיוויק, מאזדה לנטיס (שהיתה לנו כבר אז היא לא כל כך רלונטית), סובארו אימפרזה או פורד פוקוס.

הייתי רוצה שתמליצו לי באיזה רכב כדי לו לבחור.

ההתלבטות שלו היא בין הטויוטה קורולה או הניסן אלמרה (בגלל המנוע הגדול יותר).

אם למישהו יש ניסיון מנהיגה באלמרה לעומת הטויוטה אני מחכה לתגובה.

תודה מראש!!!

בצבא...

הצדק עוד לא התגייס,

ההגיון כבר השתחרר

והיאוש חתם קבע.

פורסם

יש לבצע חיפוש

נושא נטחן עד זב דם.

הרמן.

אם יש שאלות פרטתניות תעלה אותן כאן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

האמת היא מההיצע שמציעים לכם,הייתי ממליץ בחום על הסיוויק -גם מבחינת כוח היא החזקה ביותר-גם מבחינת היופי-לדעתי היפה ביותר כאשר מבחינת אמינות היא והטויוטה במקום הראשון אך מניסיון אישי הסיוויק מהנה יותר לנהיגה-ומאובזרת בצורה טובה-אך המלצה קטנה במידה ויש בשוק דגם חדש (04)אך בצורה הישנה יותר ולא החדשה חסרת התחת (אני לא בטוח)אז היא עדיפה-אבל גם אם לא...

בכל פנים מקווה שעזרתי...

"מיצובישי סופר לאנסר=מטחנת דלק מאולפת":oops:

"מיצובישי סופר לאנסר אוטומט=יחס של 1 לתן לי עוד דלק":twisted:

פורסם
-גם מבחינת כוח היא החזקה

אולי

ביותר-גם מבחינת היופי-לדעתי היפה ביותר

על טעם ועל ריח...

כאשר מבחינת אמינות היא והטויוטה במקום הראשון

אומנם הונדה מאוד אמינה אבל אין לה שום ייתרון מעל שאר המתמודדות

מהנה יותר לנהיגה-ומאובזרת בצורה טובה

הסיוויק מהנה יותר לנהיגה-ומאובזרת בצורה טובה

ממש לא

ההונדה סיוויק החדשה לא נמצאת בראש הרשימה בהתנהגות ובטח שלא באבזור

אך המלצה קטנה במידה ויש בשוק דגם חדש (04)אך בצורה הישנה יותר ולא החדשה חסרת התחת (אני לא בטוח)אז היא עדיפה-אבל גם אם לא...

אם היית קורא את ההודעה כמו שצריך היית רואה כי מדובר בדגם חדש

בכל פנים מקווה שעזרתי...

ממש לא.

פורסם
האמת היא מההיצע שמציעים לכם,הייתי ממליץ בחום על הסיוויק -גם מבחינת כוח היא החזקה ביותר-גם מבחינת היופי-לדעתי היפה ביותר כאשר מבחינת אמינות היא והטויוטה במקום הראשון אך מניסיון אישי הסיוויק מהנה יותר לנהיגה-ומאובזרת בצורה טובה-אך המלצה קטנה במידה ויש בשוק דגם חדש (04)אך בצורה הישנה יותר ולא החדשה חסרת התחת (אני לא בטוח)אז היא עדיפה-אבל גם אם לא...

בכל פנים מקווה שעזרתי...

הסיוויק אולי החזקה ביותר, ביחד עם הקורולה, אבל מהנה לנהיגה? עם הגה כזה זוועתי, אחיזה בינונית ומתלים רופסים - לא ממש.

גם על העיצוב אפשר לדבר - חיצונית היא יפנית מצויה. פנימית היא... ובכן, יפנית מצויה. משעמם וחסר מעוף. האבזור נמוך מאוד בגרסת הליסינג.

האפשרויות הטובות ביותר הן הפוקוס והקורולה. לכל אחת יתרונות משלה, מספיק נכתב עליהם בפורום...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...