Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים, אני אובד עיצות ומבולבל לגמריי, ולכן אני פונה למוחות הגאונים שבכם שיעזרו לי להבין מה הולך פה.

יש לי מערכת DVD - JVC באוטו, עם 2 רמקולים בדש ו2 בדלתות הקדמיות. כולם של 200W.

זה אחרי שהחלפנו את כל 4 הרמקולים הקודמים המקוריים של האוטו כי הם לא החזיקו מעמד.

כרגע עשיתי ניסוי וצרבתי 4 שירים מכל הסוגים, כולם מכילים איזשהו סוג של באס.

אחד מוקלט מהרדיו, אחד מקורי מהדיסק, והשאר רגילים שהורדתי מהאנטרנט (הכל חוקי..).

השיר הראשון שנצרב נשמע ב25 שניות הראשונות אותו הדבר (vibekingz - she's like the wind, תשיגו כדי לדעת על מה אני מדבר) ורק אחרי 11 שניות השיר מתחיל לעשות ברררררררר כזה מוזר בדיוק כשמגיע הבאס (שהגיע גם ב7 שניות הקודמות.) והשיר מתעוות.

עכשיו אני בא ושואל אתכם, איך זה הגיוני, ש11 שניות דומות לחלוטין ל11 שבאות אחריו, נשמעות אחרת לגמריי?

ושלא תגידו שהלא יודע מה לא סוחב, כי בשלושת השירים האחרונים המבורכים בבאס, אין בעיה גם בווליום 30, לעומת זאת גם בווליום 2 שומעים את השיר הראשון (shes like the wind) מתעוות לגמריי..

השיר הזה זאת רק דוגמא לשיר אחד מתוך הרבה שירים שמתעוותים ללא סיבה מוגדרת, גם כשאין באס חזק כמו בשיר הזה.

כאילו שהמערכת מתעוותת רק בצליל באס אחד מסויים ואני אין לי מושג בדברים האלה

אגב, המערכת מחוברת בתדר FM 88.90 עם משתיק צליל (הצליל הזה של הרדיו, הססססס כזה)

בתודה ענקית מראש, אחד שמנסה להבין מה הולך עם המערכת המנחסת

פורסם

יתכן שבשירים שעושים לך בררר פססס ושאר יצורים כאלה .

מתנגנים להם תדרים אשר הרמקולים שלך לא יכולים "לרדת" אליהם אני מתכוון לתדרים נמוכים= באס .

לכן הם מטעוותים ומחרחרים וכו .

בברכה רוני .

פורסם
יתכן שבשירים שעושים לך בררר פססס ושאר יצורים כאלה .

מתנגנים להם תדרים אשר הרמקולים שלך לא יכולים "לרדת" אליהם אני מתכוון לתדרים נמוכים= באס .

לכן הם מטעוותים ומחרחרים וכו .

בברכה רוני .

ומה אפשר לעשות עם זה?

פורסם

אני משאר שלרדיו דיסק שלך אין קרוסאובר או בשפה שלוכית חיתוכים

לכן נראה לי שפשוט תוריד את הבאס בכמה מינוסים וזה בערך .

יש אפשרות להוסיף קבל לכבל + של הרמקוילם אך פה אני קצת בסיסי מאד לכן לא אוכל לעזור - כמו שנאמר - עד כאן !

:)

עריכה : שרגאמן אתה באמת שזוהי הבעיה ? לא נראה לי כי זה דיי טיפשי להוריד שיר שכזה לשמוע אותו במחשב ובכל זאת לצרוב אותו ולרדת לאוטו .

פורסם

או שאתה מוריד שירים שחברות תקליטים משבשות כדי שלא יורידו את הדיסקים שלהם באינטרנט

קרה לי פעם פעמיים לשמע רעש חזק מאוד בפול ווליום סתם פתאום (קחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה רעש)

פורסם

גם בבאס -5 עדיין שומעים אותו מתעוות...

לזה שמעליי, יש לי מערכת 5.1 בבית וגם בווליום 100 הוא לא מתעוות לי, רק במערכת של האוטו הוא כן.

איך זה הגיוני?

• תוכן חדש...