Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני הולכת להחליף ג'נטים ממגנזיום למקורי עקב עיקומים בג'נטים, ובמקביל להרכיב גם טסות.

עלתה בי תהייה האם יש טעם לשים טסות מקוריות. זאת אומרת, שאלתי היא האם יש איזשהו ערך מוסף/ תרומה לנסיעה של הרכב/ בטיחות/ איכות וכו' בטסות מקוריות לעומת טסות לא מקוריות שגורם לכך שעדיף לשים מקוריות, או שלחילופין מדובר בפריט יופי בלבד בלי הבדל משמעותי (חוץ מהמחיר)?

במידה והתשובה היא שמקוריות עדיפות, האם יש משהו שיכול להפגם בטסה משומשת שבגללו עדיף להשקיע בחדש?

מבחינת העלות, לאחר בדיקה ניתן להשיג לאוטו שלי רביעיית טסות מקוריות משומשות במחיר של טסות תחליפיות חדשות (כ- 100 ש"ח) או לחילופין לשלם 560 ש"ח לרביעיית טסות מקוריות חדשות מהיבואן.

תודה מראש.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

טאסות מקוריות לרוב מוחזקות בעזרת ברגי הגלגל ולכן הסיכוי שיעופו מהרכב קטן יותר.

אגב, ניתן לתקן חישוקים קלים שהתעקמו. העלות היא לא היסטרית אבל לרוב צריך לחדש את הצביעה שלהם אחרי התיקון.

פורסם

ותשובה קצת לעניין:

אין שום סיבה להשקיע בסט טאסות מקורי שכן הוא לא נותן ערך מוסף משום בחינה כולל בטיחותית.

אולי הוא קצת יותר יפה ויש עליו את סמל המותג של הרכב אבל מעבר לזה הוא חתיכית פלסטיק שנועדה ליפות את צורת הגלגל.

הקישור של אופיר מעלי הוא להמחיש לך כי אנשים מאוד אוהבים לגנוב טאסות, וכשהן מקוריות (והערך שלהן הוא מעל 500 ש"ח) זה בכלל תענוג.

ותרי על הטסות המקוריות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

טאסות לא מקוריות לטעמי נותנות לכל רכב, מראה זול ומכוער.

לדעתי עדיף סט משומשות אך מקוריות.

הג'נטים ברזל המקוריים עולים לך כסף?

כי אם את קונה חדשים, בחברה הם יכולים לעלות יותר ממגנזיום במקום אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי טסות זה מכוער ומיותרררררררררר:shock: כול מכונית חדשה שיש לי כולל הzx דבר ריאשון אני מפרק את הטסות .:-D ובשיפוצים אני צובע את הזנטים בשחור:lol:

פורסם

תודה על התשובות.

טאסות מקוריות לרוב מוחזקות בעזרת ברגי הגלגל ולכן הסיכוי שיעופו מהרכב קטן יותר.

אין שום סיבה להשקיע בסט טאסות מקורי שכן הוא לא נותן ערך מוסף משום בחינה כולל בטיחותית.

לפי שתי ההודעות הנ"ל יש קצת חילוקי דעות. אישפוז כתב שהיתרון בטאסות מקוריות הוא שהסיכוי שיעופו קטן יותר, וקארה לעומת זאת כתב שבמקוריות אין שום ערך מוסף+ עניין הגניבות שנרשם גם בלינק המצורף. אם יש דעות נוספות או פירוט נוסף, אשמח לשמוע.

אייל- אני קונה ג'נטים מקוריים משומשים, שיעלו לי בערך שליש מחיר של ג'נטים מקוריים חדשים בחברה.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

חלי לדעתי לא שווה לקנות טאסות מקורי מהחברה בשל מחירן הגבוה עצם היותן מקוריות מהיבואן,כמו כן יש באמת את עניין הגניבות שזה מחלה,ותאמיני לי כבר שמעתי על גניבה של טאסות מ106MKII אצלינו,אני יהיה איתך אובייקטיבי ואכן הטאסות המקוריות של האוטו לדעתי יושבות עליו יפה יותר מכל טסה סינית תחליפית.

באשר לאיכות הטאסות התחליפיות-כיום בימינו אין עם סעיף זה בעיות,הטאסות איכותיות למדיי,לא מתפוצצות בחום ,הצבע לא מתקלף וסה"כ עלות תימכור טובה ביחס לתמורה שאפשר לקבל מ100 שקל.

תביאי גאנטים מקוריים של הרכב ,שימי טאסות תחליפיות וסעי לשלום או תצבעי את הגאנטים בוורוד[טוב קצת ניספחפתי,בלבן עשוי להיות נחמד]

הינה תמונה של רכב של חבר שלי עם גאנטים[עזבי את הקטע מגנזיום] בלבד ,תראי איך כחול משתלב עם הלבן:

71536991px01ix9.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

טאסות זה דבר מגעיל. (נקודה)...

נקודה נוספת היא שהן יכולות ליצור נזק לצמיג. קרה לי פעם באוטו שניכנסתי לבור, הטאסה ניסדקה ויצא זיז מההקיף שלה ונינעץ בדופן הצמיג. מיותר לציין שהצמיג הלך (צמיג בן שבועיים).

בשיחה עם האחראי רכב שלנו היסתבר שהוא מכיר את הביעה וזה לא כל כך נדיר/אני לא כזה "בר מזל".

ולשאלתי "למה לא מורידים את הדברים המכוערים האילו" הוא ענה לי "אנשים אוהבים את זה, זה גורם להם לחשוב שהם נוסעים במכוניות פאר".

למחרת, הורדתי את כל הטאסות במוסך (הטאסות היו מקוריות של הרכב ומחוברות ע"י האומים). לאחר שהורדנו את הטאסות ראיתי במקום נוסף שיש זיזים כאילו שיצאו החוצה וכמעט פוצצו את הצמיג, ובמקום אחר הן שיפשפו את דופן הצמיג.

הצעה שלי היא, קני חישוקים יפים, אפילו מברזל, תיצבעי אותם בלבן ותרוויחי פעמיים, גם יפה יותר, וגם בטיחותי יותר.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לאחר שהורדנו את הטאסות ראיתי במקום נוסף שיש זיזים כאילו שיצאו החוצה וכמעט פוצצו את הצמיג, ובמקום אחר הן שיפשפו את דופן הצמיג.

גילי

דרך אגב

זאת הסיבה שבאגד אנחנו מורידים את כל הצלחות\טאסות מהגלגלים.

וגם מהסיבה שבכל טיפול יש צורך לבצע חיזוק של אומי הגלגלים.

ירון מאיר

• תוכן חדש...