Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי הביא לי מגבר לרכב של חברת Koss הוא סגול כזה הדגם שלו הוא Ea-7070

רשום עליו 180X4 מישהו מכיר אותו? סתם זבל סיני?

פורסם

koss, התקשר הרבה זמן עם החיקוי של boss .

נכנסו בתחילה במערכות קולנוע ביתיות (רמקולים) שהיו חיקוי דמוי בוס (של הרמקולים הסטלייטים שלהם - אחד לאחד).

היום היבואן מייבא כבר דברים רבים תחת השם הזה שתפס לא רע בארץ (גם דמוי זה סמל סטטוס כנראה...).

בקיצור, מוצר סיני. זבל? כן אבל כבר ראיתי מסריחים יותר :)

בברכה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם
koss, התקשר הרבה זמן עם החיקוי של boss .

נכנסו בתחילה במערכות קולנוע ביתיות (רמקולים) שהיו חיקוי דמוי בוס (של הרמקולים הסטלייטים שלהם - אחד לאחד).

היום היבואן מייבא כבר דברים רבים תחת השם הזה שתפס לא רע בארץ (גם דמוי זה סמל סטטוס כנראה...).

בקיצור, מוצר סיני. זבל? כן אבל כבר ראיתי מסריחים יותר :)

בברכה,

עידן.

אוקיי תודהגם ככה זה זמני עד שאני יקנה מערכת

למישהו יש פרטים עליו כמה הוא נותן לערוץ וכו?

פורסם

KOSS זה ממש אבל ממש לא חיקוי של BOSS כמו שאנחנו מכירים אותם היום.

BOSS במקור היתה חברה יפנית - אצל חבר טוב שלי עדיין מותקן מגבר שלהם מהימים הטובים יותר.

KOSS זאת חברה סינית שמייצרת בעיקר מוצרי "זבל" אבל יש לה גם כמה הפתעות - אבל לא בתחום הרכב.

בתקופה שהתעסקתי בציערותי בציוד תקליטנות - היו לי ועדיין נשארו לי אוזניות מקצועיות של KOSS - שיש עליהן אחריות לכל החיים (אחרי 10 שנים נקרע לי הכבל - הלכתי לחנות ותיקנו! בלי כסף!) והן אחת האוזניות הכי טובות ששמעתי עד היום.

- בפיאסטה פרה שהיתה לי - היה לי במקרה מגבר שלהם, גם בצבע סגול והוא עשה עבודה יפה מאוד על הסאב, מה גם שלא התאמץ בכלל.

ואני לא אתפלא אם אנשים עדיין מבלבלים כאן את BOSS עם BOSE שזה שתי גלאקסיות נפרדות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן KOSS הייתה בזמנו חברה מובילה בתחומים מסויימים, כמו אוזניות. אך כיום, ע"פ מספר מוצרים שלהם בהם נתקלתי פה ושם, נראה שהם הפכו לחברה שרוכשת מוצרים פשוטים מיצרנים חיצוניים וממתגת אותם תחת שמם.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אני עדיין חושב שה-Koss PortaPro הן בין האוזניות "ווקמן" הטובות ביותר שניתן למצוא, למעט סנהייזר PX100.

כאמור, יש להם מוצרים טובים ומוצרים פחות טובים. אני יכול להגיד אותו הדבר על Sony.

לא ידעתי שהם מייצרים אודיו לרכב :shock:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

לרכב לא נראה לי שהם די טובים כי לא שמעתי אף פעם,

אבל יש לי אותם בקולנוע ביתית והם אחלה רמקולים באמת משהו פצצה לאומת JBL שיש לנו בסלון

בעיקון אם אחלה רמקלוים גם במגברים עדיף שתנסה לשמוע מהחנות שתרצה לקנות.

פורסם

דודו

מה שאתה מחפש לא נמצא בפורום הזה... וגם לא הייתי מחבר לשם RCA... :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
דודו

מה שאתה מחפש לא נמצא בפורום הזה... וגם לא הייתי מחבר לשם RCA... :-P

אני חייב קישור!:shock:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...