Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה מחפש במכונית ?

קרייזלר ויז'ן בעלת עיצוב מדהים לדעתי, גדולה ובעלת נוכחות. נדירה בארץ וחלקים לא יהיו קלים להשגה.

יש ביקורת די מקיפה ב http://consumerguideauto.howstuffworks.com/1993-to-1997-eagle-vision.htm

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האוטו נוח, מפנק וחזק אבל יקר מאוד לאחזקה. הגיר שלו לא מאריך ימים ובעיות חשמליות יצוצו בו לא מעט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל רכב בן 10 מרובה מחשבים ואלק"ט צפוי לבעיות חשמל.

גם BMW ומרצדס בשנתונים האלו יעלה לא מעט כסף לתחזק.

העניין הוא שלקרייזלר בעיקר בדגמים היחודיים אין חלפים או שמחירם בשמיים. ולכן כדאי לקחת זאת בחשבון.

מצד שני ניתן להשיג לרכב הזה כל חלף באינטרנט ובEBAY כך שזה רק עניין של סבלנות.

אם אתה מחפש רכב גדול ומרשים, ובעל הון עצמי נמוך זו אופציה מעניינת. את מחיר הרכישה הנמוך תשלם במוסך. ומה גם שסחירותו של הרכב בעייתית. מצד שני אופציה כמו BMW לא תהיה זולה יותר לאחזקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבעיה היא לא של זמינות אלא של מחיר. החלפים הם רק מקוריים ומחירם בשמיים.

במקרה של הקרייזלר האלק' מתחילה לעשות צרות הרבה לפני שהאוטו מגיע לגיל 10.

פורסם
הבעיה היא לא של זמינות אלא של מחיר. החלפים הם רק מקוריים ומחירם בשמיים.

במקרה של הקרייזלר האלק' מתחילה לעשות צרות הרבה לפני שהאוטו מגיע לגיל 10.

אני לא ממש מסכים איתך.

היתה לי קרייזלר נאון והיא היתה אמינה מאוד.

אני חושב שקצת שופטים לחומרה מכוניות אמריקאיות בארץ, מה שמשתקף במחירונים שלהם.

אני משוכנע שהם לא פחות אמינים מרכבים אירופאים (אבל זו רק דעתי).

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

החזקנו 11 שנים סרטוגה ושכן שלי החזיק 5 שנים ויז'ן.

אצל שנינו 100,000 ק"מ עברו בלי בעיות ואחר כך הבעיות לא הפסיקו (במיוחד גירים ובעיות חשמל). בשני המקרים הרכבים טופלו רק במוסכים מורשים.

• תוכן חדש...