Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

תקלה מוזרה לטעמי.. אולי תוכלו להאיר את עיני..

היום באמצע נסיעה, הגיר החליט שהוא "משתגע". בתחילת נסיעה הילוכים לא עוברים לפני 4,500 סל"ד רוב הגז נראה כאילו הוא בניוטרל.. ניסיתי לעצור לכבות מנוע ולהניע מחדש אך אותו דבר..

העמדתי את האוטו ולאחר 10 דקות העניין הסתדר.

נסעתי שוב כ 5 דקות, העמדתי, חזרתי לאחר שעתיים וכרגע נראה בסדר.

מה יכול להיות? האם המחשב השתגע? ניתן לאפס? האם יכולה להיות בעית גיר?? או רק בעית מחשב?

תודה רבה מראש.

המשך חג שמח :)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• ספונסר פורום
פורסם

אם התקלה מופיע לאחר נסיעה ממושכת ובבוקר למשל זה לא מופיע בכלל

אז יתכן שהמצנן של הגיר סתום ,הגיר מתחמם יותר מידיי ונכנס לחרום ,שזהו הילוך שלישי

בכל מקרה יש צורך לחבר לסורק ולחפס כיוון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בנוסף לדבריו של אורן, מחשב הגיר מוחק תקלות מסויימות או בהתנעה חדשה או לפי מספר קילומטרים מסויימים במידה והתקלה לא חזרה על עצמה.

כמובן הכול תלוי בתוכנית הצרובה במחשב הגיר ולכול ייצרן יש את השיקולים שלו בנושא.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתי במוסך (פליקס ביצחק שדה) ונאמר לי שהבעיה יכולה לנבוע או מחוסר שמן גיר או מסתימה בקולר גיר. (בדומה למה שנאמר לי פה בפורום)

יש לציין שהתופעה לא חזרה על עצמה מאז, אך בעוד נסיעה בת כשעה בערך, התחלתי להרגיש "עצלנות" של הגיר וסחיבה לטורים גבוהים יותר (לא קיצוניים כמו בפעם הראשונה שזה קרה לי) אך עדיין מדליק לי מן נורה אדומה.

רציתי לשאול את המומחים פה: עד כמה מסובך לפתוח את הסתימה בקולר? האם לשם כך צריך להחליפו ואם כן מהו טווח העלויות של העניין?

אשמח לתשובה מהירה ואולי גם להמלצה למקום לבצע בו את הבדיקה ואת התיקון.

תודה רבה מראש,

טל.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...