Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

? יש לומר שאני מאוד אוהב את החברה הזאת, ודיי נעול עליה. יש לי ניסיון מעולה עם הS3000 .

ובינתיים אני קורא רק שבחים על הדגם זה. תודה לעוזרים.

ניב.

לא חותם

פורסם

לטעמי הפוג'י רמה אחת לפחות מעל ה - S3 - חיישן מהטובים שקיימים במצלמות בסדר הגודל הזה , עדשה 28mm , מבנה ארגונומי מעולה , פוקוס וזום ידניים בטבעת .

היא כמעט כמו DSLR , לא בדיוק - אבל כמעט . אולי הכי קרוב שאפשר להגיע בטווח מחירים של עד 2000 ש"ח .

כדאי לצפות בתמונות דוגמא באתרים כמו DPreview . אתה תיווכח להבדל באיכות התמונה . הפוג'י משאירה את הקנון הרחק מאחור בכל הקשור לקונטרסט וחדות תמונה .

ב - 2300 ש"ח בערך אפשר לקנות את האחות הגדולה , ה - S9600 , אך מיושנת מעט , ללא הפונקציה של זיהוי הפנים המורחב . מנגד היא מצויידת בעינית אופטית אמיתית .

כנגד הפוג'י עומדת העובדה כי היא לא מצויידת במייצב תמונה אופטי , אך היא משתמשת בשיטה של העלאת ISO ובכך אפשרות להעלאת מהירות התריס , ולבסוף לקבל תמונה מיוצבת וחלקה .

בנוסף , היא אינה מצויידת במסך מפרקי , תלוי אם זו אופציה חשובה עבורך , תמיד אפשר להתכופף למצב , אני אישית לא רואה בכך אופציה מכריעה .

שיהיה בהצלחה .

פורסם

volvo 240

מכיוון שאינני מתמחה גדול בצילום, שכחתי לציין שישנה פונקצייה אחת שהיא מאוד חשובה לי אבל אני לא יודע מה השם שלה אז אני פשוט יכתוב :)

חשוב לי שבלילה יהיה את הנורה הזאת כדי שלא "תנחש" מה אתה מצלם. כלומר מן אור על האובייקט שהוא מראה לך כביכול על מה אתה מכוון. לחבר שלי יש את זה בסוני סייבר שוט שלו.

האם יש את זה בפוג'י ? ומה השם של המונח הזה? תודה.

לא חותם

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לפוקוס אוטומטי . מעין ריבוע ירוק שמסמל את האובייקט המצולם ? התמקדות בפנים ?

אם כן - אז הפוג'י מצויידת כאמור ב - FD , כלומר Face Detection , פונק' של פוג'י שמאפשרת זיהוי של עד 10 פרצופים בתמונה , ע"מ להתמקד בהם .

פורסם

אני לא חושב שזה זה. אני אתן לך דוגמא מצלמי המועדונים/מסיבות.

הרי במסיבה יש חושך מוחלט כמעט וכאשר הם באים לצלם , נניח אותי, אז יש עליי מן אור אדום/ירוק לשניה שבא מן המצלמה (עוד לפני הפלאש) כמובן כדי שהם יוכלו בדיוק לכוון ולא לצלם על "עיוור" מה שנקרא.

מקווה שהסברתי את זה יותר טוב.

לא חותם

פורסם
אני לא חושב שזה זה. אני אתן לך דוגמא מצלמי המועדונים/מסיבות.

הרי במסיבה יש חושך מוחלט כמעט וכאשר הם באים לצלם , נניח אותי, אז יש עליי מן אור אדום/ירוק לשניה שבא מן המצלמה (עוד לפני הפלאש) כמובן כדי שהם יוכלו בדיוק לכוון ולא לצלם על "עיוור" מה שנקרא.זה נקרא AF ASIST זה מנורת אינפרה אדום שעוזרת לחיישן אוטופוקוס להתמקד . אם היא נמצאת במצלמה שלך או לא אנני יודע

מקווה שהסברתי את זה יותר טוב.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ממליץ בחום

היה לי S3500 שקניתי לפני 3 שנים (הלכה עקב נפילה) והייתי מרוצה ממנה עד הגג

ויש לי 2 חברים עם ה-S5600 והמצלמה מצלמת מעולה

למי שמחפש מצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי אז אני ממליץ

אני לפני קניה של ה-S5600 יש לי 1500 שקל ויכול להיות שאני בסוף יילך על ה-S6500 (עם קצת סיוע של ההורים)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
? יש לומר שאני מאוד אוהב את החברה הזאת, ודיי נעול עליה. יש לי ניסיון מעולה עם הS3000 .

ובינתיים אני קורא רק שבחים על הדגם זה. תודה לעוזרים.

ניב.

אם אתה אוהב את החברה קנה מניות.

מוצר קונים כי הוא טוב ומתאים לצרכים שלך, אז קודם כל כדאי שתגדיר אותם.

יש המון דגמים של לא מעט חברות והמומלצים נבדלים זה מזה בפרמטר כזה או אחר, אבל לרב לא באופן שמאפשר לבחור דגם אחד באופן חד משמעי.

מה שקודם כל צריך לשים לב אליו הוא שלהוציא טווח זום גדול יותר (אולי גם עוצמת הפלאש), מבחינת אלקטרוניקה, דרך פעולה ואיכות תמונה, אין בהכרח הבדל מהותי בין P&S קומפקטית לגדולות יותר עם הזום (כמו ה-5600) . אתה צריך לשאול את עצמך מה יותר חשוב לך, שיהיה קל להכניס את המצלמה לכיס ולהיסחב איתה בקלות לכל מקום או לקבל טווח יותר טוב לזום.

אחר כך כנס לפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=809 ובצע חיפוש. יש שם ים של מידע + קישורים לאתרים באנגלית.

כמות המידע שיש ברשת היא כמעט בלתי נסבלת, עם ביקורות והשוואות על קצה קוצו של היוד.

שים לב אם דגמים חדשים (שיוצאים כל חצי שנה...) שווים את ההפרש מול הדגמים היוצאים. לרב מדובר באותה מצלמה עם תוספת פיצ'ר זניח כזה או אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...