Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלעד דבר ראשון נכון היו שבירות הגה ואמברקסים בזמן שהתחרתי במסלול, חשבתי שמותר.

כשיצאתי מהמגרש בפרפורים אני מודה שהתרגשתי יותר מדי כולי רעדתי מהתרגשות אחרי נהיגה קיצונית והקהל הרחב, מודה בחיים לא הופעתי מול קהל וחברים שמסתכלים ומעודדים אותי.

וזה שצעקת כמו ילד מתלהב: "שייייאוווווווו" שמעתי טוב מאוד, אז לא הספקתי לבלום על החצץ, את האמת מיהרתי כי ממש רציתי לראות את דניאל מתחרה מיד אחרי כי הוא מתחרה רציני שלי.

ואני מודה שהתרגשתי יותר מדי ורעדתי ולא ממש חישבתי נכון איפה אני יבלום, אז תוך כדי ברקס אני החלקתי לכיוון האוטו שלו והשארתי לו שריטות, מיד יצאתי מהרכב והלכתי להעריך את הנזק, לפי הרכב שלי אני חושב שאתה הבנת שלא שפשפתי הרבה אנשים, הטמבונים כמו חדשים.

האם תוכל להסביר לי לפי מה קבעת שאני יברח לאותו בחור? אתה מכיר אותי? שמעת עליי דברים רעים מניסיון שלך?

מעניין למה עמדתי ליד אותה ראלי וחיפשתי את הבעלים?! הבחור הגיע הבין לגמרי את העניין וסיכמנו בינינו על ההסדר

לפי התמונות שתמצא באינטרנט מאותו אירוע לא תוכל לראות את הנזק, אז למה כל הרעש?

נ.ב לא קפצתי, אני לא מתבייש בטעות שעשיתי ואני מודה באשמה.

אהלן.

הוא לא העיר לך על זה שהרמת בלם יד או שרפת צמיגים או נסעת על שני גלגלים בזמן המקצה.בזמן המקצה אתה יכול לנהוג איך שבא לך,כל עוד אתה לא מסכן את הקהל ואת עצמך.

אולי זה מירוץ ראשון שלך ואולי גם לא,אבל אתה צריך לדעת שבגלל דברים כמו שעשית בחניון אין לנו ספורט מוטורי בארץ.כל הדברים האלה צריכים להיות במסלול או במילים אחרות-מקום סגור ושמותאם לדברים האלה.בין עם זה המסלול של קובי,ראם או כל חניון נטוש לצורך העניין.

נכון שבסוף מקצה אתה מפוצץ אדרנלין ורק בא לך עוד ועוד.אבל אתה חייב לדעת ללמוד לשלוט על רגל ימין ולדעת שכזה נגמר,אז לגמור את זה יפה ולא להרוס קודם כל,אבל קודם כל לכולם,ורק אחר כך לעצמך את הטמבון.

אם היית עושה את כל זה,אני בטוח במיליון אחוז שלא היית מתקרב לטמבון של הראלי.

והנקודה פה היא לא השפשוף שלך בטמבון או של הראלי.אתה חייב להבין שבגלל דברים כאלה,שלא מקובלים על הדעת,רק הורסים ומזיקים בטח ובטח שבאירוע לקידום הספורט המוטורי,ואתה עשית בדיוק להיפך.

אז קח את זה כביקורת בונה ולא כהטפת מוסר ותלמד להמשך.

עוז.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. לגבי לתלונות של קטגוריית הנשים והג'וניורים: אנחנו צריכים לתת הזדמנות שווה לכולם אם אנחנו רוצים ספורט מוטורי איכותי

ושכולל אוכלוסיה מגוונת (הרי אף אחד לא נולד נהג).

הכי קל להביא תמיד את אותם משתתפים מנוסים ולעשות תחרות ביניהם, את זה אפשר לעשות בהזדמנות אחרת. המטרה היא

להגדיל את מעגל המשתתפים ולקדם את הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה, בניגוד לדעתם של חלק מהמבקרים.

3. לגבי תחילת האירוע האיחור: צוות האירוע ואנשי הלוגיסטיקה הגיעו למקום ועמדו בלוח הזמנים שנקבע, איחור המשתתפים נבע

מהזזת השעון לשעון קיץ ומהעובדה שעמידה בזמנים היא לא הצד החזק בתרבות הישראלית.

4. אז מה בכל זאת היה חסר? בעצם כלום, אבל אם עומדים קצת על דקויות החום התיש את האנשים, תחרויות הג'ימקאנה לא

סיפקו את האקשן שלו ציפו לאחר האירועים הקודמים . היה חשוב להעביר את המסר שרוב הציבור ולא רק קומץ משוגעים לדבר רוצים ספורט מוטורי.

לסיכום, אנחנו בקובי רייסינג נמשיך לקדם את הספורט המוטורי ואת תרבות הנהיגה בישראל גם בעתיד, נפיק לקחים ונשתפר.

קובי כהן והצוות

אם חלק מהרצון זה להגדיל את המעגל אז אכן טוב לתת קטגוריות כאלו, אבל לא רק. היה טעם לשלב גימקנה רצינית יותר ביחד עם קטגוריה משותפת לנשים וגוניורים. ולתת לכלולם אותו זמן מסלול, לא לתת לנשים יותר, הן לא נכות...

בקשר ללו"ז. הערתי על זה בעבר, הערתי על זה לפני הארוע הזה ואתם עדיין לא מיישמים. דבר ראשון, מי שאחראי לעמידה בזמנים זה אתה בלבד ואתם פשוט מעודדים הגעה באיחור:

בארוע שהיה במסלולים היו 3 אנשים שהגיעו בזמן, אני תום ורוני. אפילו אתה הגעת מאוחר יותר. בפועל מתחרים טיפטפו במשך שעה וחצי ומי שבגיע בזמן סבל.

בארוע ברמת הכובש הבטחת שמי שלא יגיע בזמן יקבל קנס. אני כמובן הגעת בזמן, ביחד עם עוד כמות יפה של אנשים. עדיין נאלצנו להמתין מעל שעה לתידרוך ועוד אנשים הגיעו גם בזמן ולאחר התידרוך. קנס? בתחת קיבלו קנס.

ובארוע הזה ... אותו הדבר.

חלק מקבלת ביקורת זה להודות בטעות ובאשמה. אם תמשיך לומר שלא ניתן לעמוד בזמנים בשל הישראליות אז לעולם לא תעמוד בזמנים...

מה היה חסר?

קודם כל ניהול טוב יותר, אני חוזר ואומר, מתחרה בגימקנה לא אמור להיות 5 שעות בתחרות בגלל שהוא נמצא שם. שעתיים זה המקסימום. למתוח את הגימקנה כדי להשאיר אנשים זה טריק גרוע שגורם לכך שאנשים לא יגיעו בעתיד.

שנית, רצוי לארגן תחרויות מעניינות יותר, כמו גימקנה למשתתפים הרציניים והכי טוב, אם אפשר, תחרות דריפט קצרה. גם מושך קהל, גם שואו וגם מצטלם טוב.

וכמו שאמרו, אל תגידו כמה זה קשה לארגן, נסו לארגן הכי טוב שאפשר, ללא תרוצים .

שיהיה בהצלחה...

פורסם

אני מבקש להפסיק את ההתחייחסות למקרה של הטויוטה וה-106 בחניון. זה שעשה את הטעות הבין וספג את הביקורת ואפילו התנצל על כך, כל מי שלא חושב שזה המצב מוזמן להמשיך את הדיון בה"פ איתו ולא בשרשור הזה.

אם הוא היה פוגע ברכב שלי כנראה שגם אני הייתי כועס, כועס מאוד אפילו, אבל אני חושב שהצליבה שלו מיצתה את עצמה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בארוע ברמת הכובש הבטחת שמי שלא יגיע בזמן יקבל קנס. אני כמובן הגעת בזמן, ביחד עם עוד כמות יפה של אנשים. עדיין נאלצנו להמתין מעל שעה לתידרוך ועוד אנשים הגיעו גם בזמן ולאחר התידרוך. קנס? בתחת קיבלו קנס.

הקנס הכי כואב במקרה הזה הוא שאנשים שיגיעו באיחור לא יורשו להשתתף בג'ימקנה, אף פעם לא כיבדתי בן אדם שמאחר אפילו בדקה לפגישה! ובטח עוד לתחרות או אירוע רב משתתפים. זה מראה על זלזול באחראים ובזמן היקר שלי ושל כל האנשים האחרים שמחכים לו

ובארוע הזה ... אותו הדבר.

חלק מקבלת ביקורת זה להודות בטעות ובאשמה. אם תמשיך לומר שלא ניתן לעמוד בזמנים בשל הישראליות אז לעולם לא תעמוד בזמנים...

באדום.

אולי חשוב גם לחנך אפילו בתוך האירוע על חשיבות הזמן, על איחורים שעולים להם ביותר .

זמן זה המשאב היקר ביותר בעולם ואנשים צריכים לפנים את זה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אז ככה:קודם כל תודה על המחמאות.למרות שאיכזבתי את עצמי ופסלתי בגמר...

ולגבי האירגון:למרות שבסופו של דבר מאוד נהנתי יש לי לא מעט ביקורת(בעיקר ביקורת בונה)

קודם כל מדידות הזמנים לא היו כמו שהן תוכננו אלה לפי הזמן שנשאר למארגנים,באמצע אחד המקצים נכנס רכב למגרש ולא היתה בכלל הדגמה של רכב הראלי.

ולגבי השיפשוף:הבחור עם הקורולה פשוט לא שם לב וטיפונת קימט לי את הכנף האחורית...אין סיבה לרדת עליו וזה יכול לקרות לכולנו! אנחנו נסתדר בינינו על הנזק..

מקווה שפעם הבאה יהיה יותר מוצלח

לאון.

פורסם

ללאון ולכל המבקרים.

שוב אני מציין בנוסף לקובי,שכל הביקורות נלקחו ויושמו לאירוע הבא.

התלונות שהגיעו אלי באירוע עצמו גם כן יושמו וציינתי אותם לקובי ואמרתי לו שלא יעשה את הדברים שהיתלוננו עליהם.

ואכן עשה זאת.

בנוסף לעמידת זמנים.זה אכן אשמת המתחרים אך כמו שצויין פה גם אשמתנו.ואכן אנו מתנצלים על כך ונשתפר בפעם הבא.

לגבי התלונות על הבטיחות.אני בעצמי אמרתי לכמה אנשי צוות שלנו שיוציאו את האנשים שנמצאים אחרי הגדר אך אנשים לא הקשיבו.(אני מתכוון לסוף האירוע.בגמר)

בנוסף לכך.ראיתי בשירשור מישהו מתלונן על המסלול עצמו.אנחנו אגרנו אותו הכי טוב שיכולנו אם פניות ,הגברת מהירויות,ופניות חדות.וכל זה הרבה מאוד לפני האירוע.עוד שהיה גשם במסלול באנו ותכננו הכל.(אני בעצמי עשיתי עם עצמי תחרות דריפט רגלי בגלל שהיה חלק שם..)

לגבי שיעמום.הרבה מועדונים לא הגיעו לאירוע מסיבות כאלה וכאלה.לא בכוונת תחילה פשוט הודיעו על כך.ולכן היו הרבה פחות מועדונים שהציגו מכוניות ונכנסו לתחרות.

עכשיו.האירוע היה כיף למי שלא בא בשליליות.אני בטוח שהיו הרבה אנשים באו עם מחשבה שלא יהיה טוב ואכן הם חושבים כך עכשיו.

הרבה אנשים באו בסוף האירוע וציינו שהיה מאוד כיף ומודים לנו על האירגון.אני לא אומר שכולם צריכים להיות ככה.אבל להיתלונן לדעתי זה לא במקום.ביקורות נלקחו ברצינות רבה לאירוע הבא.

ואני מבטיח לכם מכל הלב.שהאירוע הבא יהיה בהרבה רמות מעל האירוע הזה.

מקווה לראותכם באירוע הבא(גם מי שלא הגיע)

נ.ב.-מישהו ציין שלא הייתה רשיפה לאירוע.ואני באמת לא יודע מאיפה המחשבה הזאת בא.

היו כמה וכמה מסקרים.כגון אוטו,וואלה,ועוד.

חג שמח לכולם.

A.R.T Performance

פורסם

לאון- מה שהרגיז פה זה לא שהוא שרט לך את הצבע, זה באמת יכול לקרות לכל אחד. זה בעצם היה רק התוצאה של מה שבאמת לא בסדר- ההתנהגות של הנהג אחרי הירידה מהמסלול. זה יכל להגמר הרבה יותר גרוע. ואני אומרת את זה בתור מי שעמדה חצי מטר מהטויוטה ששעטה במעלה לחנייה. זה היה פשוט מפחיד. עם זאת אני לא יכולה לבוא רק לנהג בטענה אלא להפנות אותה באופן נרחב יותר למספר משתתפים שנהגו באופן פרוע במגרש החניה. במזל לא דרסתם אף אחד.

בנוגע לאירוע עצמו, יואן, אני לא באתי בגישה שלילית כלל- להפך, ברכתי על קיום הארוע ואף השתתפתי בו- אבל אני חייבת להגיד שלמעט 5 הדקות המצטברות שבהן נהגתי שאר הזמן (6 וחצי שעות למען הדיוק) פשוט לא נהניתי ובוודאי שלא פסלתי מראש.

אין שום סיבה שתחרות ג'ימקאנה עם מספר לא גדול של משתתפים תמרח לאורך יותר מ-6 שעות.

נדרשנו להגיע ב-8 אז הגענו ומי שלא- באמת אין מה לחכות לו שעתיים וחצי, כי זה פשוט לא מגיע לו.

אבל האיחור הגדול הזה הוא לא הסבר מספק לזמן המוגזם עליו נמרח האירוע.

אני באמת לא מבינה למה לאחר כל מקצה היה עיכוב של שעתיים וכל מיני רכבים לא קשורים מתחרעים על המסלול.

המשתתפים שלמו לא מעט כסף כדי להשתתף ונצלו בשמש לא מעט שעות ואין שום הצדקה להכניס חבר'ה שלכם לעשות מקצים בזמן שכולם מחכים.

בנוסף, הטענה שאנשים לא התייחסו ולא יצאו מהמסלול אינה מקובלת- במקרה כזה הבטיחות מחייבת את הפסקת האירוע באופן מיידי עד שהמסלול יפונה ולא לאפשר לכל מי שרוצה להכנס למסלול ולעשות כרצונו.

בשלב מסויים לקראת המקצה השני באמת לא הבנתי כבר מה קורה שם, מי זה האנשים שנכנסים? איך מס' 7 ו-8 כבר מתחרעים כל המסלול כשמספרים 1-6 עדיין מחכים שהמקצה יתחיל. פשוט בלאגן גדול.

העניין פשוט מאוד, מי שנכנס ברכב למסלול כאשר אין זה תורו להכנס יצא ואם הוא משתתף בתחרות ייפסל מיידית.

לא מאפשרים את האנדרלמוסיה הזו רק כי "אנשים לא מתייחסים". זו האחריות שלכם לגרום להם להתייחס.

ההמתנה הייתה פשוט מגוחכת. (וכואבת כי אחרי 6 וחצי שעות בשמש היוקדת יצאתי כולי חציל בגריל- כואב כואב... :-( )

מעבר לזה אני מצטרפת לכל מה שנאמר ולא אחזור על זה שוב, במיוחד לדבריו של טל שביט בביקורת על האירוע.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
אהלן.......אבל אתה צריך לדעת שבגלל דברים כמו שעשית בחניון אין לנו ספורט מוטורי בארץ.

לא נכון. זה בגלל ממשלה מטומטמת ומושחתת.

נ.ב אין לי מושג מה קרה במגרש החנייה עם הקורולה.

פורסם

ההמתנה הייתה פשוט מגוחכת. (וכואבת כי אחרי 6 וחצי שעות בשמש היוקדת יצאתי כולי חציל בגריל- כואב כואב... :-( )

אני לא אוהב חצילים, אז אני חושב שיצאתי שווארמה, עכשיו אנשים בטוחים שאני סנטה קלאוס שיכור בחג המולד

בכל מקרה אישית דיי נהניתי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב כמו שהבטחתי לאנשים שפנו אלי בפרטי, תמונות של כל משתתפי הארוע יועלו ויצגו!

עדכון תמונות גדול:

2h4g4dx.jpg

2zfs4zn.jpg

47nid94.jpg

2wcld06.jpg

446xd1s.jpg

2je5ojk.jpg

437orr9.jpg

43y5lbd.jpg

4bgdzlf.jpg

2s679ra.jpg

4gr8e1z.jpg

35n8137.jpg

2elq9zc.jpg

47d3rdw.jpg

2ypjm2v.jpg

זהו.

תגובות והערות יתקבלו בברכה

בוריס

Boris.K

פורסם

שטוטית:

אני לא אוהב חצילים, אז אני חושב שיצאתי שווארמה, עכשיו אנשים בטוחים שאני סנטה קלאוס שיכור בחג המולד

בכל מקרה אישית דיי נהניתי

גם אתה כבר בשלב ההשלה? כי עכשיו עם כל העור המתקלף הזה אני גם נראית כמו סנטה- עם זקן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תמונות מדהימות באיכותן! אפילו הקורולה נראת קרבי עם מצלמים אותה נכון :twisted:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...