Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת מה היה הזמן הטוב ביותר בין המתחרים . אני מתכוון לרכבים הפרטיים ולא לסיאט..

מה היה הזמן הטוב ביותר באירוע ושל מי ?

תודה.

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אשמח לדעת מה היה הזמן הטוב ביותר בין המתחרים . אני מתכוון לרכבים הפרטיים ולא לסיאט..

תודה.

הזמן הטוב ביותר בין הרכבים הפרטיים היה של לאון שייצג את PSI עם זמן מצוין של - 39.80 שניות.

רצוי לציין שהרכב הוא 106 ראלי דור ראשון שמופיע בתמונות.

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

תודה.

עומר,ליאון עשה את הזמן הכי טוב עם הראלי שלו,אני חושב שזה היה 39 וחצי שניות.כמעט בטוח.

עריכה-הנה,הקדימו אותי בדקה.

פורסם
ואדים שלום,

אמבולנס היה, צוות רפואי היה בכוננות מלאה.

לא ראיתי, מתנצל על הטעות.

מנהלי הפורום מוזמנים למחוק את השורה הרלוונטית מהתגובה שלי.

עד שלא תפיק אירוע כזה אני לא חושב שתוכל להבין את הקשיים הכרוכים בכך.

הייתי תחת הרושם שאנחנו מנסים למסד את הספורט המוטורי ולא למצוא לנו "מפיק נולד".

אם נעצור כל פעם לשיחת מוטיבציה על הקשיים שבהפקה לא נגיע רחוק. בשביל זה משלמים

למישהו בעל ניסיון וקשרים בתחום, שיעשה את העבודה ברמה גבוהה יותר ובמינימום מאמץ.

וד"א, ככה לכם יהיה יותר זמן להתעסק במכוניות ובמתחרים. ואז כולנו נרוויח.

מדובר באירוע ללא מטרת רווח, שבו לא נלקח תשלום מהקהל על כניסה, לא על חנייה, לא על הצגת הרכבים ומאמץ למנוע כל הוצאה מצד הקהל.

אם הפורמולה 1 היה ארוע ללא מטרת רווח, כמה כסף שומאכר היה מרוויח לדעתכם? ובכלל, איך כל העסק היה נראה?

הארוע של אתמול לא "קידם את הספורט המוטורי" במילימטר. להפך, זה הראה לכל המלעיזים שהם צודקים, ואנחנו עדיין

לא מוכנים ולא ערוכים לקיים תחרויות כאלה בארץ. לא נראה לי שזאת הייתה מטרתכם.

פורסם
הזמן הטוב ביותר בין הרכבים הפרטיים היה של לאון שייצג את PSI עם זמן מצוין של - 39.80 שניות.

רצוי לציין שהרכב הוא 106 ראלי דור ראשון שמופיע בתמונות.

בברכה.

רציתי לוודא את זה.. תודה.

אני מעדיף לא להגיב על האירוע עצמו שכן כל אירוע מבחינתי הוא מבורך!

מה שכן אני חייב לציין שליאון לדעתי דפק את הנהיגה הכי מרשימה ללא ספק והשאיר הרחק מאחוריו אימפרזה , טייפ R , איביזה T ושאר המכוניות... כל זה עם מנוע 1.3 חלוש ונהיגה מרשימה.

הבנתי שהוא פסל על הסיאט בגמר וחבל שכך .

לדעתי הוא ללא ספק הכישרון העולה מבין הצעירים ואני אישית מאמין שהוא יככב לנו עוד בMDC.

כל הכבוד ליאון :mm_yeah: .

עומר.

פורסם

מה שכן אני חייב לציין שליאון לדעתי דפק את הנהיגה הכי מרשימה ללא ספק והשאיר הרחק מאחוריו אימפרזה , טייפ R , איביזה T ושאר המכוניות... כל זה עם מנוע 1.3 חלוש ונהיגה מרשימה.

לדעתי הוא ללא ספק הכישרון העולה מבין הצעירים ואני אישית מאמין שהוא יככב לנו עוד בMDC.

עומר.

ליאון באמת דפק אתמול נהיגה מצוינת,ומגיע לו כל הכבוד על כך.

לצערי אתמול הג'ימיקאנה לא התעלתה לרמת גבוהה,וההוכחה לכך הייתה שבמקצה השני החלטתי לא לתת שואו לקהל ופשוט התגלגלתי על המסלול,בכוונה תחילה,וזה הספיק לי בשביל לעשות זמן טוב מספיק לגמר.

לעומת האירועים הקודמים אין בכלל מה להשוות את האירוע הזה למה שהיה ברמת הכובש,אבל מעל הכל,כל אירוע שכזה הוא מבורך.

פורסם

אמנם בספורט מוטורי לא אומרים "אם", אבל אם ניקח את הזמנים בגמר ללא הפסילות, המהיר מכולם היה דווקא עוז, אחריו דניאל ואחריו לאון.

אגב, ה-106 ראלי הוא רכב הרבה יותר מתאים לאירוע כזה מכל אימפרזה או איביזה.

ועוד אגב, אני מקווה שתסכים איתי שהצל"ש הגדול של האירוע מגיע לגב' לירון בן ארי...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ואם ראית, למה זה נראה לך כמו משהו בלתי סביר?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
אמנם בספורט מוטורי לא אומרים "אם", אבל אם ניקח את הזמנים בגמר ללא הפסילות, המהיר מכולם היה דווקא עוז, אחריו דניאל ואחריו לאון.

אגב, ה-106 ראלי הוא רכב הרבה יותר מתאים לאירוע כזה מכל אימפרזה או איביזה.

ועוד אגב, אני מקווה שתסכים איתי שהצל"ש הגדול של האירוע מגיע לגב' לירון בן ארי...

טל

אויש,רציתי גם להזכיר את זה ושכחתי.

לירון הייתה אתמול תותחית ובאמת מגיע לה צל"ש!עשתה שם בית ספר לכל הנהגים,והלוואי שנתחיל לראות אותה גם בmdc.

פורסם

אני מאוד נהניתי מהאירוע, בעיקר בגלל שפעם ראשונה אני משתתף באירוע מוטורי(אני עם הקורולה)

לא היה משעמם בכלל דווקא לי הזמן פשוט טס, ככה זה כשנהנים!

לבחור שאמר שהיה צריך להכשיל אותי על הפאשלה שקרתה בחניה, לקחת את זה קשה מדי!

ניסיתי לחנות את הרכב אחרי המקצה שלי ושפשתי את הצד של הפג'ו ראלי, מיד בעל הרכב בא וסיכמתי איתו על התיקון.

כולם שם מאוד הופתעו שזכיתי במקום הראשון בעיקר בגלל שאף אחד מהם לא ראה אותי בעבר.

מישהו יכול לפרסם לינקים שבו פורסמו התמונות? למשל לאשכול של מועדון פג'ו סיטרואן, יפני נט וכל שאר המועדונים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לצערי לא נשארתי לגמר והעדפתי לתקוף בנס הרים עם שחר :twisted: ולעשות טיול רגלי ארוך מידיי בסטף :-) .

אני מצטער שלא ציינתי גם את עוז שדפק שואו מדליק עם רכב בן 42 שנה!:mm_yeah:

אני בטוח שהשמות האלו יעלו בעתיד , עוז אתה צריך את הכלי המתאים ואתה למעלה.

לגבי גב' בן ארי - שוב אני מצטער , לא ראיתי...

פורסם
לבחור שאמר שהיה צריך להכשיל אותי על הפאשלה שקרתה בחניה, לקחת את זה קשה מדי!

ניסיתי לחנות את הרכב אחרי המקצה שלי ושפשתי את הצד של הפג'ו ראלי, מיד בעל הרכב בא וסיכמתי איתו על התיקון.

באמת, איזה שה תמים אתה. ממש רחמנות. שניה, אני מעיף כאפה לעצמי כעונש על הביריונות שלי.

אין לי בעיה עם זה שניסית לחנות ודפקת מישהו אחר - זה קורה לטובים ביותר.

אבל להגיד שאני לוקח קשה מידי את העובדה שיצאת אחרי המקצה שלך מהמגרש בפירפורים ונכנסת למקום החניה שלך במהירות שבחלומות הגרועים ביותר שלי לא הייתי מעז לנהוג בה בנסיבות שהיו שם תוך שאתה בודק את יכולות השליטה שלך ברכב אגב הרמת בלם היד ושבירת ההגה שמאלה זה חתיכת חוצפה מצידך! :evil:

ושלא יהיה לך ספק: ראיתי אותך כל הדרך מהרגע שיצאת מהמגרש ועד לרגע החניה והשפשוף, עמדתי על הסלע בחניה שצופה על המגרש, בדיוק מצד שמאל שלך (כשעלית).

אני לא רוצה להעליל עליך דברים שלא קרו, אבל נדמה שאם בעל ה-106 לא היה רואה אותי קופץ מהסלע מהמקום שלי ובא לראות אם יש נפגעים, הוא בכלל לא היה שם לב באותו רגע לנזק שגרמת לו וכנראה היה מגלה אותו רק מאוחר יותר, כשלא היה לו כבר את מי להאשים.

מה ניסית להוכיח בדיוק עם השטויות שלך? נהנית מהמסלול? שרפת קצת צמיגים? יופי. שמור את זה למקצה, התחרות מתנהלת שם ולא במגרש החניה. בדיוק אנשים כמוך הם התירוצים של אותם מלעיזי הספורט המוטורי.

מעניין, אם היית פוגע בהולך רגל במקום ברכב, גם היית אומר שלקחתי את זה קשה מידי?

תתבייש.

נ.ב.: אם היית שותק ולא קופץ, לא הייתי מסגיר כל פרט נוסף אודותיך ואודות המעשה המטופש שלך. היות שבחרת להגיב, לא נשאר לי עוד דבר להסתיר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...