Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם 8)

אני מתעניין במיצובישי אקליפס שנת 97 שראיתי

הרכב אוט' (לצערי, אבל נגיע לזה), יד שנייה ועבר 90,000 ק"מ

מתחת למכסה מנוע יושב לו מנוע 2,000 סמ"ק טורבו (דגם GS-T, אם אני לא טועה)

הרכב ללא תאונות ועם תוספת סאנרוף.

ונעבור לשאלות:

1) רציתי לדעת יותר פרטים על הרכב למי שיודע. כ"ס? מומנט? סוג הנעה? משקל? רמת איבזור? וכד'.

2) רציתי לדעת אם ישנה אפרות להסב את הגיר האוטומט לידני? ואם כן, לאיזה סוג של גיר? ומה יכולה להיות עלות הפרוייקט.

3) התנהגות הרכב. אם הרכב ידוע כרכב של קו ישר בלבד (מנוע 2 ליטר טורבו) או שהוא מהנה גם בהתנהגותו ובפניותיו?

4) קראתי כאן בפורום על דגם ה-GS-T שמתחמם. הבעייה ידועה גם בדגם השנתון הזה? האם ניתן לפתור אותה או שחבל על המאמץ?

5) טיפולים וחלפים בארץ. האם ישנה בעייה בהשגת חלקי חילוף מכניים של הרכב (בחיצוניים אני מניח שכן)? עלויות הטיפולים תהינה יקרות למדי?

6) מישהו יודע משהו על הדגם הספציפי הזה לפי מספר הרכב 85-532-15? (מספר הרכב מפורסם בתמונות המכירה ולכן הרשתי

לעצמי לרשום אותו גם כאן). האם זה שסוכנות רכב מחזיקה את הרכב ומציעה אותו למכירה אמורה להפחיד אותי כמו את שאר תושבי המדינה והגולשים בפורום?

43780_2.jpg

43780_1.jpg

43780_3.jpg

43780_4.jpg

למרות כל השאלות, יש כאלה שלא יבינו האם אני בכלל בכיוון של הרכב. אבל כן, אני מעוניין להשקיע כמה שצריך כדי לקבל תמורה.

הרכב הזה לדעתי נראה לא פחות ממדהים ויש לו פוטנציאל ענק! ביחד עם זה שהוא נדיר (מאוד!) בארצנו. דבר שאהבתי !

לכן אני אחכה לתשובות בקוצר רוח.

תודה מראש,

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

רכב עם פוטנציאל שיפורים גבוה מאוד שמצוייד במנוע 4G63 שאלא אם כן מישהו באמת מטומטם שלא מבין מהחיים שלו ניסה לשפר אותו - המנוע הזה הוא אחד החזקים ביותר ואחד הידידותיים ביותר שיש שאפשר להוציא מהם הרבה כוח, הסבה לגיר ידני תהיה כמובן בגדר חובה.

כבסיס הרכב לא מדהים במיוחד, אבל שוב, פוטינציאל שיפורים סופר גבוה הופך אותו לאטרקטיבי מאוד אם אתה מעוניין.

לטעמי, אגב, רכב שנראה ממש טוב.

מוטי

פורסם
רכב עם פוטנציאל שיפורים גבוה מאוד שמצוייד במנוע 4G63 שאלא אם כן מישהו באמת מטומטם שלא מבין מהחיים שלו ניסה לשפר אותו - המנוע הזה הוא אחד החזקים ביותר ואחד הידידותיים ביותר שיש שאפשר להוציא מהם הרבה כוח, הסבה לגיר ידני תהיה כמובן בגדר חובה.

כבסיס הרכב לא מדהים במיוחד, אבל שוב, פוטינציאל שיפורים סופר גבוה הופך אותו לאטרקטיבי מאוד אם אתה מעוניין.

לטעמי, אגב, רכב שנראה ממש טוב.

מוטי

מנוע של ה EVO לדורותיו, לא ?

פורסם

לפי מה שאני יודע הרכב לא מגיע עם טורבו במקור.

תקנו אותי אם אני טועה

אכן רכב יפיפה די זול ונפוץ בארה"ב

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

האם הרכב יובא מארה"ב? אם כן, יותר הגיוני שמדובר ב 90,000 מיילים (בערך 144,000 ק"מ).

בכל מקרה רכב כזה כדאי לבדוק ב 70 עיניים, בטח אם הוא נרכש דרך מגרש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האם הרכב יובא מארה"ב? אם כן, יותר הגיוני שמדובר ב 90,000 מיילים (בערך 144,000 ק"מ).

בכל מקרה רכב כזה כדאי לבדוק ב 70 עיניים, בטח אם הוא נרכש דרך מגרש.

איתמר.

לפי המספר בוודאות הרכב יובא מחו"ל, לוח השעונים יאשר את העובדה, כמו כן רואים שכרגע הרכב נמצא במגרש

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
לפי מה שאני יודע הרכב לא מגיע עם טורבו במקור.

תקנו אותי אם אני טועה

אכן רכב יפיפה די זול ונפוץ בארה"ב

יש שמגיע עם ויש שמגיע בלי

זה שבא עם יש לו בליטה על המיכסה מנוע ..כמו לזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

GS-T מגיע במקור עם טורבו (רמז - GS-T), כמו גם ה-GS-X שהיא אותו הרכב רק AWD.

גם לגרסאות הלא מוגדשות בליטה במכסה המנוע.

מנוע של ה EVO לדורותיו, לא ?

התחיל את חייו הרבה לפני האיבו.

הגרסה המוגדשת הראשונה הופיעה בגאלאנט VR-4 עוד ב-87 ולאחר מכן באקליפס הראשונה בשנת 89.

מוטי

פורסם

קודם כל תודה על התשובות והארת הפנים.

כל הערה פה התקבלה בברכה ותבדק ב-10 עניים.

אבל לפני שאני ניגש לרכב,

למישהו עדיין יש תשובות יותר מדוייקות לשאלות 1-4? ומחיר הסבה לידני פחות או יותר?

פורסם

1. בדוק בקארפוליו או גוגל, באמת שלא קשה למצוא נתונים מסוג זה.

3. כבסיס הרכב לא מדהים, לשפר ניתן ובגדול.

חפש חברה בשם Road///Race Engineering ותמצא המון שיפורים ברמה גבוהה או אפילו יותר טוב, כנס ל- http://www.muellerized.com ואם יוצא לך לשלוח אליהם אימייל עם שאלות אחרי שקנית את האוטו (כי לא לעניין לבזבז לאנשים את הזמן עם שאלות על מוצרים לפני שהאוטו שלך) ציין בפירוש את העובדה שאני הפניתי אותך, זה עלול לעזור במשהו.

4. לא שמעתי על הבעיה, בכל מקרה מי שמשפר מתקין רדיאטור אפטרמרקט מוגדל (יש הרבה בשוק).

מוטי

פורסם

תודה מוטי....

הסתכלתי בקארפוליו ואלו הנתונים:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=12001&Mitsubishi-specifications

אבל חסר לי ההנעה.... היא קידמית??

ומוטי לגבי ההתחממות, הז משהו שאתה רשמת:

גם כן תלוי איזה... באקליפס RS או GS לא הייתי נוגע גם עם מקל של סנוקר, ב-GS-T מתחמם וה-GSX היא כבר התחלה טובה... בדיוק כמו אונו טורבו ואונו 45 :wink:.

מוטי.

בת'רד הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86642&highlight=%D7%90%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%A1+%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95

• תוכן חדש...