Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על תשובך אז ככה יש לי עוד שאלה ...

לקרוב משפחה שלי היה פעם איביזה בתחילת שנות ב-90 המכונית סבלה מבעיות רבות ...

והוא בכלל לא ממליץ לי על מכונית ספרדית... שמעתי שעכשיו המנוע מגרמניה וכל זה...

מה שמצחיק הוא סיפר לי שפעם באיביזה היו מנועים של פורש...

פורסם

הדגם שודרג אכן ב 1999, אבל הגיע לארץ כרגיל באיחור של שנה. איביזה מודל 2000 בארץ זה עדיין דור 2, כלומר זהה ל 1996. איביזה דור 3 - החל מ 2001.

לא יודע למה, אבל נמכרו מעט יחסית (יחסית לשנים אחרות )איביזות בשנת 2000.

פורסם

הדבר המשותף היחידי ביון איביזה דור ראשון (שנים 85 - 93) עם הדורות הבאים זה השם.

איביזה מדור שני (עילה אתה מדבר) ומעלה מבוססת כולה על מכלולי פולקסוואגן פולו, לא רק המנועים אלא כל מכולולי הרכב, וגם פיתוח ובקרת איכות.

באביזה הישנה לא היה מנוע פורשה, פורשה רק השתתפו בפיתוח מנוע, ובעלי סיאט באותה תקופה הצליחו לקבל אישור של פורשה להטביע את הלוגו שלהם על המנוע, תמורת תשלום כמה דולרים לפורשה על כל מכונית.

פורסם
הדגם שודרג אכן ב 1999, אבל הגיע לארץ כרגיל באיחור של שנה. איביזה מודל 2000 בארץ זה עדיין דור 2, כלומר זהה ל 1996. איביזה דור 3 - החל מ 2001.

לא יודע למה, אבל נמכרו מעט יחסית (יחסית לשנים אחרות )איביזות בשנת 2000.

תבדוק שוב את השנים. נראה לי שאני צודק...

(במידה ואתה סופר את ה"פורשה" כדור ראשון).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עשיתי בדיקה נוספת - חיפשתי בלוחות מודעות שונות תמונות של איביזה וקורדובה שנת 2000.

בחלקן מופיע איביזה דור 2, ובחלקן איביזה דור 3, כלומר אחרי מתיחת פנים.

כנראה ששנינו צודקים ויש איביזות וקורדובות משני הדורות, שרשומות כשנת דגם 2000.

פורסם

הCLX משנת 2000 הוא עדיין דור 2 הסטינגו והסטלה הם דור -3

אז ככה יש ליד הבית שלי מכונית סיאט איביזה משנת 2000 והלכתי עם סבא שלי לראות את האוטו והאוטו נראה מבחוץ ממש שמור...

וסבא שלי בדק בכמה מקומות ואמר שעשו לאוטו צבע כדי להסתיר חלודה ...הוא ראה במקום מסוים שחסר צבע (אין איזון בצבע)

זה הגיוני בכלל ??? הרי מי עושה לאוטו בן 7 שנים צבע??? מה כבר יש חלודה ???

בכלל יכול להיות שהסיאט אוטו עם בעיות כי אני רואה הרבה מוניות קורדובה (ממש לא אהבתי את העיצוב שלה מכוער למדיי לטעמי).

פורסם

אז ככה יש ליד הבית שלי מכונית סיאט איביזה משנת 2000 והלכתי עם סבא שלי לראות את האוטו והאוטו נראה מבחוץ ממש שמור...

וסבא שלי בדק בכמה מקומות ואמר שעשו לאוטו צבע כדי להסתיר חלודה ...הוא ראה במקום מסוים שחסר צבע (אין איזון בצבע)

בכלל לא נראה לי שייכול להיות שהסיאט אוטו עם בעיות כי אני רואה הרבה מוניות קורדובה (ממש לא אהבתי את העיצוב שלה מכוער למדיי לטעמי).

פורסם

בכלל לא נראה לי שייכול להיות שהסיאט אוטו עם בעיות כי אני רואה הרבה מוניות קורדובה (ממש לא אהבתי את העיצוב שלה מכוער למדיי לטעמי).

האוטו טוב ואמין. יש לנו שלוש מכוניות מאותו דור שאתה מדבר עליו (ועוד קורדובה 2007...). אני ממליץ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
וואלה תגיד לי בעיות מיוחדות יש ??

חלודה הגיוני אחרי 6-7 שנים ??

בפירוש אין בעיית חלודה. אני מניח שבעיית החלונות הנופלים נפתרה כבר במהלך השנים. יש בעייה עם כבל המצמד ברכב ידני. צריך להקפיד על נוזל קירור יעודי של פולקסווגן ו...זהו...

פורסם

אוקי אולי לא בעיה של חלודה...

אבל כנראה שיש בעיה עם צבעו את האוטו לא?

חוץ מזה המוכר אומר שהאוטו לא צבוע סבא שלי שדיי מבין במכוניות מוכן לשים כסף שהאוטו צבוע...

אתם יוצאים אפילו אין באוטו איזה דפיקה קטנה ככה שאפשר להירגע היא נראית יותר מידי שמורה...

+לדוגמא היום עכשיו ממש לפני כמה דקות ראיתי סריון שנת 99 הייתי בטוח מציאה 120000 יד 3

קראתי לסבא וישר והרושם הראשוני הראשון היה שבטוח לא עשו לאוטו צבע...למה?? בגלל שהיו הרבה דפיקות קטנות...

דוח סבא אמר : " עשו צבע ושפחטל עשו כדי לכסות שהאוטו דפוק, ואז שאלתי את סבא אז איך יש כל כך הרבה דפיקות ?

תשובתו : מי שהאוטו הזה שלו לא יודע לנהוג...וצבעו את האוטו לפני שנתיים...

פורסם
אוקי אולי לא בעיה של חלודה...

אבל כנראה שיש בעיה עם צבעו את האוטו לא?

חוץ מזה המוכר אומר שהאוטו לא צבוע סבא שלי שדיי מבין במכוניות מוכן לשים כסף שהאוטו צבוע...

אתם יוצאים אפילו אין באוטו איזה דפיקה קטנה ככה שאפשר להירגע היא נראית יותר מידי שמורה...

+לדוגמא היום עכשיו ממש לפני כמה דקות ראיתי סריון שנת 99 הייתי בטוח מציאה 120000 יד 3

קראתי לסבא וישר והרושם הראשוני הראשון היה שבטוח לא עשו לאוטו צבע...למה?? בגלל שהיו הרבה דפיקות קטנות...

דוח סבא אמר : " עשו צבע ושפחטל עשו כדי לכסות שהאוטו דפוק, ואז שאלתי את סבא אז איך יש כל כך הרבה דפיקות ?

תשובתו : מי שהאוטו הזה שלו לא יודע לנהוג...וצבעו את האוטו לפני שנתיים...

שתי הערות:

1. תעבור על הטקסט לפני שאתה משגר אותו כי מרוב שיבושי סגנון וכתיב קשה להבין אותך.

2. אם צבעו את האוטו אז ברור שהיתה בעיה.

• תוכן חדש...