Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חדש ב- 120-140

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי חדש בתקציב של 120K עד 140K.

אני לא כ"כ מבין במכוניות ואשמח לשמוע את המלצותיכם.

בנתיים שמתי עין על הסיביק החדשה אבל היא מגיעה רק 2-3 חודשים לאחר ההזמנה (מה שמוסיף לי עוד המון ביזבוזים על מוניות/שכירת רכב).

בקיצור, מה הרכב המשתלם והאמין ביותר בתקציב הזה?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"משתלם ואמין" זה קצת קשה. אבל הקונצנזוס די נוטה לכיוון הפוקוס שני ליטר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שכחתי לציין, כדאי שהאוטו יהיה חסכוני בדלק.... אני לא מדבר על איזה 1.2 ליטר, אבל מומלץ לא לחרוג מה- 1.8 (גג 2).

מה אתם אומרים על מזדה 3 2.0?

פורסם

אין ספק שלנוכח ההודעה האחרונה שלך, גם מוחות גדולים ישתתקו.

לעצם העניין, המאזדה היא היותר ספורטיבית, קשה וצפופה.

כדאי שתפרט את דרישותייך המלאות, ואז יהיה קל יותר לכוון אותך.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

טוב אז ככה, אני לא מבין גדול במכוניות ואני צריך לקנות אוטו למשפחה

:)

התקציב הוא סביבות ה- 130 אלף ואפשר לחרוג (למטה או למעלה... אבל לא יותר מדי).

אני מחפש אוטו אמין, שלא יהיה יותר מדי במוסך. מצד אחד אני מחפש אוטו די חזק (בכל זאת צריך להנות ממנו, לא?) אבל מצד שני שלא יאכל יותר מדי דלק, שיהיה מאוזן.

עד היום הייתה לי מזדה 323 1.8L ודי אהבתי אותה (את העוצמה ואת צריכת הדלק), אז אני מחפש משהו דומה מהבחינה הזאת.

אנא מכם, התחשבו בי... אני לא מבין יותר מדי :)

פורסם

אז אין ספק שעדיפה בשבילך פוקוס ממאזדה 3.

היא יותר מרווחת, יותר נוחה, ומכונית מאוד מוצלחת בסך הכל. אפילו ההתנהגות מצויינת.

אם יש לך את הכסף לקנות מנוע 2.0, זה עדיף משמעותית מאשר ה1.6. המכוניות האלו כבדות, ללא יוצא מן הכלל.

ההבדל בצריכת הדלק יהיה זניח, וגרסאות ה2.0 גם מאובזרות יותר.

הסיטרואן C4 2.0 עולה 129K, אבל לא ברור אם היא עונה על הדרישה שלך לאמינות. היא כן מרווחת, מאובזרת ובטוחה (וגם נוסעת לא רע, אומרים).

לקורולה אין מה להציע כאן - לה אין גרסת 2.0, והיא מאוד אפורה באופן כללי. לא משהו שהייתי רוצה לקנות.

המאזדה, כאמור, חזקה ומתנהגת, אבל גם צפופה, רועשת יחסית, קופצנית ופחות מעודנת ממה שאתה רוצה ממכונית משפחתית.

המגאן נוחה, בטוחה ומאובזרת, אבל האמינות...

בסך הכל, באמת שהפוקוס 2.0 מהווה את הפשרה הטובה ביותר.

פורסם

ומה אתה אומר על ההונדה סיביק?

שווה לחכות בשבילה 2-3 חודשים או שהיא סתם כוסית?

אגב, כמה עולה הפוקוס?

ותודה רבה על העזרה.

פורסם

הסיויק מעולה מכל הבחינות חוץ מהבטיחות. 4 כוכבים זה לא מספיק במעל 100 אלף שקל.

הפוקוס 2L צריכה להיות בחירה מעולה כאשר מקבלים רכב עם התנהגות, בטיחות, נוחות, ואיבזור מהשורה הראשונה כאשר המנוע 2L באמת פותר את הבעיה הכי גדולה של הפוקוס - ה"עדלתיות" של ה1.6.

בנוסף אתה יכול לשקול את הג'טה (גולף דור 5 עם בגז') של פולקסווגן. ואם בא לך קצת לצאת מהקופסה יש גם את הטריוס שזו אופציה מעניינת.

פורסם

לגבי אמינות - כמה זמן תחזיק ברכב? אל תשכח שהיום רוב הרכבים מעניקים שלוש שנות אחריות.

אופציה נוספת שלא הוזכרה כאן (אבל לא נהגתי עליה עדיין כך שאינני יכול לחוות דיעה): אסטרה 1.8.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מצטרף להמלצות של רועי.

המאזדה 3 2 ליטר כנראה תענה לכל הדרישות שלך.

למרות שאין פסול לצאת מהקיבעון ולבדוק גם אופציות אחרות,

לפי דבריך משתמע שכדאי שתדבוק בכיוון הזה של מאזדה חדשה.

על כל מקרה, ומכיוון שמדובר ברכב חדש, ממליץ לך בחום לבצע נסיעות מבחן על הרכבים שהוצעו לך כאן טרם רכישה.

יכול להיות שתופתע לטובה מרכב כזה או אחר שלא הכרת קודם.

אמיר.

פורסם

דבר ראשון, תודה על העזרה.

טוב אז לשאלותיכם:

1) האוטו הקודם היה אצלי 7-8 שנים... יהיה נחמד אם האוטו החדש יחזיק לפחות 6.

2) כעיקרון מדובר ב- 2 ילדים ו-2 מבוגרים. למרות שרב הזמן האוטו יהיה בשימוש שלי בלבד.

כרגע אני די נעול על המזדה 3 2L... פשוט לא אוהב את העיצוב של הפוקוס :\

יש עוד המלצות/חיזוקים/הערות?

ושוב תודה.

פורסם

לפחות תיקח נסיעת מבחן על המאזדה 3. כמו שאמרתי, היא ממש לא מצטיינת כמשפחתית, ושכחתי לציין גם מזגן עלוב (לפחות ב1.6).

אני לא יודע מהם השיקולים הכלכליים שלך, ואם התקציב שלך קרוב יותר ל120 או ל140, אבל B4 2.0 עולה 151K. אם יש לך את היכולת להוסיף את הכסף, לאורך התקופה תקבל רכב טוב משמעותית.

פורסם

תודה לכולם על העזרה.

מחר אני נוסע לעשות נסיעות מבחן על המזדה ועל הפוקוס... נעדכן בהמשך.

אגב, יש לכם מושג תוך כמה זמן בערך הם יספקו את המכונית מרגע ההזמנה?

פורסם
תודה לכולם על העזרה.

מחר אני נוסע לעשות נסיעות מבחן על המזדה ועל הפוקוס... נעדכן בהמשך.

אגב, יש לכם מושג תוך כמה זמן בערך הם יספקו את המכונית מרגע ההזמנה?

תלוי במלאי.

אגב - לדעתי הפוקוס מכוערת.

• תוכן חדש...