Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב מסוג אופל אסטרה שנת 95, גיר אוטומטית.

לצערי, היום הלך לי הגיר. במוסך דיברו איתי על שיפוץ הגיר בסכום כולל של 6000 ש"ח. הבעיה שלי היא שמחיר המחירון של הרכב הוא 15,000, אבל בפועל הוא הרבה פחות כי הקילומטרז גבוה (286000) והמזגן לא עובד.

אני ממש מתלבט מה לעשות. לשפץ? להשבית? להחליף בגיר מפירוק?

מצד אחד אני אומר אולי שווה להשקיע ו"לקנות" עוד שנה שנתיים לרכב. מצד שני, גם דברים אחרים יכולים להדפק.

מה לעשות?

פורסם

חבר הפורום ספי הינו בעל בית מלאכה לשיפוץ גירים אוטומטים. ספי ידוע במקצועיותו והגינותו. שווה לקפוץ אליו או לדבר עימו בטלפון לגבי אפשרויות וחוות דעת. תוכל למצוא את פרטיו ע"י חיפוש בפורום.

פורסם

לפי הנסיון האישי שלי ויש לי רכב ברגעים אלה במוסך בפעם השלישית כי השיפוץ גיר לא הלך טוב (מזל שיש אחריות) עדיף לקחת גיר מפירוק, אם אתה מכיר מוסך שאתה בקשר טוב עם המוסכניקים (לא חייב מכון שמתמחה בגיר אוט' אלה במכונאות כללית) אז רוב הסיכויים שהם גם יידעו להחליף את הגיר וזה לא יוצא כל כך יקר (בתקווה שלא יעבדו עליך).

עדיף לקחת גיר שלא עבר יותר מ40K !

פורסם

באשר לשאלות שנשאלו -

הרכב כרגע לא נוסע...

ואני מתל אביב.

הציעו לי גם מנוע מפירוק ב-4000 ש"ח (כולל עבודה ומע"מ) אבל אין לי מושג מאיפה הוא הגיע.

אני ממש לא יודע מה לעשות - הבעיה שבמצב הנוכחי אני לא יכול למכור את הרכב:cry:

• תוכן חדש...