Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לקורס אנגלית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, נשברתי.

אני חייב ללמוד אנגלית.

אני רוצה את הקורס הכי מזורז שיש, שאני אדע אנגלית בסיסית (ומועילה להמשך הלימודים) תוך חודשים ספורים.

אם יש טיפים ללימוד, אני אשמח לשמוע.

אביחי

פורסם

לחיות בארה"ב :lol: .

שמעתי דברים טובים על הקורסים של ברליץ, אבל אני לא יודע מה האורך שלהם.

אני מדבר רק אנגלית בבית (ככה זה שיש הורים אנגלים), ולפי דעתי תרומה ענקית לשיפור היכולות היא קריאה.

שב עם מילון וספרים (או עיתון רכב 8) ) ותקרא.

גם טלוויזיה עם תרגומים עוזרת. והעיקר - תתרגל מילים חדשות שאתה לומד (בדיוק כמו למידה לפסיכומטרי).

במקרה הכי גרוע - בוא תחיה עם המשפחה שלי חודש, מבטיח שתצא בריטי משוגע :wink:

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אביחי,

הן מנסיון של למידת שפות והן מנסיון של לימוד שפה, אני יכול לומר לך שהגישה הטובה ביותר להתחיל ללמוד שפה היא לא בגלל שאתה "חייב" כפי שאתה עצמך הגדרת את זה, אלא בגלל שאתה "רוצה".

ברגע שתעשה את הסויץ' הזה במוח, תבין עד כמה ללמוד שפה בכלל ואנגלית - שנמצאת בשימוש יומיומי בצורה כה נרחבת - בפרט זה עסק לא נורא מסובך.

עכשיו, אחרי שסגרנו את החלק הפסיכולוגי נעבור לחלק המעשי.

אתה יכול לקחת קורסים שונים ברמות מחירים שונות. אני יודע שבנתניה העיריה מקיימת קורסים מהסוג הזה במחירים יחסית זולים וברמה טובה. לא יודע איך זה הולך בירושלים, אבל אני מאמין שגם שם תוכל למצוא משהו בסגנון.

כמובן שיש את ברליץ. אומנם מעולם לא הייתי לקוח שלהם או הכרתי אישית מישהו שכן היה (בניגוד לדבר הקודם שציינתי), אבל מקריאה של דברים שאנשים כתבו (אפילו בפורום הזה, נסה להריץ חיפוש עם המילה ברליץ) הבנתי שמדובר בלימודים יחסית יקרים ולא תמיד באופן שמצדיק את המחיר.

בנוסף, בדוק עם בתי ספר במקום מגוריך האם הם מקיימים חוגים ללימוד אנגלית, או שפשוט נסה למצוא משהו בדפי זהב.

וכמובן, עצת מיליון הדולר היא העצה של יבין: להתחיל להתעניין בעצמך, להתחיל לנסות לקרוא טקסט ולהבינו בעזרת מילון ולאחר מכן לשנן את המילים החדשות שלמדת.

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תבדוק ב-"וול סטריט". הם נמצאים בעזריאלי (קומה שלישית, הקומה של הולמס פלייס והכניסה לשלושת הביניינים).

פורסם

אני לא יודע עד כמה טוב אפשר ללמוד אנגלית בקורס של 3 חודשים.

לדעתי תתחיל להקשיב / לראות לטלויזיה,לקרוא ספרים,אינטרנט וכ"ו.

זה כבר יבוא מעצמו.

יש אנשים שלא דיברו אף פעם אם אף אחד אנגלית,אבל האנגלית שלהם ממש טובה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מחזק את רעיון הטלוויזיה, אני מגיל קטן הייתי עושה את זה ובערך בחטיבה כבר הגעתי לרמה של אנגלית כמעט כשפת אם - זה פשוט נקלט לך בתת מודע אחרי שכל פעם אתה קורא את המילה בעברית על גבי המסך והאוזן שלך שומעת אותה בו זמנית.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מחזק את רעיון הטלוויזיה, אני מגיל קטן הייתי עושה את זה ובערך בחטיבה כבר הגעתי לרמה של אנגלית כמעט כשפת אם - זה פשוט נקלט לך בתת מודע אחרי שכל פעם אתה קורא את המילה בעברית על גבי המסך והאוזן שלך שומעת אותה בו זמנית.

בדיוק כמו אצלי..

גם מגיל קטן הייתי רואה סדרות באנגלית עם תרגום לעברית, ועכשיו אני יודעת אנגלית מעולה, ובנוסף יש לי אוצר מילים ענקקק

לדעתי זו הדרך הכי טובה ללמוד שפה

פורסם

אלעד, כמה שאתה צודק, אימצתי!

יבין, לא כדאי לכם שאגור אצלכם חודש, אלא אם אתם אנשים מאוד אמידים. (אכלן גדול :lol:)

אני אלך בגישה של אלעד ויבין, תודה לכולם.

אם למישהו יש עוד טיפים אני אשמח לשמוע.

אביחי

נ.ב- יש המלצה למילונית אלקטרונית? הגיע הזמן לתרגם מגזיני רכב באנגלית :).

פורסם
אם למישהו יש עוד טיפים אני אשמח לשמוע.

.

לקרוא, לקרוא ועוד לקרוא.

לא ספרות יפה (לפחות לא בעיקר), עיתונים עם שפה נכונה אבל יומיומית, רצוי בתחום שמעניין אותך.

אם אתה צריך את האנגלית לעבודה - לקרוא ספרות מקצועית מהתחום.

אני נסעתי ללימודים באנגליה עם אנגלית טובה (פסיכומטרי ב-5% העליונים).

עם האנגלית בלימודים הסתדרתי יפה. לכל שיעור היו ספרי לימוד וללמוד את החומר היה רק שאלה של זמן.

עם האנגלית במקום העבודה לקח לי כמה חודשים להגיע לרמה שוטפת שארגיש איתה נוח.

את האנגלית המדוברת, היומיומית, זו שכוללת המון ביטויים שלקוחים מהקשרים תרבותיים שלא היו מוכרים לי וסלנג זר, לקח לי שנים להפנים לרמה סבירה. גם בגלל שרב האנגלית שאנחנו נתקלים בה היא אמריקאית.

זה כמו עברית של עולה חדש, הוא אולי יודע לדבר, אבל ביטויים הוא לא מבין.

היום יש Google כך שאפשר למצוא פירשון (בלשון דוד) לכל ביטוי.

אתר נוח לתרגום: www.morfix.co.il

בהצלחה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נ.ב- יש המלצה למילונית אלקטרונית? הגיע הזמן לתרגם מגזיני רכב באנגלית :).

אישית - אני לא ממליץ, לפחות בשלב ההתחלתי, על שימוש במילון אלקטרוני. כשאתה עובד עם מילון ישן וטוב, בנוסף למילה שאתה מחפש אתה נחשף גם למילים שנמצאות בסביבתה. תרצה או לא תרצה, חלקן נקלטות במוח, כך שבעצם חיפשת דבר אחד אבל על הדרך קיבלת עוד כמה. מילון אלקטרוני מביא אותך ישירות לערך שחיפשת והערך המוסף פשוט הולך לאיבוד.

אם בכל זאת החלטת ללכת על מילון אלקטרוני, שווה לך להשקיע עוד קצת ולקנות קוויקשנרי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד ס כתב:

אישית - אני לא ממליץ, לפחות בשלב ההתחלתי, על שימוש במילון אלקטרוני. כשאתה עובד עם מילון ישן וטוב, בנוסף למילה שאתה מחפש אתה נחשף גם למילים שנמצאות בסביבתה

:mm_yeah:

מה אתה אומר אלעד, פותחים מתחרה לברליץ?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

סיימתי שני קורסים בברליץ, ואני לא ממליץ. הקבוצות (4 עד 7 אנשים) ברמה לא אחידה, ותמיד יש אחד שיודע יותר טוב מכולם והמורה מכוון לרמה שלו, או אחד, שלא יודע כלום ומושך את כל הקובצה כלפי מטה. מחירים - כ 4000 ש"ח לשלב אחד, 6000 ש"ח אם נרשמים לשני שלבים. תשפטו בעצמכם, אם זה יקר או לא. אני אישית התקדמתי, אבל הרבה פחות ממה שציפיתי.

אולי כדאי גם לבדוק אפשרות ללמוד אצל מורה פרטי, יש כאלה, שמתביישים לדבר בקבוצה.

אני ממליץ, כמו אחרים, ללמוד לבד. זה הולך טוב רק אם יש לך רצון. אם אין לך רצון ואתה רק "חייב", לימוד עצמי לא יעיל.

תתחיל מקריאה של חומר, שמעניין אותך, כמו עיתוני רכב באנגלית למשל. זא מאוד קל, כי אתה יודע פחות או יותר על מה מדובר.

פורסם

2 דברים חשובים שיהיו למי שרוצה בגיל כזה ללמוד אנגלית -

1. מגזינים של נושא שמעניין אותו

2. מישהו שהאנגלית שלו ברמת שפת אם שידבר איתו.

ככה אני מלמדת את חברות שלי אנגלית. נותנת להן איזה ספר / מגזין ומדי פעם קובעת ערב שלם שלא מדברים עברית.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...