Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן , במקום כל התמונות האלו , היית מראה לנו תמונה שלו בתוך פח אשפה :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פאזות אני עוד אנסה, למרות שקודם הייתי מעדיף לשחק בטיים קורקשן.

היית מראה לנו תמונה שלו בתוך פח אשפה :D

לבקשתך:

61E58-garbage-can.gif

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רוב הסיכויים שאתה לא מאושר מהרמקול הוא כיוון שהוא מיועד לעבוד עם רדיאטור פסיבי :

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=148&products_id=1584

בקופסא קטנה מאוד.

The Scan-speak 23W/4557T is a very high end subwoofer, designed to be used with a passive radiator in a small enclosure

כלומר רוב הסיכויים כשחישבת את התיבה בתוכנה לא היה שם ה P.RAD ולכן התיבה כנראה לא מתאימה וזה מה שיוצר לך את הבעיות .

פורסם

חבל שלא קראת עד הסוף, גם ניתן להשתמש בו as is. מה גם שעם כל הכבוד למאדיסאונד (שאחרי הכל היא חנות) חרשתי על הסאב הזה בעוד המון מקומות, ודווקא ברכב לא מומלץ להוסיף את הרדיאטור הפאסיבי בגלל ה cabin gain שיש בו.

יש לי עוד המון עבודה וניסויים לעשות איתו. סה"כ הייתי מבסוט ממנו בהתקנה הקודמת, אין שום סיבה שמשהו ישתבש עכשיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה ציטוט של מה שמופיע בסוף:

Use as is or with 23W passive radiator

בנוסף, אחד מהפורומים בחו"ל:

For the car, I think the Scan would do well in 1.0 ft^3 net internal volume sealed

ואם זה לא מספיק, העורך הטכני של אליט קאר אודיו רשם:

really like this Scan sub. I might push the sealed volume to about 1.5 cubic feet ... puts the resulting Q to around 0.6 ... not a maximally flat magnitude response, but better (flatter) group delay. Plus you always got cabin gain to help on the magnitude response. For drivers with Qts as low as 20Hz (which this sub has), I'd advocate focusing on nice group delay & transient response rather than magnitude, given cabin gain. Hell, the specs of this driver look great for IB to me, so you really can't go wrong with a bigger box.

In any case, I would probably avoid the passive radiator option. Again, you've got cabin gain working for you ... why screw up the group delay & transient response with a passive radiator in a car? Anyway, my opinion. I'd go 1.5 cubic feet sealed.

Efficiency is low on this 10" sub (hey, there's a law involved here that you can't escape wink.gif), as far as I can tell that's the only real downside.

במילים אחרות, עזוב אותך מרדיאטור פאסיבי, תן לו תיבה גדולה וזה מה שעשיתי :lol:

בכל מקרה - עדכון מהיום.

ישבתי במשך שעה ו 45 דקות (!) והמשכתי לשחק עם הטיים קורקשן, חיתוכים ופאזות והגעתי לתוצאה מצויינת. הסאב התעורר לחיים ובאמצעות הטיים קורקשן הגעתי למצב של דיליי אפסי. הוא משתלב מצויין ומדוייק בצורה בלתי רגילה. בכמה שירים הוא אפילו ממש מפתיע ב"בעיטה" שהוא נותן. כנראה ש XMAX של 13 מ"מ אומר משהו... :twisted:

מירכוז עדיין אין (על במה אני בכלל לא מדבר, גם אין לי שום שאיפה להגיע אליה) אבל לפחות הרמוניות השגתי בינתיים.

איתמר.

פורסם
אתה סתם מגזים, טוב שלא פירקת את מערכת הפליטה של האוטו כדי להרכיב וינקר.

הוא ממש לא מגזים.

זו הדוגמא לאיך באמת צריך לעבוד בשביל מערכת שהיא הנאה ולא SHOWOFF.

כמו כן סה"כ הבנאדם נהנה ממה שהוא עושה.

יש כאלו שאוהבים לאסוף בולים , טלכרטים וכו...

הוא אוהב לרדת לרכב לפרק אותו ולהרכיב מערכת שתעשה לו טוב כל יום שהוא נכנס לאוטו.

אין פה שום הגזמה.

אתה יודע איפה יש הגזמה? באחד ששומע עופר ניסים כל היום וזורק על המערכת שלו 30 אלף שקל , מכוון לבד, הכל בדיסטורשן והוא עוצר לידך ברמזור שאתה עם חלונות סגורים ומערכת בפול ווליום ואתה עדיין שומע אותו.

זו הגזמה.

• תוכן חדש...