Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה זה עולה?

כיוון פרונט עולה בין 200 ל 300 ואם אין מה לכוון הרבה אז אפילו פחות

כיוון פרונט רגיל עולה 250 ש"ח ,הכיוון יכול להגיעה עד 800 ש"ח :shock:

כיוון ומשיכה לכל צד או קדימה ואחורה עולים 200 ש"ח,אז אם יש צורך לכמה צדדים אז כל אחד ובהתאם לכיוון שלו.

פורסם

עדיף עניין ה - לא ידעתי/לא שמעתי/לא ראיתי ?

אני אחד שקשה לו מאד (פסיכולוגית) לינהוג על משהו מקולקל....

עד כמה הכיוונים האלה חשובים?

בטסט עולים על זה?

ואם החלפתי ציריות?

נראה לי שאני לא יוצא מהסיפור הזה?

האוטו כבר בצבע כחול - לא צריך לצבוע... רק לזרוק ליים....

פורסם
אבל למה רק סרן קידמי? שעשו לי כיוון פרונט כיוונו גם את הסרן האחורי..

פרונט= FRONT = קדמי....

איך עשו לך כיוון פרונט מאחורה זה רק אתה יכול לדעת :lol::wink:

עושים גם עושים. הייתי מעלה את דו"ח הבדיקה אבל אין לי סורק. זה דו"ח ממוחשב ויש שם הסבר על כל הזוויות שהזכרתם (toe, camber וכו'), אבל גם של זוויות של הסרן האחורי.

לא נראה לי שזה הכל פיקציה, הרי זה לא שחייבו אותי על זה. זה פשוט חלק מהכיוון פרונט הרגיל, לפי מה שהבנתי.

תשובות אניוואן?

בודקים גם כיוון וזוויות בסרן האחורי (כינוס = TOE ושפיעה = קאמבר)

שינוי בזוויות (האחוריות) עלול להצביע על מכונית ש:

1. המייסבים האחוריים "גמורים"

2. האוטו סבל מעומס יתר שגרם לשינוי קיצוני בזוויות

3. תאונה

זוויות בסובארו אימפרזה / גרנד-לאונה 1.6 + 1.8 (לקוח מהספר רכב של היצרן)

download.php?id=9795

Wheels.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה על התשובה, איציק. כנראה שהשינוי בזוויות מאחורה נובעות מההתעללות שלי עם באוטו... אולי כדאי שאני אפסיק...

ד"א, האם הגיוני שהאוטו בן 7 שנים עם 120K ומעולם לא הוחלפו בו בלמ"ז? ביצעתי בדיקה קלה (לחיצה על הפינות) והכל נראה בסדר.

פורסם
תודה רבה על התשובה, איציק. כנראה שהשינוי בזוויות מאחורה נובעות מההתעללות שלי עם באוטו... אולי כדאי שאני אפסיק...

ד"א, האם הגיוני שהאוטו בן 7 שנים עם 120K ומעולם לא הוחלפו בו בלמ"ז? ביצעתי בדיקה קלה (לחיצה על הפינות) והכל נראה בסדר.

1. הגיוני.

2. זה מושפע בעיקר איפה שהאוטו נסע בד"כ ואיך הוא ננהג (אצלי ברכב אחרי 80K ק"מ, כשקיבלתי את האוטו, הבולמים כבר היו מתים לגמרי. באוטו השני בבית הם כבר עברו 104K ק"מ ומצבם יותר טוב ממה שהיו שלי ב 80K).

3. בדיקת הלחיצות שווה לתXX, תחליף בולמים ואז תבחין בהבדל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

1. הגיוני.

2. זה מושפע בעיקר איפה שהאוטו נסע בד"כ ואיך הוא ננהג (אצלי ברכב אחרי 80K ק"מ, כשקיבלתי את האוטו, הבולמים כבר היו מתים לגמרי. באוטו השני בבית הם כבר עברו 104K ק"מ ומצבם יותר טוב ממה שהיו שלי ב 80K).

3. בדיקת הלחיצות שווה לתXX, תחליף בולמים ואז תבחין בהבדל.

איציק

תודה. (המשך בה"פ)

פורסם

איך אפשר לכוון זווית קסטר אם היא תלויה מראש בזווית הבולם קפיץ ושאר מתלה?

בתמונה שיש רואים את הבולם בזוית קדימה ואחורה(קסטר שלילי וחיובי)

והרי אי אפשר לשחק אם זה.

• תוכן חדש...