Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשיר?

אין לי כסף לשוקו! אחי עבדתי 3 שנים ואתה קורה לזה עשיר ? כולה מחפש תגמול לעבודה עד עכשיו .

לא אמרתי 6 טוויטרים

4 טוויטרים 6 מידי(רמקולים) 2 סאבים 3 מגברים חמודים ועוד איזה נגד עד 2K.

מערכת ברמה של 15K צריכה להיות בנויה ככה. או לפחות בסגנון

באמת שאני רוצה לעזור לך

אבל זה בלתי אפשרי! תקלוט.

אתה חייב לשמוע כמה דברים לפני כן!

רוצה דוגמא שלי?

בחופש הגדול האחרון אני הייתי עם מערכת המורכבת:

מרדיו דיסק של פיונייר מלפני 3 שנים (אבל דגם טוב)

מגבר 5 ערוצים של פלאנט אודיו

5.25" מקדימה מוגברים דרך ה- HU :shock:

6 על 9 מאחורה מחוברים למגבר

וסאב של DRAGSTER מוגבר ע"י יצאת המונו של המגבר

מה סה"כ חיפשתי לעצמי? קומפוננט חמוד שיעבוד עם 50W RMS כפול 2 שהיו לי פנויים מהמגבר.

או איזה סט חזק כגון מורל היבריד ע"י 4 ערוצים המגבר שיחברו בגישור ויתנו 200W RMS לכל צד.

הגעתי למפגש מרכז אחד שמעתי מספר מערכות אמיתיות (שאנשים חיים איתם) ולא מערכות תצוגה משעממות (כגון המערכת בבומבבאס)

לאחר השמעה/2 נתתי לעצמי כמה כפות כדיי להבין מה אני הולך להפסיד! והחלטתי:

למכור את המגבר שלי, להשיג מגבר שלעולם לא יחסר לי כוח!

חיפשתי חודש חודשיים מגברים וכו' וכמובן עד שמצאתי קונה מאושר למגבר שלי..

וקרה הדבר: קניתי מגבר של אודיסון וסט קומפוננט של פוקל

מה רציתי להראות לך?

רציתי לקנות קומפוננט בלבד באיזה 1400-1800 ש"ח! (אני מודע לאל שלא קניתי בסוף את ההיבריד! פשוט לא בטעם שלי)

וכמה אתה חושב השארתי בחנות? 8K +-

והיום אני עדיין צריך להביא רדיו דיסק הולם להגברה ולרכיבים שזה לפחות 2000 ש"ח

וסאב רציני שישתלב עם הסגנון והרמה של הרכיבים..גם איזה 2000++

תחשוב שאני יותר מ- 4 חודשים בלי מערכת (אמיתית) מותקנת ברכב! (כמובן שהיו עוד סיבות לעיקובים..עיבדתי רכב בתאונה לפני חודשיים) אבל תבין דבר אחד (1) מערכת אף אחד לא יכתיב לך כאן!

כל אחד ירשום לך חלום שהוא היה קונה ב- 15K

כן גם אלו שביזבזו כבר יותר מ- 15K עדיין חולמים שיהיה להם את הסכום הנ"ל בכדיי לשנות את המערכת שלהם שוב.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהנתי את זה ... באמת סיפור נחמד :>

עכשיו יש לך אחלה מערכת זה טוב :)

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אוקיי אז ככה,

ב-15K אני אישית הייתי בונה לעצמי מערכת כזאת:

איטום 2 דלתות קידמיות +בגז, נניח 2 באלקים, שזה יוצא 1800 שקל גג.

נשאר:13200.

הבא בתור רדיו דיסק: לא הייתי מתפשר והייתי מביא או פיוניר 880PRS או אלפיין 9855 שזה 2200 ש"ח (כן חדש).

נשאר: 10900.

אחריו, 2 סטים של קומפוננט: אחד 3WAY מקדימה - היי אנרג'י 1600 ש"ח, אחד היי אנרג'י 2WAY מאחורה 1300 ש"ח.

נשאר: 8000.

מגבר 4 ערוצים להגברת 2 הסטים: פייז RS4 - עוד 2000 ש"ח.

נשאר: 6000.

סאב\ים: לטעמי, 2 פיניקס גולד קסנון, או 2 הרצים HX250 - ביחד 2000 ש"ח.

נשאר:4000.

מונו לסאבים:

או: 1) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=145607

או 2) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148660

או 3) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148360 - לי יש אותו,אני כמעט בטוח שזה המגבר שאצלי - הייפוניקס ברוטוס 1205.

או 4) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137042 הארטקוויק

זה עוד 1800 מקסימום למונו.

נשאר:2200 שיילכו להתקנה +חיווט +בניות.

זהו. כעיקרון ההמלצה היא כללית, ולטעמי אם תתאמץ אתה תוכל להשיג את כל הרכיבים פה במחירים יותר זולים ממה שרשמתי אם תחפש במקומות הנכונים.

ולכל שאר חברי הפורום, אני רשמתי את ההמלצה הזאת ככללית ולא להטעות אותו, רשמתי את מה שאני אישית הייתי קונה אילו היה לי את הסכום הנ"ל, ככה שלא להרוג אותי ולצאת במסע צייד אחריי :-).

ואני מסכים עם מנואל בכל מילה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני חושב שהנתי את זה ... באמת סיפור נחמד :>

עכשיו יש לך אחלה מערכת זה טוב :)

תודה

יעקב

חלקית נכון :wink:

אני מקווה שתהנה מאוד בחיפושים אחר הרכיבים שלך.

תעלה לאבא שלך על הראש קצת שיקח אותך לכמה מקומות בתל אביב שתוכל לשמוע כמה מערכות (עדיף כמובן תגיעה ישירות למפגש)

וכמובן בקרוב יש לנו מפגש בדרום (קרית גת)!

תגיעה אני ישמח להסביר לך עוד המון דברים שעל גביי דפים בפורום זה בעייתי ואף מסוכן..:lol:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אוקיי אז ככה,

ב-15K אני אישית הייתי בונה לעצמי מערכת כזאת:

איטום 2 דלתות קידמיות +בגז, נניח 2 באלקים, שזה יוצא 1800 שקל גג.

נשאר:13200.

הבא בתור רדיו דיסק: לא הייתי מתפשר והייתי מביא או פיוניר 880PRS או אלפיין 9855 שזה 2200 ש"ח (כן חדש).

נשאר: 10900.

אחריו, 2 סטים של קומפוננט: אחד 3WAY מקדימה - היי אנרג'י 1600 ש"ח, אחד היי אנרג'י 2WAY מאחורה 1300 ש"ח.

נשאר: 7900.

מגבר 4 ערוצים להגברת 2 הסטים: פייז RS4 - עוד 2000 ש"ח.

נשאר: 5900.

סאב\ים: לטעמי, 2 פיניקס גולד קסנון, או 2 הרצים HX250 - ביחד 2000 ש"ח.

נשאר:3900.

מונו לסאבים:

או: 1) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=145607

או 2) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148660

או 3) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148360 - לי יש אותו,אני כמעט בטוח שזה המגבר שאצלי - הייפוניקס ברוטוס 1205.

או 4) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137042 הארטקוויק

זה עוד 1800 מקסימום למונו.

נשאר:2100 שיילכו להתקנה +חיווט +בניות.

זהו. כעיקרון ההמלצה היא כללית, ולטעמי אם תתאמץ אתה תוכל להשיג את כל הרכיבים פה במחירים יותר זולים ממה שרשמתי אם תחפש במקומות הנכונים.

בברכה,גיא.

תודה רבה רבה רבה לך גיא :> באמת זה משהו שדיי אהבתי .. עכשיו אני יבדוק דבר דבר .. רש אני לא יודע איך לבדוק מגברים אבל אניסומך עליך .. !

תודה שוב ושוב ושוב באמת נראה טוב מאוד !

$DRAGSTER$

תודה גם לך אחי אני יגיע למפגש הקרוב גם אם הזמן יהיה קצר :> נביא חבר עם אוטו (רק בלי מערכת כמו שצריך)

תודה רבה לשניכם שוב

יעקב .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב, אבל אל תראה בהמלצה שלי כהמלצה שאתה חייב לקחת אותה ולקנות! זאת האוזן שלי (למרות שנראה לי שהיא דומה לשלך קצת :lol: ) ואתה צריך להחליט, ומתי שתחליט זה יקרה אחרי שתשמע המון מערכות. אחרת, זה לא שווה (למרות שההמלצה שלי לטעמי שווה מאוד :-):wink: ואני לא מצטנע :twisted: ).

בקשר למגברים 2 מחברי הפורום שמוכרים אותם (כלומר 2 מתוך 4 ההמלצות) אני מכיר אותם ככה שאין לך מה לדאוג (מאחד אחי קנה מונו הוא עזר לנו מאוד בההכל והשני פשוט חבר פורום פעיל שמגיע למפגשים).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה לך גיא ואכן הנני חושב ששיננו אוהבים את אותו סוג מערכת :)

אני עכשיו צריך לזוז לכן אגיב פה מחר .

נדבר כבר תודה גם לך מושיק :)

פורסם

יעקב.

כבעליה של מאזדה 323 אני ממליץ לך בראש ובראשונה להשקיע באיטום מאסיבי ושדרוג החשמל.

לאחר מכן בבניות לקומפוננט מקדימה, ורק אז להשקיע במערכת.

אתה לא תאמין כמה פלאים זה יעשה לך, בכסף שישאר תוכל לרכוש מערכת שתישמע בת ז**ה.

זה המלצה ככה מבעליו של מאזדה.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

ילדוד,

אתה עוד לא בן 17 ואין לך רישיון. ברגע שיהיה לך רכב ותהיה רציני בעניין - תלמד קצת, תעשה חיפוש, ואם עדיין תהיה לך שאלה אתה מוזמן לשאול אותה.

בינתיים הת'רד הזה מאבד את הרמה שלו, אתה וחברי פורום אחרים לא מקפידים על הכללים ואין לת'רד הזה סיבה להמשיך להתקיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...