Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני חדש בפורם הזה וקראתי את רב ה faq.

הבנתי הרבה דברים חדשים ויותר הבנתי שאין לי מושג בנושא של הרמקולים.

הרמקולים ברכב שלי (mitsubishi super lancer glxi) הלכו לעולמם, היה לי אותם מאז שקניתי את הרכב. כששומעים מוסיקה בווליום מסוים (ממש לא גבוה) הרמקולים הקדמיים וגם האחורים עושים רעש חמור , הצליל נהיה עמום פשוט שומעים גרוע (דבר שלא היה, הבנתי מזה שהרמוקלים נהרסו, הסאונד נהיה חמור במיוחד שאני מחבר את הMP3 שיש לו כיוונון גבוה של תדרים מסוימים).

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לרכב, קדמיים ואחוריים.

ברכב יש רמקולים אחוריים 6X9 חשופים ומקדימה 4 אינץ' שנמצאים בתוך הרכב, מתחת לdesh (לא בדלתות).

התקציב שלי הוא כ 500 שקל.

עברתי וחיפשתי רמקולים מסוגים שונים ורק התבלבלתי יותר.

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא רמקולים איכותיים (יחסית למחיר), לפי מה שהבנתי אני מעוניין ב 2way.

תודה מראש.

פורסם

אתה מעוניין לקנות פשוט את 2 הרמקולים האלה ? האם בעתיד אתה חושב לשדרג ולקנות מגבר וסאב ?

אם כן חשוב שתחליט עכשיו כי אחרת אתה תקנה רמקולים ב-500 שקל וכשתרצה בעתיד להתפתח אתה תגלה שזרקת 500 שקל לפח :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לzambo צודק, לא חיפשתי.

קאררה:

כרגע אני לא מעוניין לשדרג אותם....למרות שאולי בעתיד הרחוק כן, אבל זה גם תקופה שלמה.

כך שאני מעוניין ברמקולים בלי שידרוגים עתידניים

• תוכן חדש...