Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה פשוט, קח את מחיר המחירון של הרכב, תכפיל, תוסיף אפס או שניים.

ובכל שיחת טלפון תגיד שזה המחיר, וזה סופי ותנטק.

אם מישהו יהיה מספיק מכור בשביל לשלם את הכסף הזה - אני לא חושב שתצטער.

מקסימום תקנה בית :D

אם כבר, אז בוא ניקח את העניין צעד אחד קדימה. אפשר לפתוח שרות שיכניס לו כסף משיחות נכנסות :lol:. מע' לניתוב שיחות יכולה לסייע גם כן ..."אם אתם מעוניינים לרכוש את הרכב -הקישו #1 > אם אתם יכולים ומוכנים לשלם מעל לסכום X הקישו #4, במידה ולא הקישו #3 (שיהיה לכם לילה טוב - ניתוק :wink:)"...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או שתאמץ לך סיפור מסויים, כמעט בטוח שאלו אותם אנשים שמתקשרים כל פעם מחדש - כמו שאתה בטח מנחש לא כל אדם שני שעובר ברחוב יכול להשיג את הטלפון שלך דרך מספר הרישוי, או מכיר את השכנים.

הסיפור הוא כזה -

"תקשיב, דבר ראשון לפני שמדברים על מחיר אני רוצה להיות הגון ולספר לך הכל - קניתי את הרכב לפני שנה לאחר שעבר תאונה קשה והתהפך מגשר בצפון, כל הגג נכנס לתוך הרכב ותא המנוע גם נמעך כולו.

מאז השקעתי ברכב את הנשמה, עשיתי לו פחחות וצבע בעצמי, ויש בתוכו מנוע חדש דנדש של סיטרואן BX 1.4 וגיר של דייטסו שרייד 89, וגם יש עיקול קטן שצריך לסדר מול הבנק.

אתה עדיין רוצה לדבר על מחיר? (כאן רק העקשנים \ הסקרנים יגידו כן), אם כן - אני רוצה 400 אלף ש"ח, ואני לא מוכן להתגמש - השקעתי ברכב הזה המון עבודה וזה גם שווה לך האוטו תפור עליך תאמין לי אתה לא תרצה להחליף אותו בחיים."

מבטיח לך שתוך שבוע אתה נפתר מכל המתרידים אחת ולתמיד, אם מישהו באמת יהיה מוכן לתת לך את המחיר הזה - תקנה ווילה :lol::twisted: .

בהצלחה :-)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אז כשירצה למכור באמת שיפרסם מודעה ביד שנייה, בלוח מועדון החמש ובקלאסיקאר - תאמין לי שיתקשרו אליו מספיק אנשים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...