Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט, קח את מחיר המחירון של הרכב, תכפיל, תוסיף אפס או שניים.

ובכל שיחת טלפון תגיד שזה המחיר, וזה סופי ותנטק.

אם מישהו יהיה מספיק מכור בשביל לשלם את הכסף הזה - אני לא חושב שתצטער.

מקסימום תקנה בית :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ליאור ברוך הפך למטריד סדרתי???

:lol:

לא מצחיק - אם היית יודע איזה מכוניות הוא אוהב אז מילא - אבל דווקא על זו?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

שים עליו שלט למכירה: "למכירה, שברולט קמארו, מוזנחת וקרועה, שמונה מאות אלף שח (800,000)"

נראה מי יטריד אותך...

פורסם

באמת, הדרך היחידה היא לשים שלט:

הרכב לא למכירה.

או לחילופין:

למכירה (אם בא לך תרשום מחיר מופרז כלשהו, נניח 250,000 ש"ח, לרציניים בלבד)

וטלפון שכשמתקשרים אליו תמיד מגיעים למשיבון.

פורסם

יש לי חבר (פעיל בפורום) שהיה בבעלותו רכב יחסית נדיר.

יום אחד שמתי לב שהוא תלה שלט '' נמכר''.

אחרי שהפסקתי לצחוק,שאלתי אותו מה פשר העניין.

הוא גם אמר שלא מפסיקים להטריד אותו,ומאז שהוא תלה את השלט ,לא פונים אליו בנוגע למכירה.

תנסה.

פורסם
לא מצחיק - אם היית יודע איזה מכוניות הוא אוהב אז מילא - אבל דווקא על זו?

מצטער שלא הצחקתי אותך..

פעם הבאה אנסה בדיחה מצחיקה מבלייזר או משהו.

או שאולי לא הבנת את הקונוטציה אז באמת מילא...

פורסם

איכסה קאמרו....

:lol:

בכל מיקרה תתרגל...........

לי חופרים במוח למכור בדרכים מגוונת... ה"פ בפורומים, איימיילים, כאלה שאפילו משגים את הפלא פון שלי...

ובכלל אף אחד לא רואה את האוטו כי במשך השבוע מאופסן הייטב...

בסופש שנוסעים אז כל רמזור יש את הטמבל שישאל ... "מוכר?!" או לאבא שלי היה כזה ...

פתאם כל המדינה נסעה על מאסל קארס...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

יעיד נהג המשנה שלי - השבוע במועדון החמש ניגשו אלי 3 אנשים ברבע שעה הראשונה (שבה עוד עמדתי ליד הרכב) ושאלו אם אני מוכר.

לדעתי - אם יש לך רכב שאתה אוהב ומרוצה ממנו (אפילו אם זו אמריקאית :wink: ) - אל תמכור או אפילו תחשוב למכור.

לגבי ההטרדות, הרי שזו בעייה, במיוחד כשהם חצופים מספיק בשביל להרים לך את הכיסוי - זו ממש חוצפה.

לגבי להתקשר אלייך - אתה יכול להתעצבן או גם לנסות להבין, בכל זאת, רכב נדיר IS HARD TO FIND ואם מישהו מחפש כל כך הרבה זמן והוא כבר מצא, אז הוא לא יעשה עוד צעד (גם אם זה אומר לפלוש לפרטיותו של אחר) ויתקשר, כי אולי זה מה שיביא לו את הרכב המיוחל...?

תנסה לראות בזה מחמאה - קודם כל.

לגבי הרכב עצמו, אתה אכן יכול לתלות שלט, אפילו על הכיסוי של "נמכר" או "לא למכירה" או מזשהו בסגנון, לדעתי זה עדיף מאשר לזרוק סתם מחיר של "מיליון דולר" ולהיחשב לתמהוני.

שיקול שלך.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני זוכר טיילתי ליד הפרסי בתל-אביב וראיתי לא רחוק ממנו רכב ספורט שלא זיהיתי מרחוק, כאשר התקרבתי ראיתי

שזאת קוראדו VR6, לא יודע אם הייתה מקורית אבל שמורה להפליא!

על כל השמשות בפינות עם מדבקה רשום "לא למכירה" רעיון טוב, השאלה עם הוא עובד?!

עוד רעיון תרשום מודעה "מעוניין להחליף בקמארו 2006 נא להתקשר" אני בתוך שתהיה מרוצה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עלינו על גנב בפורום...? :evil:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אנא ספר עוד איזה אמצעי מיגון יש לרכב ואיפה הוא חונה!?

אתה רוצה גם שרטוט של מערכת האזעקה ומפתח ספייר? :lol::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אנא ספר עוד איזה אמצעי מיגון יש לרכב ואיפה הוא חונה!?

אל תקח את זה אישית אך אני לא מעוניין לתת יותר פרטים ממה שכבר רשמתי על הרכב ולכן אני גם אף פעם לא מעלה תמונה של הרכב שלי אלה רק תמונה של אותו רכב/דגם מהרשת להמחשה

ולבחור שרצה לראות תמונה של רכב דומה לשלי אז הנה בבקשה: 181835.jpg

• תוכן חדש...