Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לקראת קנית מכונית חדשה. ברצוני לשאול לדבי המערכת בגולף החדשה.

אני מעוניין להשאיר את הרדיו שמגיע עם הרכב. אני רוצה להוסיף מגבר ולהחליף את הרמקולים.

האם זה אפשרי לחבר מגבר? כמו כן מה עדיף לשים 6*9 על המגש מאחורה או הכל בדלתות (קדמיות+אחוריות)

תודה מראש.

**הודעתך נערכה, נא הימנע מסימני פיסוק מיותרים.**

פורסם

חיפוש קטן יתן לך שעות של קריאה .

אפשר להוסיף מנחת ולהשאיר את הר"ד המקורי, לחבר קומפוננט קדמי +סאב בתא מטען.

את ה6*9 כדאי להשאיר בבית.

ZZR

פורסם

תבקש מהם לוותר על הרדיו המקורי ותראה כמה הם יורידו לך במחיר.

אם זה מעל 1300 ש"ח אז זה משתלם כי כבר בטווחים האלו תמצא רדיו דיסקים בשוק יותר טובים.

בתכלס גם 900 ש"ח זה מספיק כי המנחת + ההתקנה + איבוד האיכות לא שווים את זה.

ברכב חדש ומערכת חדשה 500 ש"ח לפה ולשם ...

פורסם

אם נכנס בתקציב שלך סאב + 4 רמקולים בדלתות (קומפ' מקדימה ו2WAY מאחורה) אז זה השילוב הכי טוב לפי דעתי. וכמובן מגבר 5/6 ערוצים או 4 + מונובלוק או 4 ולחבר את האחוריים (בדלתות כמובן,לא להתבלבל) לרדיו דיסק (הכי פחות מומלץ).

פורסם

ברוך הבא שייח שוסטר !

אני עניתי לך באופן פרטי על השאלות שלך - אבל כפי שאתה יכול לראות ההמלצות הולכות לכיוון של וויתור על הרדיו-דיסק המקורי של הרכב .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...