Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה שלי היא שפנסי התאורה הרגילים יעבדו ויכבו בהתאם לפתיחת הסוויץ ברכב, כך שלא אאלץ להדליק ולכבות אורות. המצב כיום הוא כזה שאם אני משאיר את מתג האור הראשי במצב פועל ומכבה את החשמל ברכב ע"י הסוויץ', עדיין אורות חניה קדמיים ואחוריים נשארים לפעול. כיצד אוכל לבטל את פעולת אורות החניה? (אין לי בעיה לנתק אותם לגמרי).

שאלה נוספת למכירים את הגולף (1992 CL): הדש-בורד ברכב מתנדנד קדימה ואחורה בטווח של בערך ס"מ אחד. זה לא קריטי וגיליתי את זה די במקרה כשפרקתי את לוח השעונים כדי להחליף נורה. בכל אופן לא הצלחתי למצוא את הברגים שמחזיקים אותו כך שלא יזוז (אני מניח שחייבים להיות ברגים נוספים פרט לאלו שבצדדים ליד הדלתות). מישהו יודע איפה הם, או מה מחזיק את הדש בורד כדי שלא יתנדנד?

תודה גדולה

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

שלום re_ilan

לשאלה שלך עבור הדש-בורד המתנדנד מצאתי תמונה שלו עם ברגים שמחזיקים אותו,אולי זה יעזור לך.

התמונה מהאתר למכירת חלקי חילוף בספה הרוסית שבעבר פירסם אחד מחברי הפורום הזה.

http://www.detali.ru/

Golf_92.JPG

פורסם

במקרה היתה ברשותיי גולף מהדגם שלך לכן הבעיה מוכרת.

כנראה שמישהו בעבר פירק את הדש ולא הרכיב אותו נכון ובגלל זה הוא מתנדנד, בכול מקרה בשני הצדדים של הדש מצד ימין ושמאל קיים בורג בכול צד (בצבע שחור) בדוק האם הוא מהודק (ואם בכלל קיים בורג) אל תהדק אותו יתר על המידה אחרת ההברזה בברקט תהרס או שהיא כבר הרוסה.

ייתכן גם שלא הרכיבו נכון את הדש שנתפס על תופסנים שייתכן שבחלקם שבורים וכנגד זה אים מה לעשות הרבה.

איזה כייף לי :)

פורסם
המטרה שלי היא שפנסי התאורה הרגילים יעבדו ויכבו בהתאם לפתיחת הסוויץ ברכב, כך שלא אאלץ להדליק ולכבות אורות. המצב כיום הוא כזה שאם אני משאיר את מתג האור הראשי במצב פועל ומכבה את החשמל ברכב ע"י הסוויץ', עדיין אורות חניה קדמיים ואחוריים נשארים לפעול. כיצד אוכל לבטל את פעולת אורות החניה? (אין לי בעיה לנתק אותם לגמרי).

שאלה נוספת למכירים את הגולף (1992 CL): הדש-בורד ברכב מתנדנד קדימה ואחורה בטווח של בערך ס"מ אחד. זה לא קריטי וגיליתי את זה די במקרה כשפרקתי את לוח השעונים כדי להחליף נורה. בכל אופן לא הצלחתי למצוא את הברגים שמחזיקים אותו כך שלא יזוז (אני מניח שחייבים להיות ברגים נוספים פרט לאלו שבצדדים ליד הדלתות). מישהו יודע איפה הם, או מה מחזיק את הדש בורד כדי שלא יתנדנד?

תודה גדולה

שלום ככה מוציאים את כפתור האורות חוט אדום חותכים לוקחים ממסר 4 רגלים רגיל (יש מיספרים מאחורה )30 לקצה 1 87 לקצה השני 58 לגוף של האוטו (-) 86 לחוט שחור פס צהוב האורות יכבו בסגירת סוויצ אים תישכך ווינקר לדוגמא ימין אורת החניה של צד ימין עדין ישארו דולקים

פורסם
שלום ככה מוציאים את כפתור האורות חוט אדום חותכים לוקחים ממסר 4 רגלים רגיל (יש מיספרים מאחורה )30 לקצה 1 87 לקצה השני 58 לגוף של האוטו (-) 86 לחוט שחור פס צהוב האורות יכבו בסגירת סוויצ אים תישכך ווינקר לדוגמא ימין אורת החניה של צד ימין עדין ישארו דולקים

דוידח, אתה יכול להסביר קצת יותר לאט? הלכתי לגמרי לאיבוד.

הוצאתי את כפתור האורות ואת הרכיב שהוא יושב עליו (קוראים לזה ממסר?). אכן יש מאחורה מספרים, אבל לא בדיוק אלו שכתבת. המספרים/אותיות שרשומים על הרכיב מאחורה זוגות זוגות הם: 58L,58R ; 58,30 ; 56,X אח"כ יש יציאה שרשום לידה NSL, ואז יש עוד שלוש יציאות שקשורות לדעתי לפוטנציומטר של עוצמת אור לוח שעונים והמספרים הרשומים שם הם:31 , 58e,58b.

תודה רבה.

פורסם

מקפיץ. תודה לכל העונים עד כה.

האם מישהו יכול להעיר את עיני לגבי ניתוק פעולת אורות חניה קדימה ואחורה, כאשר אני מכבה את הרכב אבל משאיר מתג האורות פתוח? איזה חוט לנתק? (לא אכפת לי אם אורות החניה לא יעבדו בכלל)

תודה

• תוכן חדש...