Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מתלבט איזה קומפוננט לקנות לרכב צריך את עזרתכם אני רוצה שיהיו די חזקים ואיכותים

אלה האפציות שחשבתי עליהם רוצה לשמוע חוות דעת

קומפוננט MOREl DOTECH MKII 6

קומפוננט Focal 165V1

שניהם בגודל 6.5

תודה לעוזרים

פורסם

אם אתה אוהב יותר דומיננטיות של המידים אז תיקח את הפוקל כי המידים שלהם "בועטים" הרבה יותר חזק מהמורל (כמובן שלשניהם איכות גבוהה), אבל הטויטרים של פוקאל חדים כמו סכין לעומת הטויטרים של מורל. תחשוב מה אתה רוצה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני ממליץ לך ללכת לשמוע את הסטים האלה מאחר שנראה לי שאתה משווה ביניהם בגלל המחיר שלהם כשבעצם הם שני ניגודים מוחלטים,

אלו סטים נפוצים מאוד לא תהיה לך בעיה למצוא מישהו שישמיע לך.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

בהחלט שני סטים שנשמעים שונה לגמרי, אם לא תשמע אותם לא תבין.

המיד של הV1 לא כ"כ דופק, אבל הטוויטר שלו, לפי דעתי, באמת לא ממש טוב יחסית לטוויטרים אחרים של פוקאל, ככה שלפי דעתי הדוטק יהיה לך יותר טוב.

מה אתה שומע בד"כ?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תחשוב על משהו באמצע , על ההרץ , ראיתי שכמה אנשים המליצו עליו ואחד לפחות החליף מפוקאל להרץ, אז תבדוק את זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מזרחית זה מוזיקה של טוויטרים, והטוויטר של הפוקאל שהצגת הוא סכין יפנית במלוא מובן המילה, הוא פשוט כואב

תחשוב שינוי כיוון כמו שאמרו לכיוון הרץ, תשמע את הדוטק ואת האנרג'י (במקום הפוליגלאס) ותחליט.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

תיקח הרץ אנרג'י. לפחות לטעמי הוא מתאים למזרחית ולהאוסים, למרות שגם הדוטק מתאים להאוסים (מנסיון עם הדוטק, בקשר למזרחית, לא שומע למזלי :-D ).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

די כבר עם השטיות האלה שרמקולים מסויימים מתאימים או לא לסוגי מוסיקה מסויימים.

זה הכל תלוי באוזן!, מי שאוהב מורל ולא סובל טויטר חד (אני :)) אז לא משנה איזה מוסיקה הוא שומע הכל ישמע לו חד מידי.

אני שומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית כגון: אלקטרו, האוס, דאנס, פסיכודלי, ויש לי מורל! למה? ככה! כי האוזניים שלי לא יכולות לשמוע ולסבול טויטרים שהם לא מורל, עפילו טויטרים של ETON מסדרה גבוהה שנחשבים גם "רכים" אני לא כל כך אהבתי.

לפותח התר'ד:

אתה חייב, פשוט חייב לשמוע את הסטים לפני שאתה קונה.

בברכה.

פורסם

כמו שמישהו פה המליץ, הרץ, מילה אחת, האנרג'י נשמע מעולה, וההי אנרג'י מדהים.

זהו שילוב, לפי דעתי של מורל ופוקאל, מידים מעולים, וטווטרים חדים,מפורטים, אבל שלא חותכים את המוח כמו פוקאל.

סטים מעולים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
מישהו בבקשה יכול להגיד לי למה אתם מתכונים ל הרץ אנרג'י?

אני לא מבין גדול בתחום

תודה

קומפוננט בערך Hi end של החברה Hertz , שהיא גם חברת Hi end ... בערך :)

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...