Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצורף שרטוט של הHUB שנמצא באמצע גלגל תנופה של סובארו, מיקום ברגים למעשה.

הבעיה היא (וגם השאלה) שנלקחו מידות של גלגל תנופה של סובארו (לפי השמועה 1800) וחלקו האמצעי הורכב במקום חלקו האמצעי של גלגל תנופה של חיפושית.

החלק המדובר יוצר לפני כשנה על ידי מחומר גלם נקי. (חריטה + כרסום) ורותך בגלגל התנופה של החיפושית. (עבר איזון).

הבעיה: קוטר העיגול עליו נמצאים הקדחים לא מתאים כלל מבחינת מידות לקראנק של מנוע סובארו 1600.

האם יש הבדל במרווחי הברגים או בכלל בין גלגלי התנופה של מנועי סובארו 1600 ו1800? המנועים הישנים.

האם מישהו יודע את מרווחי הברגים במנוע סובארו 1800 ויכול להגיד האם השרטוט הזה תואם?

תודה, ארז.

flywheel.jpg

פורסם

מכיוון שאת השרטוט שרטטתי בתוכנת שרטוט, הייתי צריך להפוך אותו לתמונה, אבל אם מישהו רוצה את קובץ השרטוט בDXF, אין בעיה.

פורסם

לא בצורה טובה, ולא כרגע, וזה גם לא יעזור לי כי אין לי אפשרות לבנות עוד גלגל תנופה כזה.

העניין הוא שלקחתי גלגל תנופה של סובארו ועל פיו בדיוק ייצרתי את החלק הפנימי של הגלגל הקיים.

השוותי בפועל בין הגלגל תנופה שאני בניתי לבין הגלגל של הסובארו והם היו מדוייקים.

רק שהגלגל לא מתחבר למנוע 1600 סובארו.

אז השאלה היא, האם יש הבדל בין גלגל תנופה של מנוע 1600 לבין מנוע 1800, והאם מישהו יודע את מרווחי הברגים של גלגל התנופה במנוע 1800, לבדוק האם הם תואמים לשרטוט שלי.

ואולי הגלגל תנופה שייך בכלל למנוע אחר של סובארו.

• תוכן חדש...