Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מאד מתלבט בין מזדה לנטיס למזדה 3

קיים הבדל מחיר גבוה בין שני הרכבים האלה, והשאלה האם הפרש המחיר מצדיק את עצמו?

מהן יתרונות מזדה 3 על גבי מזדה לנטיס?

מבחינת ביצועים? איך שני הרכבים יושבים על הכביש?

מבחינת מקום בתא הנוסעים ובמיוחד בתא הנהג?

אני נהגתי על מזדה 3, התרשמתי מהיציבות על הכביש, אוטו זריז ויפה, הדבר היחידה שלא אהבתי זה שתא הנהג צפוף

אשמח לקבל המלצות

תודה

פורסם

3 היא המחליפה של הלנטיס ולכן מודרנית ממנה באופן משמעותי. זה בא לידי ביטוי בתכנון, איכות, בטיחות ותחושה. מבחינת ביצועים ההבדל זניח כי הבסיס דומה (מנוע זהה ב-1.6 וקצת יותר חזק ב-2.0, משקל דומה). מבחינת תחושה על הכביש - ה-3 מרגישה הרבה יותר מגובשת ויציבה. תא הנוסעים מודרני יותר אבל צפוף יותר ב-3.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא נהגתי על לנטיס, אבל נהגתי על יונדאי גטס ותא הנהג יותר גדול מזה של המאזדה 3.

תא הנהג במזדה 3 צפוף.

וזה הדבר היחידי שהציק לי.

ועכשיו השאלה האם הבדל המחיר מוצדק (20000 ש"ח) בין ה- 3 וה- לאנטיס

פורסם

מזדה לנטיס יש עד שנת 2004, ומזדה 3 התחילה באותה שנה. הבדל ביניהן באותו השנתון הוא כ-10000 ש"ח, ולא 20000. האם ההבדל מוצדק? זה סובייקטיבי. אובייקטיבית - הרכב מודרני יותר. האם זה משתלם לך? זה עניין כספי נטו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כפי שנאמר בפורום בהזדמנויות רבות, הלאנטיס היא מכונית אפורה וממוצעת מכל הבחינות.

ה-3, לעומת זאת, הינה מכונית מצויינת, כאשר הבעייה העיקרית שלה, לדעתי, היא הנפיצות שלה. אגב, כשמגזין CR בחנו את ה-3 (מנוע 2.0, בארה"ב), הם כתבו שהם לא נתקלו במושלמות כזו גבוהה בתג מחיר כ"כ נמוך.

לדעתי, כמשומשת, ה-3 היא בחירה טובה. אבל כחדשה, כאשר היא מתחרה מול הסיויק, אני הייתי בוחר בסיויק, למרות שהיא יקרה יותר.

פורסם

מחירון מזדה לנטיס 2004 68800 ש"ח

מחירון מזדה3 2004: 83000 ש"ח

הבדל של 14000 ש"ח באותה שנה, וזה עדיין הפרש גדול

הבדל בין מזדה לנטיס 2004 ומזדה3 2005 (שתיהן אחרי ליסינג) הינו 20000 ש"ח

פורסם
כפי שנאמר בפורום בהזדמנויות רבות, הלאנטיס היא מכונית אפורה וממוצעת מכל הבחינות.

ה-3, לעומת זאת, הינה מכונית מצויינת, כאשר הבעייה העיקרית שלה, לדעתי, היא הנפיצות שלה. אגב, כשמגזין CR בחנו את ה-3 (מנוע 2.0, בארה"ב), הם כתבו שהם לא נתקלו במושלמות כזו גבוהה בתג מחיר כ"כ נמוך.

לדעתי, כמשומשת, ה-3 היא בחירה טובה. אבל כחדשה, כאשר היא מתחרה מול הסיויק, אני הייתי בוחר בסיויק, למרות שהיא יקרה יותר.

שאלו שאלה פשוטה ....

לאנטיס 323 או 3 ....

אתה מגיע לארה"ב עם 3 מנוע 2.0 ליטר שהיא אופרה אחרת... וממשיך להונדה סיווק .. שהיא תפיסה אחרת...

ס"ה הבנאדם ביקש יעוץ פשוט ... אם לא יודעים וזה לא בושה לא להגיב רק מבלבל ומתסכל...

פורסם

בסך הכל אני מתלבט בין:

מזדה לאנטיס 2004

לבין

מזדה 3 2005

שתיהן אחרי ליסינג, הפרש המחיר הוא 21,000 ש"ח (הפרש משמעותי)

מה שאהבתי במזדה 3: זריזה ויציבה על הכביש, אוכל למצוא את זה גם בלנטיס?

מה שלא אהבתי במזדה 3: תא הנהג צפוף, האם הלאנטיס יותר גדולה בתא הנוסעים?

תודה לכולם

פורסם

אם אתה יכול להרשות לעצמך את המאזדה 3 , אני אישית לא הייתי חושב פעמיים.

גש למגרש בו אתה רוצה לקנות, חפש איזה אוטו מדבר אליך יותר לעיניים. אחכ תעשה סיבוב בשניהם ותראה איזה מדבר אליך יותר בנהיגה נוחות וסביבת נהג.

אם תגיע לשילוב של שני הדברים ברכב מסויים אחד (ולא דבר אל מול דבר) יסיר את המחשבות הרבות.

אם הכיס מאוד צפוף, לך על המאזדה 323 מראש בלי לבדוק הרבה, מתוך השניים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מחירון מזדה לנטיס 2004 68800 ש"ח

מחירון מזדה3 2004: 83000 ש"ח

הבדל של 14000 ש"ח באותה שנה, וזה עדיין הפרש גדול

הבדל בין מזדה לנטיס 2004 ומזדה3 2005 (שתיהן אחרי ליסינג) הינו 20000 ש"ח

אצלי יש מחירון של ינואר, שם זה 71000 מול 83000 (ו-3% פחות לגרסת האקטיב המיועדת לליסינג). בכל מקרה, 20000 שקלים לא הולכים ברגל. אם יש את הסכום - מומלץ לעשות מאמץ ולקנות את החדשה. אם לא, גם הישנה תספק את מרבית האנשים (למרות שהיא בינונית להחריד).

תא הנוסעים בלנטיס מרגיש גדול יותר מב-3.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...