Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסרק הגה

StamCHik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב רובר 214 שנת 1997.

מסרק הגה סדוק:(

אמרו לי במוסך אמין שלא ניתן לשפץ - אלא רק להחליף אותו .

מסרק הגה מפירוק עולה משהו כמו 700 ש''ח לפני מע''מ.

1. בינתיים אני נוסעת ככה (האם זה מסוכן מאוד? סדוק חלק ליד צינורות של שמן הגה)

2. האם חובה גם לתקן אותו לפני ששמים?

3. האם חייבים אחר כך לעשות כיוון פרונט (חבל, עשיתי כיוון פרונט לא מזמן).

4. האם לפרק ולהרכיב את המסרק מסובך או שונה ברכב שלי?

5. יש לי הצעת של מוסך (לא מורשה) של http://www.super-helek.co.il - הם מוכנים לעשות גם את העבודה (אבל הבנתי שהם לא עושים שיפוץ של מסרק (של פירוקיה שלהם) ואמרו שלא נצטרך כיוון פרונט, כי יחזירו לי את ההגה למצב הקודם במחיר 700 ש''ח + 200 עבודה + עלות השמן לפני מע''ם) - האם אפשר להאמין לו?

תודה!:)

פורסם

זה ממש רואים, לצערי. הגעתי למוסכניק עם נזילה קטנה של שמן הגה וראינו את הסדק הזה ביחד (אבל נוזל לא משם - נוזל מאחד הצינורות - נזילה קטן-קטנה ואני אטפל בה בנפרד - פחות מטריד אותי).

מדובר על סדק עגול על מסרק הגה ליד חיבור של מסרק הגה לאחד הצינורות של נוזל הגה כוח. מוסכניק אמר שבחיים לא נתקע בסדק כזה!

פורסם

אם המסרק בסדר, אין בו חופשים, והסדק היחיד הוא בהברגה של צינורות הנוזל ההידראולי - אני לא מבין למה אף אחד לא הציע לך פשוט לפרק את המסרק - לסתום את הסדק ולהרכיב מחדש.

סליחה, אני כן מבין, כי רוב בעלי המקצוע בארצינו הפכו להיות עצלנים חסרי מעוף, ולמה לתקן אם אפשר לעשות עבודה קלה בהרבה ולהפיל את העלות על הלקוח.

בקיצור - 1000 שקל כדי לסגור סיפור של הגה כוח בעייתי זה לא הרבה.

כיוון פרונט הכרחי אחרי החלפה של מסרק, ושלא ימרחו אותך בקטע הזה [משפטים מוכרים אחרי החלפה של מסרק אצל חאפר "אין צורך לכוון, סימנתי את פירוק הזרועות" \ "החזרתי בדיוק למקום" \ "סעי בובה, הכל בסדר" \ "חבל לזרוק סתם כסף"]

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אם המסרק בסדר, אין בו חופשים, והסדק היחיד הוא בהברגה של צינורות הנוזל ההידראולי - אני לא מבין למה אף אחד לא הציע לך פשוט לפרק את המסרק - לסתום את הסדק ולהרכיב מחדש.

סליחה, אני כן מבין, כי רוב בעלי המקצוע בארצינו הפכו להיות עצלנים חסרי מעוף, ולמה לתקן אם אפשר לעשות עבודה קלה בהרבה ולהפיל את העלות על הלקוח.

בקיצור - 1000 שקל כדי לסגור סיפור של הגה כוח בעייתי זה לא הרבה.

כיוון פרונט הכרחי אחרי החלפה של מסרק, ושלא ימרחו אותך בקטע הזה [משפטים מוכרים אחרי החלפה של מסרק אצל חאפר "אין צורך לכוון, סימנתי את פירוק הזרועות" \ "החזרתי בדיוק למקום" \ "סעי בובה, הכל בסדר" \ "חבל לזרוק סתם כסף"]

בהצלחה

רון.

תודה רבה לך!

הסדק הוא לא בהברגה אלא ממש קרוב לשם (ניתן לעשות הלחמה, אבל לאחר מכך צריך גם להעביר את המסרק לתיקון - לא בטוח שיצא יותר זול ואמין.)

לגבי כיוון פרונט - תודה - היה לי ספק.

• תוכן חדש...