Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגירים האלה של האודי 3 הילוכים מצויידים בקולר והקולר הוא חובה ,עוד מההתחלה כשהרכבים האלה

היו חדשים היו להם בעיות בקולרים של הגיר ולכן לא פעם ביטלו אותם .

חדש כזה אין אפשרות למצוא ומשומש זה מסוכן ,כי עלול לעבור לך נוזל קרור לגיר ולגמור אותו .

על כן מה שאני ימליץ לך זה להתקין קולר חיצוני(שמן לאויר)וזה מצויין לרכב הזה.

אני דרך אגב נוסע על קרוול שנת 84 עם אותו גיר אוטו 3 הילוכים משודך למנוע של אימפרזה טורבו

עם קולר חיצוני כפי שהמלצתי לך והוא מחזיק את כל המומנט של המנוע.

רון,

היכן ממוקם הקולר המקורי ברכב זה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אומנם שאלתך מופנת אל רון, אך נראה לי שגם אני יכול לענות עליה.

אצלי הקולר יושב בצד ימין של הגיר, במאונך ויציאות המים פונות כלפי חרטום הרכב.

אז לפי דבריך רון, אין לי שום בעיה לחבר את הקרבורטור למים החמים ישירות לצינור שהוביל מים אל הקולר ולפנות לספי שירכיב קולר שמן אויר?

• ספונסר פורום
פורסם

כן ,הבנת נכון.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם אני זוכר נכון, זה גיר עם שלושה הלוכים סה"כ.

עובד די קשה, במיוחד בקיץ.

מצד אחד אתה חייב את זה, כי שמן תמיד יהיה מעל הטמפרטורה העבודה שלו, וזה לא בריא לגיר.

מצד שני, יש הרבה שנוסעים בלי. כנראה שהגיר של אודי מספיק חזק, ואפשר למשוך את זה הרבה שנים.

אני היתי מתקן את הקולר.

Omnia mea mecum porto

פורסם

תשמע, האוטו בן 20! (יחסית לבין אדם זה מעט, יחסית לרכב שמחזור החיים שלו הוא כ-8 שנים, ושלי הוא מהשנה האחרונה של הדגם). אין לי מושג כמה זמן האוטו עם קולר שבוטל, אוליי הנזק לגיר כבר נעשה ובלתי הפיך.

קולר בכל אופן יורכב בזמן הקרוב (שבוע-שבוע וחצי), בתקווה שהגיר לא דורש שיפוץ או תיקון, במקרה וכן אשכול בחיוב הסבה לגיר ידני (ההסבה עולה כמחיר התיקון\שיפוץ והתמורה עצומה, גם כיף יותר, גם אמין יותר, וגם חסכוני יותר -הבעיה זה בלמצוא גיר).

יהיה אשר יהיה, אני נשאר עם האוטו!

• תוכן חדש...