Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהה, אוקיי - תודה רבה על השכנוע המעמיק, אבל אני שאלתי לגבי רכב בעל התנהגות ספורטיבית.

אם תצליח למצוא דדרה בארץ אז ללמד אותה להתנהג טוב זה כבר הרבה יותר קל...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה נשמע כמו בן אדם שסגור על 106 ראלי אז ככה שחבל לנסות לשכנע אותך על אוטו אחר ובצדק!

לך על ה 106 ראלי,אני לא רואה משהו באזור הזה יותר מתאים מה 106,גם אם זה אומר להתפשר על מכה פה ושם.

תחפש 106 אפילו אם יקח קצת זמן.

אני רואה את חבר שלי שיש לו 106 ראלי והיא פשוט חבל על הזמן,חוויה לנהוג בה.

בהצלחה בחיפוש.

פורסם

האמת קצת לאחר תחילת הדיון הזה באמת ננעלתי עלייה, בהתחלה היא הייתה מועמדת ביחד עם ה ZX וה 106 מהדגם היותר פשוט (XSI), עכשיו אני בטוח שזה מה שהכי יתאים לי.

תודה רבה לכולם, מתחיל בחיפושים של ראלי דור שני (האמת כבר מצאתי אחת), הבעייה שהכסף יהיה זמין לי רק בסוף החודש - מקווה שלא ימכרו אותה עד אז :-D

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ראלי באמת רכב נהדר, אבל אני גם תומך בהצעה של FALOU:

306 1.8:

אני קניתי אחת לפני שנה, במחיר לא רחוק מעל התקציב שלך. אמנם הרכב שנת 94, אבל היה בידי זקנה (יד ראשונה) ועם קילומטראג נמוך במיוחד ומטופל כראוי, ככה שהרכב במצב די מקורי.

זהו אינו רכב ספורטיבי בכלל, אבל הוא מאוד מהנה לנהיגה ספורטיבית - הגה מדהים, התנהגות נשלטת ברמה גבוהה מאוד (למרות שאחרי כמה זמן ההיגוי האחורי מתחיל להעיק), מהיר בצורה סבירה (לא עושה בושות מול יפנומטיות), עלויות אחזקה לא גבוהות במיוחד, ונוחות מעולה.

זאת אמנם לא ראלי, אבל הרכב מאוד מהנה, וקלע לדרישות שלי (טוב נו, חוץ מהעדר העלוב שמלחך עשבים מתחת למכסה המנוע).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ראלי דור שני במצב טוב תעלה יותר מ 25! יותר לכיוון ה 30...

לא מזמן חבר קנה אחת כזאת, מרוצה מכל רגע :).

והתעקשותצ על ראלי דור 2 היא שטותית מאוד, גם חבר שלי היה ככה, הרכב שלו נקנה (ראלי דור 2 כחולה), הבחור נסע על דור 1 בידיים הנכונות וכל בועת המראה התנפצה לו בפנים! הרכב נוסע לא פחות מדהים!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

במחיר של 19,000 ש"ח (מחירון) אדם יכול לרכוש לנצ'יה דדרה 1600 סמ"ק (ידנית) משנת 1997 מאובזרת להפליא, 100 כ"ס, נוחה ביותר לנסיעה, מפנקת ולא תאמינו- גם אמינה!

אמנם, היא זקוקה ליותר יחס בטיפולים קרי, טיפולים בזמן, מוצרים איכותיים (שמן, מים וכיו"ב) אבל היא נותנת תמורה מצויינת לכסף והיא רחוקה שנות אור מהסטריאוטיפ שדבק בא שלא בצדק. ובקיצור- עזוב שטויות- קנה לנצ'יה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=145831

וזה לא קשור בכלל להמלצה שלך, הא?

מה הקשר אגב בין מה שכתבת לבין מה שפותח השרשור ביקש?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון יפה ששמת לב :lol:, מצחיק מה אנשים מוכנים לעשות :lol::oops:

והתעקשותצ על ראלי דור 2 היא שטותית מאוד, גם חבר שלי היה ככה, הרכב שלו נקנה (ראלי דור 2 כחולה), הבחור נסע על דור 1 בידיים הנכונות וכל בועת המראה התנפצה לו בפנים! הרכב נוסע לא פחות מדהים!

עמית.

השיקולים הם גם מזגן, שנה חדישה יותר, הרכב עצמו יפה יותר ועוד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...