Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא שכחתי, אתה שכחת שרשמו את זה כבר למעלה. ואתה עדיין נוסע בלי שלט. הגה? כן הגה.

בקיצור ולעניין - אם לא היו כאלה הבדלים בין ה-6850 ל-5850 או אפילו ל-4850 אז אני אישית לא הייתי מחליף את שלי ברדיו דיסק של אחי (לי יש 4850 - למכירה, ולאחי 6850 - עובר אליי).

שווה את ההשקעה. מה גם שאתה יכול למצוא אותו חדש 1300 ש"ח + אחריות. אתה יכול למצוא גם את הדגמים החדשים 6950 במחיר 1300-1500 ש"ח בחנויות. לא יודע מה ההבדלים בין הדגם החדש לישן, אבל אני מציע לך לא להיות הראשון שמנסה אותו :wink: לך תדע מה יהיה איתו. לך על הניסיון (של האחרים) וההמלצות (של האחרים :lol: ) ותקנה את ה-6850.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי בכסף הזה יש חלופות טובות יותר, לי היה את ה6850 חדש לגמרי (גיא - שומכר יעיד) ולא התקנתי אותו, העדפתי את ה5401 של פנסוניק, לפחות שתי רמות מעליו, צליל, וצמת יציאה, אקוליזר.

בשיפוצים

פורסם

בצליל אולי (כי לפיוניר דווקא יש צליל נחמד), בשני לא הבנתי מה הכוונה, ובאחרון אתה טועה! לפיוניר הזה יש אקולייזר מעולה! גרפי 7 מצבים. וכן אני העד שלא התקנת אותו :-D יותר נכון אחי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סדרה ישנה לעומת חדשה (יחסית, עכשיו הוציאו עוד סדרות חדשות של פיוניר). ויש עוד כמה הבדלים שאחרים יגידו כי פשוט אני לא מכיר את ה-7750.

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...