Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חולצים הם שתי מקלות מתכת כאלה שמכניסים אותם לצידי הרדיו דיסק ואז יש קליק ואתה מושך אותם החוצה עם הרדיו דיסק. לכל חברה כעיקרון יש כאלה חולצים. ולטעמי 90 שקל זה מוגזם מאוד ואפילו גנבה בשביל לעשות כזה דבר. כזה דבר לא עולה בכלל כסף אצל מתקין. למה מה הוא עושה? מוציא את החולצים (25 שניות כי עד שהם זזים הם עושים טובה), מכניסים את החולצים לצדדים (5 שניות) ומוציא את הרדיו דיסק (עוד 5 שניות).וכן, אני יודע שיש את החיבורים וכל החוטים להוציא אבל אני מניח שפותח השירשור יודע לפחות לעשות את זה (שזה לא כזה ביג דיל). עניין של נניח דקה גג יעלה לך 90 ש"ח?! מוגזם לטעמי.

גיא.

אתה יודע כמה עולה סתימה אצל רופא שיניים ? שאם הוא רציני אז זה בדיוק כמה דקות ??

:p :P :p :P :p :P :p

פורסם

יש הבדלים בין שתי הדברים. מה שאתה ציינת זה לא אותו הדבר רק בתחום אחר. בכלל לא.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם למישהו היה קורולה היה יודע שזה לא קשור לשולפנים, כל הקונסולה המרכזית פשוט "מתלבשת" על הHU בגלל זה יש בעיה רצינית שמה, זה כמה וכמה ברגים זה לא פשוט, זה לפרק את הקונסולה של המזגן ושל מתחת למערכת ואז עוד פלסטיק אחרי זה...

בקיצור עדיף לכת למתקין וזהו.

עכשיו הבנתי למה לא הצלחתי להוציא היום את המערכת באוטו =/

פורסם

אם טיפה חוש טכני אפשר לבצע. אפילו לא צריך כלים מיוחדים, מספיק מברג.

רק תזהר ותוודא שאתה לא משתמש בכח כדי לא לשבור כלום ואין סיבה שלא תצליח.

זה מצויין לדעתי כי אמנם קשה לך לפרק ולהרכיב - אבל קח בחשבון שלא כל אחד יכול לגנוב לך את המערכת.

אלעד

פורסם

טויוטה קורולה - בייחוד הדגמים של 98 עד 2002 הם מהקלים ביותר לפירוק והרכבה!

הקונסולה שבתוכה יושב הHU נתפסת בעזרת 2 ברגים מאחורי הפתחים המרכזיים של המזגן - מברג שטוח וממש בעדינות ואתה מוציא אותם בלי בעיות. שני ברגי טורקס עד כמה שזכור לי ו... הופס - הקונסולה יוצאת עם הHU בתוכה.

גם הפאנל המרכזי איפה שהכפתורים של המיזוג אוויר זה קלי קלות לפרק - מוציאים את שלושת הכפתורים העגולים במשיכה, מוציאים את ה"צ'ופצ'יקים" של הסירקולציה במשיכה עדינה, מוציאים את המצית והמאפרה

פותחים שני ברגים ושולפים את כל הפאנל בעדינות החוצה.

בפחות מ5 דקות אפשר לפרק ברכב הזה חצי דש-בורד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב תודה לכולם, לבסוף הלכתי לאיזה מוסך חאפרי (ערבים כן..)

פירקו את הרדיו טייפ נורמלי בלי להוציא שום קונסולה ולא מזגן ולא כלום...

70 שקל עלה לי אבל לא נורא.. הכל עובד בצורה מעולה..

והם הרכיבו את הפאנל כן.. לא רק הוציאו..

פורסם

70 שקל? ועוד ערבים? פשש תפסו תחת אלה אהה..

למה הלכת להתקין אצלהם ועוד במחיר הזה?

מתקין עם שם וניסיון של שנים היה מתקין לך בסביבות המחיר הזה.

אצלהם יש לך סיכוי שידפקו לך אותו עוד כמה זמן

פורסם

מצטרף לדעה של נמו

מסוכן לסמוך על ערבים למרות שנדיר ויש כאלה עם ידיים טובות :lol: כמה שזה נשמע לא מציאותי

אבל מי כמוני יודע כאחד שגר באריאל (שטחים) שיש בכל חור מתקין ערבי שפשוט לפעמים כיף לבוא לקנות אביזרי רכב (כמובן לא מערכות אלה דברים קטנים) בשביל לצחוק עליהם

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

צחק צחק, אבל כשהם יבואו "להחזיר" את הסחורה שלהם בחזרה לחנות בדרך שלהם זה כבר לא יהיה מצחיק..

לא שאני מדבר מניסיון כן, אבל כל תינוק, עולה חדש, תאילנדי, חתול יודע שאסור לסמוך על ערבים!

• תוכן חדש...