Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל זה עדיף שלכל הנהגים החדשים יהיה אוטו ישן ומעאפן שלא מגיע למהיריות גבוהות, ככה לא תסתבכו על מהיריות גבוהות, מקיסימום 110-115. (לפחות ככה זה אצלי)

פורסם

1. הצפי במשפט הוא אכן לשלילה של כמה חודשים טובים (כמה - תלוי בשופט ובעוה"ד שלך) וקנס כפי שאמרו.

2. סנקציות משרד הרישוי יינתנו רק לנהג חדש שהורשע בעבירה. עו"ד טוב יידע למשוך את המשפט כך שתקבל כבר את הרשיון הקבוע לפני שיהיה פסק דין מרשיע, ואז אין סנקציות.

3. בכל מקרה ברגע שתקבל את חידוש הרשיון בדואר רוץ לשלם אותו כדי לקבל את הפלסטיק החדש כמה שיותר מהר.

4. אם לא תצליח לגרום למשפט להתארך עד כדי כך, משרד הרישוי יקבע תיאוריה מחדש, שנתיים נוספות נהג חדש, ואולי (לא בטוח, לשיקולם) גם טסט מחדש.

5. אין דבר כזה 3 שנים נוספות נהג חדש. זה או שנתיים או כלום.

6. אין דבר כזה מלווה מחדש.

7. רק שלילה של שנה ומעלה ממש תאלץ את כל תהליך הוצאת הרשיון מאפס, אבל זה לא עונש סביר לעבירה שבנידון (אם היה 190 ולא 150 אז כן...)

8. רצוי מאוד להתייעץ עם עו"ד בהקדם, עוד בתוך תקופת השלילה המנהלתית. יש לזה יתרונות טקטיים לגבי כלל התיק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם אני מצטרף לקודמי שהמליצו על עו"ד אסף שמיר.

אני הייתי בסיטואציה דומה לפני שנה, נתפסתי על 143 קמ"שבמקום 90. שלילה ל 30 יום.

במשפט בעזרת העו"ד קבלתי 750 ש"ח (בתשלומים אפילו) וזהו. בלי שום שלילה ובלי שום דבר.

וגם לא הייתי צריך לעשות שום טסט/תיאוריה מחדש וגם בלי תקופת נהג חדש נוספת.

פנה אליו בהקדם!

פורסם

stas, מה שאתה שוכח זה ששופט רואה גם את היסטוריית העבירות הקודמות שלך, ולפני שהוא מכריע הוא גם מקבל המלצות מהתובע של המשטרה, אז אולי אצלך , העבר התחבורתי שלך היה נקי יחסית או לא רציני. אז לפני שאתה מחלק המלצות תבדוק.

יכול להיות שהשופט יחמיר איתו בכל מקרה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
stas, מה שאתה שוכח זה ששופט רואה גם את היסטוריית העבירות הקודמות שלך, ולפני שהוא מכריע הוא גם מקבל המלצות מהתובע של המשטרה, אז אולי אצלך , העבר התחבורתי שלך היה נקי יחסית או לא רציני. אז לפני שאתה מחלק המלצות תבדוק.

יכול להיות שהשופט יחמיר איתו בכל מקרה.

איזה עבר? הייתי ברגע העבירה עם וותק של שנה על הכביש והייתי עדיין נהג חדש בדיוק כמוהו....

• תוכן חדש...