Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם תפסו אותי על כביש של 90 ב150 ואני נהג חדש יש לי שנה וחצי רשיון מה עושים לי? קיבלתי שלילה אבל מה בהמשך

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

קבעו לך גם בטח תאריך למשפט או שהזמינו אותך לשימוע בפני קצין לא ?

עם תפסו אותי על כביש של 90 ב150 ואני נהג חדש יש לי שנה וחצי רשיון מה עושים לי? קיבלתי שלילה אבל מה בהמשך

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מניח שקיבלת שלילה מנהלית ל-30 יום.

לאחר מכן אתה שב לנהוג, עד ליום המשפט שקבעו לך.

הייתי מציע לך לפנות לעו"ד תעבורה.

.

פורסם

שאלה אחרת.

למה אתה נוסע 150 על כביש של 90 ?

למה אתה בתור נהג חדש מסכן את הרישיון שעבדת עליו במשך חודשיים לפחות.

למה?

בשביל להגיד הייתי בחצי סקאלה?

מה הטעם?

לא חבל שלילה + משפט + לחזור על חלק מהתהליך?

עמית

פורסם
אני מניח שקיבלת שלילה מנהלית ל-30 יום.

לאחר מכן אתה שב לנהוג, עד ליום המשפט שקבעו לך.

הייתי מציע לך לפנות לעו"ד תעבורה.

.

מניסיון ממליץ לך מאוד

לשופט בכלל לא אכפת ממך הוא מעביר כמוך יותר ממה שאתה מסוגל לספור

פנה לעו"ד טוב לתעבורה,כמובן שתשלם (בין 1500 ל 5000 לכבדים - כמו איילון אורון במקרה שלי) ותקווה לטוב

ולהבא תלמד

לא תמיד דברים הם צודקים כמו שבכביש 6 אפשר לנסוע גם 180 אבל אסור למרות שאפשר ללא סיכון (ע"ע אוטובאן בגרמניה)

תקח את זה בקלות אתה לא הראשון (ובטח לא האחרון) ככה זה החוק נכון לעכשיו - תהיה חכם ואל תהיה צודק

אם (לאחר שכול הבלאגן יגמר) תרגיש צורך להתפרק יש קורסים שיתרמו לך הרבה... וכן.. חוקיים למהדרין:mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

למה אתה נוסע 150 על כביש של 90 ?

למה אתה בתור נהג חדש מסכן את הרישיון שעבדת עליו במשך חודשיים לפחות.

למה?

בשביל להגיד הייתי בחצי סקאלה?

מה הטעם?

לא חבל שלילה + משפט + לחזור על חלק מהתהליך?

עמית

בכלל לא כדי להגיד הייתי בחצי סקאלה.

דבר ראשון, לא אני ולא אתה יודעים באיזה כביש זה היה, כמו שכבר כתבו פה בכביש 6 למשל ניתן לנהוג במהירויות גבוהות מאוד והוא כביש איכותי, אז אולי פותח האשכול בדומה אלי, לא אוהב להיגרר על 90 כמו מטומטם בכביש איכותי שיכולים לנהוג בו כמו בני אדם, ומוכן לקחת את הסיכון של WHAT IF כדי להגיע ממקום למקום כמו בן אדם ולא להשתעמם מהנהיגה.

בכל מקרה, עם הזמן לומדים איך להימנע ממפגשים כאלה עם המשטרה (או לפחות מנסים ללמוד) בכך שנמנעים מלנהוג מהר בכבישים מוארים באיכות טובה (למרבה האירוניה זה המצב במדינה), לומדים לאט לאט איפה המקומות שבדרך כלל יש בהם מארבי ממל"ז (ירידה ארוכה שבסופה יש סיבוב או עלייה, ישורת ארוכה בכביש מואר שאין בו ראות כל כך טובה של השוליים וכו'), לומדים לזהות ניידות סמויות שעומדות בשוליים עם מצלמה וזוכרים לאט לאט את מיקום המצלמות האוטומטיות.

תדע לך שזה בכלל לא בגלל "פוזה", אלא שנוסעים מהר כדי להרגיש גברים יגמרו יום אחד דבוקים לאיזה מעקה או בבית עם שלילה במקרה היותר טוב, אלא בגלל שככה אמורים לנהוג בכביש נורמאלי - תדע לך שנסיעה בכביש איכותי כמו כביש 6 למשל במהירות של 120-130 תהיה הרבה יותר נוחה מאשר נהיגה במהירות של 90, שהיא מהירות איטית להחריד בשביל כביש פתוח ואיכותי שכזה, וכל הזמן תצטרך להקדיש צומת לב לשמירה על המהירות המותרת מה שיוריד את צומת הלב שלך מהכביש - מהירות שיוט של 120-130 נוחה הרבה יותר, ובכבישים איכותיים צריך לקבוע את המהירות המותרת ל 140-150 בערך.

הבעייה היא, שכיום כמעט ואי אפשר למצוא כבישים איכותיים במדינה - בגלל שמע"צ לוקחים את כל מליוני השקלים שהם מקבלים, קונים ב 1% מהכסף אספלט מסריח וישן, בעוד 1% כמה מכונות שיסללו את הכביש - בלי תכנון ובלי השקעה - ובזה מסתכם העניין, כל שאר הכסף פשוט מנפח את כיסיהם של האחראים על כך.

הפתרון היחיד לדעתי לבעיית התשתיות הוא להפריט את מע"צ, כיום הם גוף ממשלתי שלא חייב כלום לאף אחד.

ברגע שיהפכו לגוף פרטי, תהיה תחרות של זכיינים, שיצטרכו לעשות את המיטב שלהם (כמובן בתיאוריה, אבל לכל הפחות הם בטוח ישפרו את המצב הנוכחיי בהרבה) כדי לזכות גם במכרז הבא (שוב כמובן בתיאוריה, מתוך הנחה שבחירות אלו יתבצעו בצורה מכובדת ולא מושחטת כמו כל דבר פה).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

נכון שאני אשם ונהגתי 150 והכל במקום 90 וואלה אתם צודקים יצאתי דפוק וואלה סיכנתי עוד אנשים אני יודע שזה מגיע לי אבל יש סיבות שלא משנה מה הם עכשיו השאלה מה אני עושה עכשיו יש לי שלילה חודש ואחר איזה חודש משפט כמה זמן יתנו לי שלילה אתם חושבים תדברו????????...... ברצינות ובבקשה מי שלא מבין שלא יכתוב סתם וואלה אנשים תזכרו תמיד שעל טעויות לא חוזרים ומי שאמר שהוא נוהג עם קצין משטרה והוא לא יפגוש אותי בתגובה מקודם אז תאמין לי אחי האוטו חונה בחניה וב"ה אחרי השלילה אני נוהג כמו בנאדם ולא עושה יותר שטויות ואחי יש לי רשיון שנה וחצי ודבר שני ניפגש בפגשים אח יקר תזכור תמיד האמונה תמיד בלב!!!

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

מצב עכשווי - 10 נק' חובה, שלילה מנהלתית והעמדה לדין.

בביהמ"ש - צפי ל-1,000-1,500 ש"ח קנס(גם עם עו"ד תקבל אותה כמות), שלילה ל-3 חודשים לפחות בפועל ועוד כמה ע"ת.

רשות הרישוי - מאחר ותשלל(ע"פ דעתי) ל-3 חודשים לפחות, ומאחר והנך נהג חדש, תצטרך לעבור את כל תהליך הוצאת רשיון הנהיגה מחדש(תאוריה, טסט) כולל תקופת מלווה מחדש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עכשיו מה שיקרה, אתה תתקשר לאסף שמיר (העורך דין החדש שלך.. תתחדש), ואז הוא יטפל בך, אולי יחזיר לך את הרישיון .. אבל בטוח ימנע את כל הבלאגן שעתיד לבוא על העתיד שלך ...

פורסם

KOMPY, שכחת להוסיף שהוא יהיה נהג חדש שנתיים לפחות גם אחרי שהוא יוציא רשיון מחדש . ואולי אפילו יחמירו איתו ויתנו לו נהג חדש ל3 שנים.

בכל מקרה גם אני מאמין שעם כל עו"ד , אפילו ששי גז, ישללו לו את הרשיון ל90 יום ויצטרך לעבור את כל התהליך מחדש.

בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
בכלל לא כדי להגיד הייתי בחצי סקאלה.

דבר ראשון, לא אני ולא אתה יודעים באיזה כביש זה היה, כמו שכבר כתבו פה בכביש 6 למשל ניתן לנהוג במהירויות גבוהות מאוד והוא כביש איכותי, אז אולי פותח האשכול בדומה אלי, לא אוהב להיגרר על 90 כמו מטומטם בכביש איכותי שיכולים לנהוג בו כמו בני אדם, ומוכן לקחת את הסיכון של WHAT IF כדי להגיע ממקום למקום כמו בן אדם ולא להשתעמם מהנהיגה.

בכל מקרה, עם הזמן לומדים איך להימנע ממפגשים כאלה עם המשטרה (או לפחות מנסים ללמוד) בכך שנמנעים מלנהוג מהר בכבישים מוארים באיכות טובה (למרבה האירוניה זה המצב במדינה), לומדים לאט לאט איפה המקומות שבדרך כלל יש בהם מארבי ממל"ז (ירידה ארוכה שבסופה יש סיבוב או עלייה, ישורת ארוכה בכביש מואר שאין בו ראות כל כך טובה של השוליים וכו'), לומדים לזהות ניידות סמויות שעומדות בשוליים עם מצלמה וזוכרים לאט לאט את מיקום המצלמות האוטומטיות.

תדע לך שזה בכלל לא בגלל "פוזה", אלא שנוסעים מהר כדי להרגיש גברים יגמרו יום אחד דבוקים לאיזה מעקה או בבית עם שלילה במקרה היותר טוב, אלא בגלל שככה אמורים לנהוג בכביש נורמאלי - תדע לך שנסיעה בכביש איכותי כמו כביש 6 למשל במהירות של 120-130 תהיה הרבה יותר נוחה מאשר נהיגה במהירות של 90, שהיא מהירות איטית להחריד בשביל כביש פתוח ואיכותי שכזה, וכל הזמן תצטרך להקדיש צומת לב לשמירה על המהירות המותרת מה שיוריד את צומת הלב שלך מהכביש - מהירות שיוט של 120-130 נוחה הרבה יותר, ובכבישים איכותיים צריך לקבוע את המהירות המותרת ל 140-150 בערך.

הבעייה היא, שכיום כמעט ואי אפשר למצוא כבישים איכותיים במדינה - בגלל שמע"צ לוקחים את כל מליוני השקלים שהם מקבלים, קונים ב 1% מהכסף אספלט מסריח וישן, בעוד 1% כמה מכונות שיסללו את הכביש - בלי תכנון ובלי השקעה - ובזה מסתכם העניין, כל שאר הכסף פשוט מנפח את כיסיהם של האחראים על כך.

הפתרון היחיד לדעתי לבעיית התשתיות הוא להפריט את מע"צ, כיום הם גוף ממשלתי שלא חייב כלום לאף אחד.

ברגע שיהפכו לגוף פרטי, תהיה תחרות של זכיינים, שיצטרכו לעשות את המיטב שלהם (כמובן בתיאוריה, אבל לכל הפחות הם בטוח ישפרו את המצב הנוכחיי בהרבה) כדי לזכות גם במכרז הבא (שוב כמובן בתיאוריה, מתוך הנחה שבחירות אלו יתבצעו בצורה מכובדת ולא מושחטת כמו כל דבר פה).

תראה אני לא נגד לנסוע מהר ומאמין שיש מקום לשינוי במהירויות המותרות בכבישי הארץ

נכון, יש כבישים בארץ שהם באיכות טובה מספיק כדי לנסוע עליהם במהירויות הנ"ל. זה עדיין לא הופך את זה לחוקי.

ופה נכנס ההבדל. כנהג חדש לא צריך להיות לך שום רצון להיפגש עם הצד הזה של החוק.

הרי הוא במקרה הטוב יושיב אותך לכמה חודשים בלי רישיון ואחר כך תצטרך לעבור את התהליך מחדש.

נכון שהנהיגה המהירה הרבה יותר מהנה. אין ספק בכך

אבל כמו שאמרת. צריך ללמוד איפה יישבו ויחכו לך כדי לשמור על הרישיון והלמנע ממצבים שכאלו.

עמית

פורסם

ריחמו עליך ולא קיבלת קבר. עם ותק של חצי שנה אין לך את הידע והכלים להתמודד עם דברים לא צפויים במהירויות הנ"ל (אפילו לא עם דבר פשוט כמו מכמונת).

צפה לשלילה ארוכה שאחריה יבואו תיאוריה וטסט מחדש וקנס. הסיכוי היחיד שלך זה עו"ד תותח שאולי יצליח לערער את אמינות הדו"ח ויוציא אותך זכאי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נכון שאני אשם ונהגתי 150 והכל במקום 90 וואלה אתם צודקים יצאתי דפוק וואלה סיכנתי עוד אנשים אני יודע שזה מגיע לי אבל יש סיבות שלא משנה מה הם עכשיו השאלה מה אני עושה עכשיו יש לי שלילה חודש ואחר איזה חודש משפט כמה זמן יתנו לי שלילה אתם חושבים תדברו????????...... ברצינות ובבקשה מי שלא מבין שלא יכתוב סתם וואלה אנשים תזכרו תמיד שעל טעויות לא חוזרים ומי שאמר שהוא נוהג עם קצין משטרה והוא לא יפגוש אותי בתגובה מקודם אז תאמין לי אחי האוטו חונה בחניה וב"ה אחרי השלילה אני נוהג כמו בנאדם ולא עושה יותר שטויות ואחי יש לי רשיון שנה וחצי ודבר שני ניפגש בפגשים אח יקר תזכור תמיד האמונה תמיד בלב!!!

כשאתה עושה שוב תיאוריה וכו', אתה מוזמן גם לעשות בגרות חוזרת בלשון והבעה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מניסיון ממליץ לך מאוד

לשופט בכלל לא אכפת ממך הוא מעביר כמוך יותר ממה שאתה מסוגל לספור

פנה לעו"ד טוב לתעבורה,כמובן שתשלם (בין 1500 ל 5000 לכבדים - כמו איילון אורון במקרה שלי) ותקווה לטוב

ולהבא תלמד

לא תמיד דברים הם צודקים כמו שבכביש 6 אפשר לנסוע גם 180 אבל אסור למרות שאפשר ללא סיכון (ע"ע אוטובאן בגרמניה)

תקח את זה בקלות אתה לא הראשון (ובטח לא האחרון) ככה זה החוק נכון לעכשיו - תהיה חכם ואל תהיה צודק

אם (לאחר שכול הבלאגן יגמר) תרגיש צורך להתפרק יש קורסים שיתרמו לך הרבה... וכן.. חוקיים למהדרין:mm_wink:

אני מכיר את אלון איילון,בחופש הגדול לפני שנה עבדתי בדואר,חילקתי לו כל יום דואר,יש לו איזה 40 מכתבים ביום.

הוא בצפון ת"א נכון?

בקשר למקרה, אין לך הרבה מה לעשות רק תלמד מטעויות.

פורסם

לנהג חדש ועבירת מהירות בסדר גודל הזה גוזרים היום פסילות בפועל ארוכות מאוד. הנהג החדש האחרון שנתקלתי בו הודה ב-160 במקום 90 ונענש ל-11 חודשי פסילה בפועל.

גם אני ממליץ (בחום) על עורך דין אסף שמיר על מנת להקטין את הנזק, אולם עליך לדעת כי בכל מקרה הנזק יסתיים ביותר מ-3 חודשי פסילה בפועל, ובוודאי 3 חודשים ע"ת למשך 3 שנים. הקנס בסדר גודל של 1200-1500 ש"ח אבל אין פה גרנטי.

בלי ייעוץ מקצועי - יאכלו אותך.

אני גם מצטרף לביקורת - זו מהירות גבוהה לנהג חדש בכל מקרה. וזה לא משנה את העובדה שישנם כבישים רבים המתאימים למהירות כזו, אבל תמיד ע"י נהג מיומן.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

• תוכן חדש...