Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה תודה לכל מי שיכול לעזור לי אני חדש בפורום י

1.רציתי לדעת על המגבר בשם sierra

4ערוצים איזה 50 ומשהו rms עם זה מגבר מוכר ועם הוא נחשב לטוב ומה המחיר שלו בערך ?

2.ובקשר לשלושה מגברים לדעת עליהם טיפה יותר מה טוב מה האיכות ועם הם סוחבים ולא מתחממים ומה עדיף מגבר של רוקפורד 1200 וואט 50 rmsדגםp4004 או מגבר של JBL דגם GTO75.4 או עוד מגבר של רוקפורד דגם p450.4 הוא בצבע כזה שחור

תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

לגבי מגבר סיירה,עם אני זוכר נכון, לאחד מחברי הפורום יש אותו, אני אישית איני מכיר את המגבר הזה, נחכה לתגובה מיותר מנוסים ממני.

ולגבי שלוש המגברים האחרים ששאלת עליהם, השאלה היא איזה רכיבים אתה מתכוון להגביר?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

וואלה אחי אני רוצה לדעת על כל מה שכתבתי פרטים אחי לדעת עליהם קצת יותר על האיכות ועל המלצות

יש לי פאנל פיוניר 6850 החשמלי יש לי רמקולים של קאנווד 7/10 500 וואט יש לי קבל שתי פארד של פאוור אקוסטיק ישלי מטווטרים של הרץ יש לי סאב שתי סלילים שאני בהמשך יחליף אותו לקיקר אבל הוא 400 RMS והוא שתי סלילים אחי

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

הבחירה שלי מבין שלושת המגברים האלה תהיה הרוקפורד p4004.

זה מגבר אנדר-רייטד (ככה זה נקרא, נכון?) אבל בפועל הוא מוציא הרבה יותר, וגם איכותי. הג'יביאל גם טוב,שלא יתעורר בך ספק.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הבחירה שלי תהיה P450.4 כי יש לי אותו ואני משוחד :twisted: . איכותי הוא כן, אנדרייטד הוא גם כן, והוא דגם חדש ( לא שזה כזה טוב :lol: ). בקיצור הוא 60 לערוץ אבל בתכלס נע בין 90-120 לערוץ במתח 14.4V (כל מגבר ותעודת הלידה שלו - [תודה רוני]).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איזה מגבר יותר עדיף של הרוקפורד P450.4 או הרוקפורד p4004ומה יותר חדש ומה יותר יציב אני יודע שהוא הדגםP450.4 הוא 60 RMS ליציאה השאלה מה יותר טוב ולא מתחמם

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

שניהם יציבים. ה-P450.4 הוא דגם יותר חדש של רוקפורד. הוא 60 ליציאה. ה-4004 הוא דגם אחד קודם ל-P450.4 והוא 50 ליציאה. כמובן שהם יותר ממה שהם מוצהרים. שתיהם אמינים כי זה רוקפורד. אף אחד מהם לא נכנס לפרוטקשנים. בקיצור בחירה שלך - יש שיגידו הישן יותר ויש שיגידו החדש. אני אומר החדש (כי יש לי אותו ושוב אני לא אובייקטיבי).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל מגבר מתחמם. השאלה היא כמה.

מה יותר טוב ? אני חושב שאמרו לך כבר, תלוי בצרכים שלך ובאוזן שלך, אפשר לדעת איזו מוסיקה את שומע ולאיזה רמקולים יחובר המגבר ?

פורסם

דבר ראשון, כשתיגמר השלילה אתה מוזמן לקרוא את חוקי הפורום שנית ולדעת שקודם עושים חיפוש. אם עדיין יש שאלות חוזרים לכאן.

שני המגברים האלה נטחנו עד עפר. חיפוש יניב לך שלל תוצאות ודעות על המגברים המומלצים והטובים האלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...