Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסאן אלמרה 1999 , במהלך החלפת הפלאגים ראיתי שיש שמן באחד הפלאגים , רציתי לדעת מה הגורם וכיצד ניתן לתקן זאת , מקווה שזה לא משהו רציני , קצת בלחץ אשמח אם תענו במהרה, תודה.

פורסם

ברוך בואך לפורום.

חבל שלא התעמקת קצת יותר בכללי הפורום וביצעת חיפוש. סביר להניח שהחברה עם המנעול ינעלו את ההודעה במהרה :-)

בכל מקרה בצע חיפוש בפורום, כל התשובות תתגלנה.

פורסם

צריכת השמן של המנוע שלך גבוהה ?

שמן על הפלאג מעיד בדרך כלל על מנוע שצורך שמן, מובילי שסתומים או גומיות שסתומים שחוקים,

ויתכן גם שמן מנוע בצמיגות נמוכה מידי.(שמן דליל מידי)

וכפי שידידי אביב ציין, עוד תשובות לשאלתך תוכל כנראה למצוא בחיפוש.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ביצעתי "חיפוש" ואכן למדתי רבות על הבעיה.

המנוע שלי אינו צורך שמן,אינו מעשן, אינו מזייף,יבש מנזילות (היתה לי לא מזמן נזילת שמן מפולי מנוע והחלפתי מחזיר שמן+רצועות).

כרגע רק פלג מ"ס 4 היה רטוב בשמן יחד עם חוט ההצתה שלו.

השאלה היא אם זה אטם מצת במכסה ואם כן כמה תיקון כזה אמור לעלות?

פורסם

דמארי,"רק פלג מ"ס 4 היה רטוב בשמן יחד עם חוט ההצתה שלו." אם היית כותב זאת בתחילת השרשור היית חוסך מלירן להגיב.

השמן על כבל ההצתה ועל הפלג מבחוץ מצביע על אטם מכסה שסתומים.כמה אמור לעלות ? לא רציני.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה רבה על העזרה.

קניתי סט של 4 גומיות אטימה למצתים + אטם מכסה שסתומים ב - 80 ש"ח בלבד.

מתברר שלהחליף את זה לא מסובך בכלל ובמיוחד כשיש עזרה מניסיונם הקודם של חברי הפורום.

תודה רבה לכולם על העזרה.

פורסם

לגבי אטם מכסה השסתומים,

תשים לב לגרד את האטם הקודם היטב ובשלמותו, אחרת האטימה לא תהיה מקסימלית.

בנוסף ישנם רכבים שיש להוסיף סיליקון בנק' מסוימות - תקנו אותי אם אני טועה.

אני באמת לא יודע לגבי הרכב שלך אבל שווה לחכות לתגובות נוספות מחברי הפורום לפני שאתה רץ לבצע את העבודה.

פורסם

קח בחשבון שאם קנית אטם לא מקורי (וזה נשמע כך לפי המחיר) ייתכן והנזילה תמשיך גם לאחר ההחלפה. התחליפיים הזולים נוטים לא לעשות את העבודה.

פורסם

יש לי עדיין אופציה להחליף למקורי ונראה לי שזה מה שיקרה מחר.

איך אוכל לדעת אם צריך להוסיף סיליקון אדום או לא?

לפי מה שאמרו לי בחנות החלפים אין צורך בסיליקון כי האטם אמור לעשות את העבודה.

יש מישהו שמכיר את הניסן?

אם כן אני אשמח לקבל טיפים.

תודה.

פורסם
בנוסף ישנם רכבים שיש להוסיף סיליקון בנק' מסוימות - תקנו אותי אם אני טועה.

צודק, במקרים של משטח לא אחיד, כגון חיבור של מכסה שרשרת תיזמון וכדומה, יש להוסיף סליקון לאטימה נוספת בנקודות החיבור או הזווית.

במידה וזו פעם ראשונה שמחליפים את האטם, תוכל לזהות בנקל את מיקום שאריות הסליקון הישן, לנקות ולאטום מחדש.

פורסם

תודה רבה לכל החברים.

אני מקווה שיש לו בחנות את הסיליקון הזה.

בכל מצב אני אבקר אצלו מחר בכדי להחליף למקורי.

דרך אגב , המוכר בחנות ( שהינה סוכנות לחלפים מקוריים של רנו וניסאן) הסיק עצמאית שאני מעוניין בחלק תחליפי והבנתי שזה מה שבעלי המוסכים לוקחים ממנו בדרך כלל.

• תוכן חדש...