Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני, כמובן, משוכנע שכל ספרה וספרה במחירון של לוי יצחק מגובה בסקר שוק מקיף, עשרות טלפונים, מחקרים והצלבות.

רק לידע כללי, חלק מהדגמים המופיעים אצל "כבודו" אינם קיימים ברמות גימור / נפחי מנועים כאלו ואחרים, אלא רשומים ע"מ להוות פתיונות מטעמים כאלו ואחרים.

ודי לחכמיא ברמיזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וגם חלק מהדגמים הקיימים בפועל רשומים במחירון עם אבזור לא נכון.

זכורה לי אם אני לא טועה טעות במספר כריות האוויר של קליאו ספורט דור שני (בפועל יש 4, במחירון מופיעות 6 או 2, לא זוכר, מישהו עם מחירון מוזמן לאמת)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שוק המשומשות תלוי גם בהיצע וביקוש, וכשאין ביקוש, המחיר יורד.

אתה אומר את זה כאילו שיש בכלל איזשהו קשר בין היצע וביקוש בפועל לבין למחירון של "כבודו" :twisted:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בכל מה שקשור למכוניות נדירות - אין.

בקשר לאוטומטיות 1.6 - המחירון בסדר נראה לי :D.

וזה לא יפה לקרוא ל"הוד מעלתו" רק "כבודו" - אתה פוגע בשמו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
רק לידע כללי, חלק מהדגמים המופיעים אצל "כבודו" אינם קיימים ברמות גימור / נפחי מנועים כאלו ואחרים, אלא רשומים ע"מ להוות פתיונות מטעמים כאלו ואחרים.

ודי לחכמיא ברמיזה.

למה די? אתה מוזמן לפרט, זה מעניין.

באשר לקליאו - בשנה הראשונה שלי איתה היא ירדה ב-20% בערך. ההנחה שלי - היא סבלה ממחסום ה-5-7 שנים (כפי שאני קורא לו) אצל לוי יצחק - למכוניות אירופאיות בנות 5-7 שנים הוא מוריד מחירון בצורה דרסטית. אתם מוזמנים לבדוק ולהיווכח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה די? אתה מוזמן לפרט, זה מעניין.

באשר לקליאו - בשנה הראשונה שלי איתה היא ירדה ב-20% בערך. ההנחה שלי - היא סבלה ממחסום ה-5-7 שנים (כפי שאני קורא לו) אצל לוי יצחק - למכוניות אירופאיות בנות 5-7 שנים הוא מוריד מחירון בצורה דרסטית. אתם מוזמנים לבדוק ולהיווכח.

רוני

על סמך מה קבע הגאון יצחק את מחסום 5-7 שנים ??

האם הוא ביצע מחקרים על הרכבים כדי לבסס קביעה זו ??

ומדוע מדובר על רכבים אירופאים בלבד, למה לא יפנים \ קוראנים \ אמריקאים ?

נראה תמוהה וחסר מקצועיות בדיוק כמו המחירון שלו.

יושב אדם,ובקריטריונים שלא נהירים לאף אדם,משחק עם שווי חברות , וגרוע מכך, בכיסים של כל אחד מאיתנו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...