Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש שהיה לי בעיה עם HOT ממש התחרפנתי. לא היה לי אינטרנט וגם לא היה מי שיפתור לי את הבעיה:|

רק אחרי שאיימתי שאתנתק וזה לא שירות העבירו אותי כרגיל ל "קשרי לקוחות" ומשם היא הזמינה לי טכנאי :evil:

חבל שהשירות שלהם כך ממש על הפנים מניסיון.:-(

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודעת מה אתכם - אבל המקסימום שהמתנתי ב-HOT היה 10 דקות והכל נפתר לי במהירות...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא יודעת מה אתכם - אבל המקסימום שהמתנתי ב-HOT היה 10 דקות והכל נפתר לי במהירות...

בוא נגיד שלהמתין 10 דקות אתה אמור רק בזמני לחץ.

אחרת, זאת שערוריה.

לא שזה מזיז להרבה חברות.

לא חותם

פורסם

מסכים עם הטענות.

3 ימים בלי אינטרנט ושבירה נפשית במתנה של למעלה מ-40 דקות על הקו, בערך 3 פעמים ביום למשך 3 ימים.

הפתרון הגיע כשאבא שלי חייג אליהם מהמשרד ולחץ על ה"נודניק" בטלפון- וגם זה לקח למעלה משעה ואולי אף יותר.

שירות גרוע, הייתי מזמן עובר ליס אבל מפאת בירוקרטיה בבית של ההורים אני אמשיך לסבול בשקט.

פורסם

שתדע לך שרק בגלל ההורים שלי לא עברנו ליס, עד שנשבר להם, או יותר נכון לאבא שלי, מהוט. לאחר יותר מ10 שנים!

אגב, אמא שלי עוד לוקחת קשה את המעבר. היא לא רגילה. בסוף היא תבין שיס יותר טובים.

הדבר היחידי שיחסר לי בהוט זה את ערוץ ביפ. וגם זה לא הכי נורא לאחר ירידת "הרצועה" מהמסכים.

לא חותם

פורסם

זה מטורף מה שהולך שם. אמרתם שהם עברו לנשר? איזה באסה, שם אני גר. יכולתי פשוט ללכת אליהם ברגל (או באוטו, ולעשות דריפטים בגשם באותה הזדמנות).

בחיים לא לקח להם כל כך הרבה זמן לענות לי. בדרך כלל זה כמו שיוליה אומרת, מקסימום 10 דקות.

פורסם
יש לי ידידה שעושה עבודה באונ' על נותני שירות ועל היעילות הארגונית שלהם.

HOT הם בתחתית הסולם כאשר שום דבר לא ממוסד אצלהם, יש מצב שנציגים יורים לך תשובות מהתחת שלהם בלי שמץ של מושג מה רץ במערכת.

בכל מקרה הם מאוד לא מאורגנים ואתה כלקוח חווה את זה.

אגב זמן המתנה "מזעזע" בסלקום כשכל העולם ואחותו מתקשרים זה מקסימום רבע שעה. הממוצע בסלקום זה 24 שניות המתנה.

גם אתה עובד בתקשוב?

פורסם

גם אני לאחר המון שנים ב HOT עברתי לYES לפני חודשיים.

דעו לכם שHOT הוא נותן השירות הגרוע ביותר שיצא לי להשתמש בשירותיו.

זמני ההמתנה מרתיחים, מקצועיות הטכנאים מחפירה.

גם אני נתקלתי בבעיות גלישה , ובמשך שבוע וחצי כל יום הגיע אליי טכנאי ולא הצליח למצוא את הבעיה,

עד שלאחר שבוע וחצי הגיע "רב טכנאים" שמצא את הבעיה. (זה בסופם של מספר חודשי תקלות גלישה!)

בינתיים הם חפרו לי בכל הבית, עשו סלילה חדשה, החליפו מודם 200 פעם ומה לא.

אני בכלל לא מדבר על מספר הפעמים שניתקו אותי לחלוטין עקב ניתוק של אחד השכנים למעלה או למטה

(ואני לקוח משלם טלויזיה + אינטרנט). יד שמאל שם לא יודעת מה יד ימין עושה...

גם לאחר שהחלטתי לעזוב , החליטו שאני נמצא בהתחייבות לשנתיים שבכלל לא קיימת,

לאחר עשרות שיחות וויכוחים יצאתי גם מזה , בסופו של דבר הגיע טכנאי, ניתק אותי לקח את הממירים והמודם,

מה שלא הפריע להם לחייב אותי במשך 3 חודשים נוספים ,למרות שאני פיזית כבר לא מחובר !!

בהמשך היו בעיות עם ההזדכות על הממירים (400 ש"ח כ"א) וההחזרים על החיובים של התקופה שהייתי כבר מנותק וגר בדירה אחרת בכלל...

לסיכום אין שירות יותר גרוע מהשירות של הוט.

ואתם רוצים לדעת עוד משהו?

אחרי חודשיים ב YES אני לא בטוח שYES הרבה יותר טובים.

כבר בהתחלה אני אוכל מהם חצץ על כך שלא מעדכנים לי חבילות שמגיעות לי על פי ההסכם החתום, וחיובים מיותרים ולא ברורים.

דרך אגב, בYES חסר גם ערוץ AXN וערוץ 8 בנוסף לערוץ ביפ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני שנתיים וחצי בערך התנתקתי מהאינטרנט של הוט אחרי אינספור ניתוקים וביקורים של טכנאים.

עברתי ל ADSL ובלי עין הרע טוק טוק טוק - עד עכשיו לא היתה לי בעיה אחת איתם.

לגבי "זמני ההמתנה הארוכים" - אני לא יודע איך זה עובד בדיוק , אבל כשהייתי נתקל בהודעה המוקלטת הזאת עם שירות לקוחות של "מירס" , הייתי מנתק - מיד מתקשר שוב - ובאורח פלא היו עונים לי , תנסה.

GOT סחוג?

פורסם

10 דקות להמתין בטלפון זה מוות לחצי מתאי המח.

לי פעם קרה שהמתנתי בשירות טכני של אינטרנט. כשענו לי אמרתי לזו שענתה ש דיר בלק והיא מעבירה אותי למישהו אחר או מנתקת,

ועכשיו עשיתי ריסטארט לסלרון 333 שלי (כמו שהם אומרים בזמן שממתינים)

ככה שהיא תיצטרך לחכות איתי על הקו איזה 8 דקות עד שהמחשב יעלה ואז נתחיל.

נחשו מה עשיתי באותו זמן ? הורדתי את הכלב למטה. חזרתי והיא היתה על הקו, ועד שהמחשב היתאפס על עצמו לקחו עוד 4 דקות שבהם הכנתי תה...

ואז המשפט הראשון שאמרתי לה היה : "נו איך זה לחכות יותר מ 10 דקות ? " והיה ניראה שבאמת היא תעביר את זה הלאה למרות שאולי נציג שירות בחברה גדולה הוא רק בורג קטן במערכת.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני בספק אם באמת הצלחת לחנך אותה/אותם.

בשבילה זו הייתה הפסקה נהדרת, בזמן זה בדרך כלל הייתה מספיקה לשמוע 3 לקוחות צועקים.

מצידה שיהיו עוד הרבה כמוך.

Passt scho...

• תוכן חדש...