Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצאתי היום לנטיס שנת 97 יד 1 1800 סמ"ק אוט' עם 65000 ק"מ

בהנחה שהבדיקה יוצאת סבירה האם הרכב הזה באופן כללי נחשב כרכב טוב?

האם יש איזה "מחלות ילדות" שאני צריך להיות מודע אליהן?

האם להתייחס בשיקולים שלי לכך שהרכב כבר בן 10 ויכול להיות שיתחילו בעיות בקרוב?

אודה לתשובות מהירות

צחי ניצני

צחי.נ

פורסם

בהנחה שהבדיקה יוצאת סבירה האם הרכב הזה באופן כללי נחשב כרכב טוב? בתקציב שלו, יש הרבה מכוניות שעדיפות על פניו, ותלוי מהן דרישותיך.

האם יש איזה "מחלות ילדות" שאני צריך להיות מודע אליהן? לרכב בן 10 אין מחלות ילדות.

האם להתייחס בשיקולים שלי לכך שהרכב כבר בן 10 ויכול להיות שיתחילו בעיות בקרוב? תלוי במצבו, בתחזוקתו. בעיות יכולות לצוץ גם ברכב חדש. ברכב בן עשר, על אחת כמה וכמה.

אם הנושא של קנית לנטיס "קצת דחוף" אז השתמש במנוע החיפוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...