Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה+ אחי נכנס בטעות ברוורס ברכב שהיה מאחוריו, בכל מקרה לא קרה נזק רציני אבל כפי שאפשר לראות בתמונה המצורפת הפגוש טיפה נפל.

עכשיו אני החלטתי לקחת את האוטו לידיים שלי ולשפץ אותו טיפה, פשוט שיראה יותר טוב.

אז כפי שניתן היה להבין מדבריי,

אני רוצה לתקן את הפגוש ולהעלות אותו למעלה.

מישהו פה יודע כמה דבר כזה עולה? אולי יש לכם המלצה לבעל מקצוע טוב וזול באיזור רמת גן - גבעתיים שיכול לעשות את זה?

תמונה של הפגוש ברכב (התמונה פשוט גדולה מידי):

http://img172.imageshack.us/img172/2259/img2492wi8.jpg

פורסם

את מה אתה רוצה להרים ?

את הפינה ?

יש לבדוק אם נהרסו שם קליפסים - אם כן , או שתחליף אותם , או שבצורה חאפרית תשים בורג או 2 שיחזיקו את הפגוש במקום .

פורסם
את מה אתה רוצה להרים ?

את הפינה ?

יש לבדוק אם נהרסו שם קליפסים - אם כן , או שתחליף אותם , או שבצורה חאפרית תשים בורג או 2 שיחזיקו את הפגוש במקום .

בדיוק, את הפינה.

אולי זה נראה לא משמעותי כ"כ אבל זה כן, זה נופל איזה 4-5 ס"מ למטה וזה מעצבן בעין.

ואני לא מתכוון לעשות את הטיפול לבד, אני רוצה לתת למוסכניק שיעשה, אבל כמה זה יעלה בערך? (לפני שאני ישאל את המוסכניק).

פורסם

לפי דעתי נקרעו לך כמה קליפסי פלסטיק.

אם יש לך זוג ידיים ימניות - פרק שלב אחר שלב את הפגוש ובדוק את מצבו.

אם אכן זוהי בעיה של קליפסים - קנה חדשים והחלף אותם ולאחר מכן הרכב את הפגוש בסדר שלבים הפוך מזה שפרקת.

מקסימום לא תסתדר אז תגש לפחח....חסכת לו פרוק :wink:

בברכה

עומרי

פורסם
לפי דעתי נקרעו לך כמה קליפסי פלסטיק.

אם יש לך זוג ידיים ימניות - פרק שלב אחר שלב את הפגוש ובדוק את מצבו.

אם אכן זוהי בעיה של קליפסים - קנה חדשים והחלף אותם ולאחר מכן הרכב את הפגוש בסדר שלבים הפוך מזה שפרקת.

מקסימום לא תסתדר אז תגש לפחח....חסכת לו פרוק :wink:

בברכה

עומרי

סבבה הבנתי בערך שזה מה שקרה..

יש מצב לתת לי הצעת מחיר גסה כמה יעלה הסיפור?

אם זה יעלה 200 ש"ח ברור שאני אעשה את זה, אם זה יעלה 500+ אז לא, מבין?

בערך כמה זה יעלה לי? (תזרקו.. בערך)

פורסם

תשכחו מזה! אי אפשר ללכת לקנות קליפסים חדשים ולהחליף באוטו הזה,מכיוון שהקליפיסיפ עצמם זה חלק מהפגוש שלתוכם מתברג תופסן ברזל מיוחד וברגע שהקליפיסים הנ"ל נשברים כל מה שנשאר זה להחליף את הפגוש או לפעול בצורה הבאה:

1.לקדוח חור דקך הפגוש ודרך פח הרכב

2.לעשות עם שקען(מקדח בגודל ראש הבורד) מקום לראש הבורג כך שהראש לא יבלוט

3.לתפוס עם הבורג את הפגוש+שייבה ואום מהצד של תא המטען

4.ללכת לפחח שישים לך חומר פחחים על אותו המקום איפה שראש הבורג ולצבוע

נ.ב: את אותו הדבר ניתן לעשות עם בורג קודח ארוך אבל הבורג קודח עם הזמן ישתחרר כך שעדיף בורג עם אום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
תשכחו מזה! אי אפשר ללכת לקנות קליפסים חדשים ולהחליף באוטו הזה,מכיוון שהקליפיסיפ עצמם זה חלק מהפגוש שלתוכם מתברג תופסן ברזל מיוחד וברגע שהקליפיסים הנ"ל נשברים כל מה שנשאר זה להחליף את הפגוש או לפעול בצורה הבאה:

1.לקדוח חור דקך הפגוש ודרך פח הרכב

2.לעשות עם שקען(מקדח בגודל ראש הבורד) מקום לראש הבורג כך שהראש לא יבלוט

3.לתפוס עם הבורג את הפגוש+שייבה ואום מהצד של תא המטען

4.ללכת לפחח שישים לך חומר פחחים על אותו המקום איפה שראש הבורג ולצבוע

נ.ב: את אותו הדבר ניתן לעשות עם בורג קודח ארוך אבל הבורג קודח עם הזמן ישתחרר כך שעדיף בורג עם אום.

אתה צודק ותודה על התגובה אבל היא לא עונה לשאלה שלי.

את העבודה לא אני אעשה, הפחח יעשה.

השאלה כמה זה יעלה?

אני לא רוצה לשאול את המוסכניק ושהוא יזרוק לי הצעת מחיר באוויר.. אני רוצה לדעת בערך באיזה סכום מדובר.

פורסם

תשמע אם אתה ולך לבקש ממנו שיסדר לך בשיטה שאני אמרתי לך אז זה בין 250-350 ש"ח לא יותר! אם אתה הולך לקנות פגוש חדש אז זה יעלה לך:

1.פגוש תחליפי-לפחות 500 ש"ח(יכול להיות פחות)

2.צבע לפגוש-לפחות 200 ש"ח אם לא יותר.

3.פירוק והרכבה -לפחות איזה 100 ש"ח למרות שאפשר לעשות את זה לבד כי זה ממש קל בפגוש האחורי.

סה"כ יוצא לך איזה 800 ש"ח+/-.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
תשמע אם אתה ולך לבקש ממנו שיסדר לך בשיטה שאני אמרתי לך אז זה בין 250-350 ש"ח לא יותר! אם אתה הולך לקנות פגוש חדש אז זה יעלה לך:

1.פגוש תחליפי-לפחות 500 ש"ח(יכול להיות פחות)

2.צבע לפגוש-לפחות 200 ש"ח אם לא יותר.

3.פירוק והרכבה -לפחות איזה 100 ש"ח למרות שאפשר לעשות את זה לבד כי זה ממש קל בפגוש האחורי.

סה"כ יוצא לך איזה 800 ש"ח+/-.

"בין 250-350 ש"ח לא יותר!"

זה מה שהייתי צריך.

אני לא צריך להחליף פגוש, שים לב בתמונה, הנפילה הקטנה הזאת של הפגוש לא מצדיקה החלפת כל הפגוש כולו.

שיתקע בורג הכי טוב - ככה אני חושב.

עכשיו לשאלה השנייה,

איש מקצוע טוב (פחח אני מניח) באזור רמת גן - גבעתיים.

מישהו מכיר?

פורסם

גש אל פחחית הרכב "מוסך יוסי צמח" שברח' ברוך הירש 26 א.ת בני-ברק (קרוב לקניון אילון ר"ג),

טל' 03-5706587 או 03-5703497 ובקש את יוסי או בנו טל ובדוק איתם אפשרויות ומחירים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כבעל קולט לשעבר, הבעיה היא שהקליפסים הללו מאוד עדינים וגם לאחר התיקון, רוורס קטן יותר מדי ושוב הם ישברו...

לדעתי, חבל על הכסף של התיקון. פשוט צריך להשלים עם זה...

פורסם

אני כבעל סופר לאנסר לשעבר,הייתה לי את אותה הבעיה:?

מה שעשיתי זה לקחתי ברגים,והברגתי וצבעתי אותם,לדעתי כל פחח יכול לעשות את זה בצורה כזאת,

הקליפסים אכן עדינים,ככה שעם אתה מתקן עדיין,רוורס קטן יהרוס את זה.

• תוכן חדש...