Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל מראש על הכותרת המעורפלת.

אינני יודע כיצד לנסח כותרת עיניינית בנושא במשפט אחד.

אח של אישתי הינו בן 17. הוא כבר שנה מתאמן ב "כושר קרבי" למען יוכל לשרת ביחידה לוחמת מובחרת.

הוא הינו בעל פרופיל 97 וראש על הכתפיים. כמו כן הוא בעל חגורה גבוהה בקרטה .

בקיצור אני מכיר אותו כבר 10 שנים והוא יותר ממתאים לשרת ביחידות מובחרות.(אני יוצא אחד היחידות האלו).

הוא הגיע לצו ראשון חולה ולא דיווח על כך שהוא לא הכי כשיר לעבור מבחנים פסיכוטכנים.

הוא פחד שזה ישפיע עליו לרעה.

מהפח אל הפחת, הק"בה של 49(מברור שערכנו)

הוא פשוט דפק לעצמו את הצבא.

מניסיון אישי אין דבר שאי אפשר להשיג בצבא כאשר הינך מלא מוטיבציה לתת את כלכלך!

לא . זו לא אופציה.אנחנו מסרבים לקבל את הגזירה הנ"ל.

למי אני יכול לפנות על מנת שיאפשרו לו לעבור מבחנים חוזרים.

חשוב לציין שהנ"ל נושא חשוב עבורי. אז כל תגובות שאינן מקדמות את העניין , יש לחסוך מכולנו.

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

לדעתי זה יהיה קשה, ותצטרך קצת קומבינות אבל זה בהחלט אפשרי.

הרי בתחילת המבחנים מציינים שבמידה ואתה מרגיש כי מסיבה כלשהי אתה לא כשיר לעבור כרגע את המבחנים אתה צריך לדווח , כך הם יקבעו לך למועד אחר - והם חד פעמיים.

אמנם, לי הוצע לפני כמה זמן לבצע את המבחנים מחדש עקב נסיון קבלה ליחידת מודיעין מסויימת כשהק"בה שלי היה נמוך במעט מהנדרש.

לפיכך, הכל אפשרי - רק תוודא שאתה \ הוא מתעקשים מספיק ויודעים איפה ללחוץ.

כדאי שילך ללשכת הגיוס האיזורית, יחפש את קצין הקשב - יסביר לו את המצב וינסה לדבר לליבו.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הקב"א זה אחד הדברים היותר קשים לשינוי - שאמור להישאר קבוע עד שתהיה רמטכ"ל אפילו. (ע"ע מופז)

רק קומבינה - ואני מדבר על אחת רצינית, תעזור. לשכת הגיוס ככה"נ שלא.

שיהיה במזל.

Passt scho...

פורסם

תפנו בפקס מנומק ומוסבר שנוגע ללב למנהל הגיוס(לפקסס ללשכת הגיוס אליו הוא שייך) ולקוות לטוב.

אני בסירה דומה- צד"כ נמוך על כן לא זכאי ליום סיירות ומשם לגיבושים השונים.

שיהיה לכם בהצלחה!

פורסם

לשלוח ללשכת הגיוס הסבר מפורט ומספיק סיבות בשביל שיסכימו לזמן אותו שוב.

צא מנקודת הנחה שהסיכויים נמוכים בלי ויטמין P.

בנוסף לא חסרות יחידות שהוא יכול להגיע אליהם עם קב"א כזאת, ראה כל הפלס"רים, אגוז דובדבן מגלן וכו'..

פורסם

1)כמו שרשמו מעליי,מכתב מסוגנן כמו שצריך ללשכת גיוס ולכל המקומות המתאימים +המלצות של מורים,מאמן כושר קרבי,שלו , שלך בתור יוצא יחידה מובחרת(איזה דרך אגב?)מאמן בקארטה וכו'.הכל כדיי שיראו שהבחור באמת רציני והוא באמת נדפק בגלל שלא הרגיש טוב.

2)לבקש חריג יום סיירות

3)גם אם לא,יש הרבה מקומות טובים חוץ מיחידות העילית.

גיבוש צנחנים דובדבן יכול לפתוח לך הרבה דלתות,אם לא כל גיבושי היחטיות למינהם \לוט''ר -עוקץ וכו'.

4)שיהיה בהצלחה,ותעדכן!

פורסם

חריג יום סיירות אם אני זוכר נכון דורש קב"א 50 או 51..

בכל מקרה לגבי המכתב ללשכת הגיוס, בפעם הראשונה הם בטוח ידחו אותך, תשלח עוד כמה פעמים, אפילו כמה פעמים ביום.

כמובן להיתקשר כל הזמן.

בלשכת גיוס הדברים עובדים רק כשמציקים, זה השיטת סינון שלהם.

פורסם
בלשכת גיוס הדברים עובדים רק כשמציקים, זה השיטת סינון שלהם.

זה לא רק בלשכת הגיוס, כל הצבא עובד ככה. ככל שהפז"מ דופק והדרגה עולה לומדים לייעל את שיטות ההתמודדות עם ההתנהלות הלקויה הזו.

לפותח השרשור, תנסו לירות לכל הכיוונים. גם מכתבים למפקד לשכת הגיוס, גם הפעלת קשרים וגם טלפונים למוקדי פניות למלש"בים. כבר שמעתי על מקרים של מבחנים חוזרים. צריך קצת קומבינות בלשכת הגיוס.

פורסם

בדיוק היום הייתה אצלנו בבית ספר כרמלה מנשה שסיפרה על אחד עם פרופילל 97

שהוציא קב"א נמוך מסיבות בריאותיות והוא למד בבצפר *** בצפר = בית ספר, מקום היכול להשפיע על הקב"א אם לומדים בו *** פיסיקה כימיה מת' הכל ברמה גבוה

היא מספרת שהוא פנה עלייה והיא פנתה הלאה לצבא נדנדה להם ולבסוף הבחור קיבל

מבחן חוזר, אבל זה קשה מאוד.

אם תרצה מספר פלא שלה תפנה בפרטי היא בהחלט עוזרת!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

ממתי קב"א נקבעת ע"פ מצב רפואי...?

קב"א (קבוצת איכות) נקבעת ע"י מספר פרמטרים:

המבחנים הפסיכוטכנים (קובעים את ציון ה דפ"ר - דירוג פסיכוטכני ראשוני)

מצב סוציו אקונומי

השכלה (לא הציונים אלא שנות לימוד והאם יש בגרות או לא)

התרשמות של המאבחנת בבקו"מ.

למה אני יודע את כל זה? הדפ"ר שלי הוא 90 (מקסימום) והקב"א שלי היא 45 (כמעט המינימום).

חלק נכבד מהשירות שלי השקעתי בנסיון לברר מדוע יש חוסר התאמה כזה גדול בין הנתונים שלי, כל המשפחה שלי עם קב"א גבוהה יותר באופן משמעותי וחוץ מאחיי הקטנים - כולם היו קצינים ביחידות מובחרות (אחד אף היה קצין בשלד"ג).

עד היום אף אחד לא יכול להגיד לי למה יש לי קב"א 45...

בדיעבד זה שיחק לטובתי, כשרצו אותי בממד"ס (אחת מיחידות המחשב הטובות בצה"ל) החיל הירוק וויתר עלי בשניה למרות הפרופיל הקרבי...

פורסם

גיל,לפי מה שאתה מתאר,פישלת בראיון האישי.

אני לדוגמא,במבחנים מול המחשב לא הייתי טוב (דפ''ר 60) ,אבל בראיון האישי קיבלתי ציון כמעט מקסימלי והקב''א שלי גבוהה מאד בזכות זה.

זה הכל תלוי בכמה משתנים כמו שרשמת.

פורסם
רק הקב"ה יכול לשנות קב"א.

מסכים עם זה.

אתה יכול לשלוח פקסים עד שיגמר הנייר בעולם.

הצבא הוא עקשן ואם אבא שלך הוא לא הרמטכ"ל כנראה שהקב"א ישאר 49.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לירון -

אין שום סיכוי שפישלתי בראיון האישי, הייתי נחמד כרגיל ואמרתי כמו כולם שלא הרביצו לי בגן.

בנוסף - המשקל של הראיון האישי לא מספיק גדול כדי להוריד את הקב"א ל45.

• תוכן חדש...