Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן הקרוב אני מתכון להתקין סוף סוף את החלקים שקנית למערכת שלי, שהם: סאב, קומפוננט ומגבר. עכשיו אני צריך מימכם המלצות למקום או בן אדם שיכול לעשות את עבודה, שתיהיה עבודה איכותית ושהמקום יהיה באזור הדרום (אשקלון, אשדוד או מקום ברדיוס הזה בערך). האמת שאין לי בעיה שאחד מחברי הפורום יתקין לי אבל שיהיה מקצועי וכמובן בתשלום. אני צריך התקנה בסיסית+ שיראה יפה (תא המטען איפה שיהיה המגבר והסאב). יש למישהו מקומות? השמח לשמוע.

עוד דבר בדקתי מחיר להתקנה במקום אחד הוא הציע לי 300 שקל על ההתקנה של כול החלקים מה אתם אומרים מחיר סביר או לא. אני אישית לא כל כך מבין בהתקנות או מחירים.

תודה

פורסם

עבודה איכותית, אף אחד לא יקח לך 300 ש"ח. זה מישהו חפאר.

השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע מבחינת תקציב על הרכבה של הציוד וכן האם אתה צריך אביזרים נלווים.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

ברדיוס של אשדוד יש לך את סאונדר ברחובות, יש להם עבודה טובה ויש על מי לסמוך, מבחינת מחירים תתקשר תברר.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
עבודה איכותית, אף אחד לא יקח לך 300 ש"ח. זה מישהו חפאר.

השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע מבחינת תקציב על הרכבה של הציוד וכן האם אתה צריך אביזרים נלווים.

מה זאת אומרת חפאר? מה יכול להיות לא טובה בהתקנה שלו? אני מכיר את הבן אדם מימנו קניתי את המערכת שלי, אני לקוח שלו אולי בגלל זה המכיר נמוך כזה, חוץ מיזה אני לא מבקש בניה או התקנה משהו מיוחד (בסיסי +).

בקשר לאבזרים נילווים לא ידוע לי מה צריך חוץ מהכבלים. מה עוד יכול להיות?

פורסם

רק חיווט טוב עולה בסביבות ה 350 ש"ח.

5 מטר 4 גיג' 100 ש"ח.

RCA 150 ש"ח.

12 מטר חוטים בסביבות 100 ש"ח.

עדיף לך להשקיע עכשיו בחיווט טוב מאשר שבפעם הבאה שתרצה לשדרג את המערכת תצתרח לזרוק את החוטים האלה לקנות חדשים ולהעביר הכל מחדש.

פורסם

אם קנית את כל הציוד ממנו ואתה מכיר אותו אז כנראה בגלל זה הוא נתן לך את המחיר הזה,

תשאל אותו אם איזה חיווט הוא מתכוון להשתמש במידה והוא יתקין לך.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

מה היית מגדיר מחיר מינימלי של מישהו שהוא לא "חאפר" ?

אתה מדבר אליי?

אם כן עבודה (לא כולל ציוד) כזאת צריכה לנוע סביבות המחיר של 600 ש"ח.

קחו את ההודעה של Borka ותוסיפו גם פיוז זכוכית טוב ולא משהו פלסטיק.

וכל הסופיות חוט,נעלי מעיכה. זה עוד כסף.

יש שם עבודה זה פתיחת דלתות (במקרה שצריך ולרוב צריך),העברת כבל מתח למגבר,

לשים פלטה למגבר, להעביר RCA- תשמעו יש עבודה שם והיא לא קטנה.

סימון לגביך-

"מה זאת אומרת חפאר? מה יכול להיות לא טובה בהתקנה שלו? אני מכיר את הבן אדם מימנו קניתי את המערכת שלי, אני לקוח שלו אולי בגלל זה המכיר נמוך כזה, חוץ מיזה אני לא מבקש בניה או התקנה משהו מיוחד (בסיסי +).

בקשר לאבזרים נילווים לא ידוע לי מה צריך חוץ מהכבלים. מה עוד יכול להיות?"

מה לא יכול להיות טוב?

חיווט לא נכון, קרוס זרוק איפשהו מקדימה, התקנת מגבר לגוף הרכב ללא פלטה, שיוף של מינוס לשלדה, העברת כבלים נכונה.

שימוש בשרשור, סופיות חוט.

כל הדברים הקטנים הללו לבסוף מביאים אותנו לתוצאות טובות של עבודה ובלי תקלות חוזרות ונחשבים כ"בסיסי+" ולא משהו מיוחד.

פורסם
אתה מדבר אליי?

אם כן עבודה (לא כולל ציוד) כזאת צריכה לנוע סביבות המחיר של 600 ש"ח.-600 עם חוטים והכל זה זול מדיי.

קחו את ההודעה של Borka ותוסיפו גם פיוז זכוכית טוב ולא משהו פלסטיק.-חבילה של דראגסטר בציפוי פלטינה 30 ש"ח(80 אמפר)

וכל הסופיות חוט,נעלי מעיכה. זה עוד כסף.-15 שקל הכל וזה עם הוא קונה יקר.

יש שם עבודה זה פתיחת דלתות (במקרה שצריך ולרוב צריך),העברת כבל מתח למגבר,

לשים פלטה למגבר, להעביר RCA- תשמעו יש עבודה שם והיא לא קטנה.-פלטה עולה 70 שקל מקסימום וזה גם עם הוא לא קונה כמויות.

סימון לגביך-

"מה זאת אומרת חפאר? מה יכול להיות לא טובה בהתקנה שלו? אני מכיר את הבן אדם מימנו קניתי את המערכת שלי, אני לקוח שלו אולי בגלל זה המכיר נמוך כזה, חוץ מיזה אני לא מבקש בניה או התקנה משהו מיוחד (בסיסי +).

בקשר לאבזרים נילווים לא ידוע לי מה צריך חוץ מהכבלים. מה עוד יכול להיות?"

מה לא יכול להיות טוב?

חיווט לא נכון, קרוס זרוק איפשהו מקדימה, התקנת מגבר לגוף הרכב ללא פלטה, שיוף של מינוס לשלדה, העברת כבלים נכונה.

שימוש בשרשור, סופיות חוט.

כל הדברים הקטנים הללו לבסוף מביאים אותנו לתוצאות טובות של עבודה ובלי תקלות חוזרות ונחשבים כ"בסיסי+" ולא משהו מיוחד.

מ השכן התקנה טובה עולה כסף. מה לעשות. חומרים טובים עולים כסף. העיקר זה חוטי מתח וחוטי RCA . חוט לרמקול זה הוצעה קטנה.

אני אישית חושב שעדיף להביא אותם לבד ולבקש שיתקינו לך. ככה אתה בוחר לבד מה אתה רוצה וככה יודע כמה ההתקנה באמת שווה.

לצערי רוב המתקינים משתמשים בחומרים גרועים.

פורסם

"זה וזה וזה"- שם משתמש ממש גרוע.

כנראה טיפה בעיה בהבנת הנקרא:

אם כן עבודה (לא כולל ציוד) כזאת צריכה לנוע סביבות המחיר של 600 ש"ח.-600 עם חוטים והכל זה זול מדיי.

פיוז זכוכית עולה היום סביבות ה-50 ש"ח.

סופיות חוט לא קונים אחד שניים אלא חבילה ולא 15 ש"ח ואני לא מדבר על זבל אלא סופיות איכותיות.

נכון זה לא עולה הון תועפות אבל לא 15 ש"ח.

חוט לרמקול זאת הוצאה ממש לא קטנה, היום חוט 3-3.5 מ"מ עולה 10 ש"ח למטר, הוא יצטרך סביבות 10 מטר שזה 100 ש"ח

אם תסכם הכל יש פה הוצאות והם לא קטנות, חיווט לרמקול 100, סופיות חוט נלך איתך ונתן לזה 20 ש"ח פלטה למגבר גם נלך

איתך ונתן לזה 70 ש"ח הגענו ל-190 בלי לדבר על חיווט של כבל 4 ג'יג,RCA

פורסם

מצטער אבל אני חולק עליכם.

א. למגבר ממוצע מספיק גם 8 גייג'.

ב. לפי דעתי התקנה בסיסית שווה בסביבות 400 שקל ועם חיווט בסיסי- 500 (אלא אם מדובר באמן ואז באומנות כמו באומנות הכל יכול להיות).

בחישוב גס של מה שאני התקנתי עלות החומרים היא 200 ש"ח אז 300 ש"ח לשעת עבודה (אני מזכיר -עבודה בסיסית) זה סכום הוגן למתקין מקומי ממוצע.

• תוכן חדש...