Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו תופעה שקיימת כבר בכל הארץ, וזה כל בוקר מוציא אותי מדעתי.

יש לנו ליד הבית כביש באורך של 300 מטר בערך שבסופו יש רמזור.

ברמזור יש 2 נתיבים לפניה שמאלה שהם בד"כ עמוסים בבוקר (כל העמידה בפקק במקרה הגרוע לוקחת 10 דקות), ועוד נתיב עוקף רמזור ימינה.

בקטע מסויים של הכביש יש מפרץ חנייה דיי רחב שנגמר כ10 מטרים לפני הרמזור ובד"כ משתמשים בו אנשים שרוצים לפנות ימינה (שלשם אין פקק).

אבל למה שאנשים יחכו כמו בני אדם אם אפשר לעקוף?

כל מכונית שלישית שנכנסת למפרץ הזה עוקפת משהו כמו 20 מכוניות שעמדו בתור לפנות שמאלה!

וזה לא אחד שתיים כל מכונית שלישית!!

חוץ מזה שהם מעקבים את אלו שעמדו בפפק שמאלה הם גם נעצרים באמצע הנתיב לפניה ימינה בניסיון להשתלב ויוצרים פקק גם לימינה!.

ואם פעם עוד אפשר היה להגיד שזה חלק מסויים מהאוכלוסיה (נניח ערסים עם הונדה/ב.מ.וו - סתם הכללה) הרי שהיום זה כולם!!

כולל מוניות, אוטובוסים!! לאן הנהג ממהר?? גם ככה יש לו מסלול קבוע-בשביל עוד 5 דקות הפסקה?,נשים, דתיים-שזה בכלל מרתיח אותי איך בנאדם עם כיפה על הראש מסוגל לגנוב ככה? מה זה לא נחשב גניבה? ומה עם האימרה הידועה ש"דרך ארץ קדמה לתורה"? זה לא תופס פה??, רכבי ליסינג, ועוד ועוד.

ואני דווקא תומך מה שGIBSONLP אמר, לא כי זה כביש פרטי שלו, אלא כי הוא הבהיר את הכוונה שהאנשים שנוסעים משם לא נוסעים בדרך חלופית ליעד שלהם, אלא עוקפים חלק מהפקק ושוב משתלבים לראשית הפקק (מה שיוצר עומס גם על מי שעומד בפקק וגם על תושבי הקיבוץ).

VW PASSAT 1.8T

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זבל וחרא מזכירים לי את האמרה החקלאית הישנה אך תמיד טובה.

היהודים הם כמו זבל פרות שאשר הוא מפוזר בשטח (בעולם) הוא מדשן את האדמה ומרבה את היבולים, אך כאשר הוא מרוכז במקום קטן (בארץ) הוא תוסס ומסריח. זה לא נכון . מה שנכון הוא שליהודי יש כוחות מיוחדים (וסליחה אם זה ישמע גרוע לשונאי הדת , אין לי שום כוונה להחזירם בתשובה או משהו ) וחז"ל כבר אמרו שכשהוא עולה הוא עולה למעלה מעלה וכשהוא יורד הוא יורד לדיוטה התחתונה . אלו שהיו מפוזרים היו דתים

ושיעור קצר בעברית - זבל הוא זבל בהמות ומה שזורקיים לפח הוא אשפה

זו תופעה שקיימת כבר בכל הארץ, וזה כל בוקר מוציא אותי מדעתי.

ואם פעם עוד אפשר היה להגיד שזה חלק מסויים מהאוכלוסיה (נניח ערסים עם הונדה/ב.מ.וו - סתם הכללה) הרי שהיום זה כולם!!

כולל מוניות, אוטובוסים!! לאן הנהג ממהר?? גם ככה יש לו מסלול קבוע-בשביל עוד 5 דקות הפסקה?,נשים, דתיים-שזה בכלל מרתיח אותי איך בנאדם עם כיפה על הראש מסוגל לגנוב ככה? מה זה לא נחשב גניבה? ומה עם האימרה הידועה ש"דרך ארץ קדמה לתורה"? זה לא תופס פה?? תופס גם תופס אבל מה נעשה, גם הם בני אדם ולפעמים גם הם לא מצליחים להתנהג בסדר במיוחד שגם הם מרגישים פראיירים , רכבי ליסינג, ועוד ועוד.

אני חושב שמה שאמר ארנון הוא צודק מאוד

ואישית אני חושב שזה כמו התור בסופר תמיד נדמה לך שאם תחליף תור אתה תרוויח , אז עשו מחקר וגילו שזה לא כך , אנשים חושבים שהם מרוויחים אבל הם לא

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מה זה בני אדם?

אני גם בן אדם ובחיים לא עקפתי פקק, גם אם ממש ממש מיהרתי כנ"ל גם הורי. זה אומר שאנחנו לא בני אדם?

נכון ארנון צודק במה שהוא אמר אבל עדיין זה לא רק זה.

אין עונשים! בשנה האחרונה מאז שנגמר לי המלווה והתחלתי לנהוג דיי הרבה שמתי לב שהרבה אנשים לא שמים על חוקי תנועה.

לא אצדק ואומר שאני תלית שכולה תחלת אבל עדיין יש לי גבול ברור מאוד כמו לעצור תמיד בעצור ולתת זכות קדימה, לא לנסות לגנוב אדומים, לא לנסוע מהר בעיר ולשמור מרחק, ובאופן כללי להיות אדיב בכביש.

אבל כשאתה נוסע בכביש ומישהו נצמד לך לתחת כי זה כביש של נתיב אחד ומה אתה נוסע 50 בעיר?? וכשאתה צריך לדפוק ברקס כי בצומת שלך היה זכות קדימה מישהו החליט שהוא מספיק להיכנס לפני שאתה מגיע (אבל הוא לא...) ואז ברמזור אתה בא לנסוע אבל אתה קולט שאתה לא יכול כי נהג המשאית עבר באדום וחסם לך את כל הנתיב ועד שזה מתפנה שוב נהיה לך אדום. וכשאתה כמעט מגיע הביתה סוף סוף אתה רואה פקק ענקי כי מישהו החליט לעמוד בחנייה כפולה כדי לקנות שניה סיגריות והוא חסם נתיב, אז אתה עומד בפקק ומחכה רק שאתה לא מתקדם כי היו כמה חכמים שעקפו מהנתיב שממשיך ישר ובסוף פנו ימינה לראשית הפקק שלך.

אז אחרי יום כזה אתה יכול להישאר רגוע??

VW PASSAT 1.8T

פורסם

לא. אתה לא.

אני למשל השלמתי עם פקקים, למזלי אני לא פוגש בהם הרבה.

אני מתייצב לי בנתיב הימני, נועל את התיבה בהילוך 1 (בשביל לקבל קצת בלימת מנוע - פחות עבודה עם הרגליים), פותח חלון, שם פייט'לס,ו...לא לוקח נשימה עמוקה מחשש לסרטן.. :wink:. לא משנה. טייק איט איזי, אז תגיע הבייתה 10 דקות מאוחר יותר, מה קרה? הפסדת 10 דקות של כדורגל? לא נורא יש עוד 80.

עכשיו זה כבר לא נשמע כזה מעצבן? מישהו חתך? לא יודע לא שמתי לב, הייתי בשאנטי.

אני מתעורר רק כאשר אני מתקרב לפניה ופתאום 10 ישראלים עם קנגו\מזדה3 וזין של כושי מחליטים שגם הם רוצים את הנתיב שלך - אני מה איכפת לי, אני לא ממהר - אין לי בעיה שיכנס בי, הוא יתעכב על להחליף פרטים לא אני. אני מתחיל להיצמד, אצלי אין עוקפי פקקים, והקנגו הלבן בצומת הכניסה לנס-ציונה(מכיוון דרום - איפה שבירגר) יודע את זה טוב, כי הוא נאלץ להמשיך ישר אחרי שקיפלתי לו את המראה הימנית עם היד :twisted: - תשתלב עכשיו ביץ'.

אהמ.. כן.. שונא את החותכים, חוסם אותם בכל הזדמנות - סוג של נסיון לחנך כנראה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...